*****megatony*****
new user
Неактивен
Публикации: 359
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Септември 01, 2011, 14:55:09 » |
Нагоре
|
НЕ МОГА ДА ПУБЛИКУВАМ ОБЯВА.ЗАЩО?
|
|
|
Активен
|
*Връщам стоки не отговарящи на описанието! *Изпращам само по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж! *Коректна съм,очаквам същото и от Вас ! *Пощенските разходи за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! * За проба не пращам ! *Нямам нищо против размените! *Винаги съм склонна на коментар по цената,но в рамките на нормалното!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #1 -: Септември 01, 2011, 15:47:48 » |
Нагоре
|
НЕ МОГА ДА ПУБЛИКУВАМ ОБЯВА.ЗАЩО? По принцип няма проблем с публикуването на обяви. Пробвай с друг браузър или изчисти кеша на текущия и кажи как е. п.п. Дава ли ти някаква грешка?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
*****megatony*****
new user
Неактивен
Публикации: 359
|
|
« Отговор #2 -: Септември 01, 2011, 17:36:03 » |
Нагоре
|
ДА,ДАВА ГРЕШКА А КАК ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО ТОВА
|
|
|
Активен
|
*Връщам стоки не отговарящи на описанието! *Изпращам само по Еконт като пощенска пратка с наложен платеж! *Коректна съм,очаквам същото и от Вас ! *Пощенските разходи за сметка на купувача,ако няма друга уговорка! * За проба не пращам ! *Нямам нищо против размените! *Винаги съм склонна на коментар по цената,но в рамките на нормалното!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Септември 01, 2011, 19:01:28 » |
Нагоре
|
ДА,ДАВА ГРЕШКА А КАК ДА НАПРАВЯ ВСИЧКО ТОВА Каква грешка ти дава и с какъв браузър си?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jasi
new user
Неактивен
Публикации: 97
|
|
« Отговор #4 -: Септември 02, 2011, 19:22:36 » |
Нагоре
|
И при мен е така.Сега се опитвах да пускам и не стана.Дава ми грешка. "Your browser sent a request that this server could not understand."
|
|
|
Активен
|
Предпочитам предварително заплащане.С предимство е купувача на повече от един артикул.Връщам боклуци без предупреждение,не съм кошче за отпадъци.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Септември 02, 2011, 20:10:59 » |
Нагоре
|
И при мен е така.Сега се опитвах да пускам и не стана.Дава ми грешка. "Your browser sent a request that this server could not understand."
Само това не бях виждал. С какъв браузър сте?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Септември 03, 2011, 08:03:49 » |
Нагоре
|
Аз имам същия проблем,не мога да публикувам.Първо си помислих,че са ми много обявите и изтрих някои,после и за размера на снимките се усъмних и пробвах и отхвърлях поетапно,но не ми се получава с публикуването.Сега поне знам,че не само аз имам този проблем.Въпроса е как ще се отстрани..... С какъв браузър сте!?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jasi
new user
Неактивен
Публикации: 97
|
|
« Отговор #8 -: Септември 03, 2011, 11:18:59 » |
Нагоре
|
През Explorer успях да публикувам,но през Firefox не мога.
|
|
|
Активен
|
Предпочитам предварително заплащане.С предимство е купувача на повече от един артикул.Връщам боклуци без предупреждение,не съм кошче за отпадъци.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Септември 03, 2011, 13:09:18 » |
Нагоре
|
През Explorer успях да публикувам,но през Firefox не мога.
Коя версия е Firefox-a?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2011, 05:58:05 » |
Нагоре
|
И аз не мога да публикувам от вчера сутринта.Дава ми проблем при зареждането.И аз съм с Mozilla 3.6.23
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 03, 2011, 09:05:24 » |
Нагоре
|
Сега безпроблемно публикувам чрез Explorer, но за съжаление не харесвам този браузър...
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 03, 2011, 10:40:53 » |
Нагоре
|
Сега безпроблемно публикувам чрез Explorer, но за съжаление не харесвам този браузър...
какво съобщение ви дава на Мозилата?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 03, 2011, 14:07:30 » |
Нагоре
|
какво съобщение ви дава на Мозилата? Дава ми проблем при зареждането.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
S_Dimitrova25
new user
Неактивен
Публикации: 16
моята принцеса-моята любов-моят живот:-)
|
|
« Отговор #14 -: Април 05, 2012, 09:13:02 » |
Нагоре
|
Аз имам същия проблем с публикуването много отдавна.Преди нямах никакъв проблем с публикуването,а ползвам Мозила както сега така и преди да обновите сайта. След обновяването на сайта ви беше невъзможно да публикувам обява; да изтрия обява; да обновя снимка на обява и пр.,затова спрях да ползвам сайта ви и влизах само от време на време на проверка.Съжалявам,но проблема идва от вас.Не мисля,че трябва да си инсталирам или да работя с други програми само заради вашия сайт.Предполагам, че не съм единствената,която мисли така и е с този проблем.
|
|
|
Активен
|
Допълнителни уговорки в ЛС! Пращам като МПП!Пощенските разходи са за сметка на купувача, освен ако не съм обявила друго! На повече от две мои обяви правя отстъпки! Правя промоции-наблюдавайте! Връщам,когато не отговаря на описанието си или е с наложен платеж без предварителна уговорка! НЕ ПРАЩАМ ИЗБРАНИЯ АРТИКУЛ ПРЕДИ ДА ПОЛУЧА ЗАПИСА! Очаквам коректност,каквато от мен ще получи всеки! Положителни оценки поставям на всеки коректен клиент или продавач!
|
|
|
|
|