mims
new user
Неактивен
Публикации: 179
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2011, 15:39:59 » |
Нагоре
|
Аз успях да се включа в конкурса,това е първия в който участвам. Успех на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2011, 15:42:49 » |
Нагоре
|
ММММм,какви красоти!!! И аз си имам фаворит!Еййй,ама друго си е да имаш дворчее
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2011, 16:04:40 » |
Нагоре
|
Спокойно На пролет пак ще направим подобен Тогава ще се включиш! Аааа шефе,не мисли ся за пролетен,ами от сега го мисли за нещо от сорта на ''Забавления в снега''
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2011, 16:43:56 » |
Нагоре
|
срьчкай го,Поли!!повтаряш ми думите за зимата,дано ни огрее некое конкурсче,за разнообразие!но да е актуално,а не като сега-завари ни по бели гащи!кФо да кача-окапалите листа дет са ни затрупали колата от сланата?или езерцето с рибките ми,кьдето отгоре два прьста листенца не им дават да дишат,та подскачат отгоре и крещят-поне ни сложи в тигана...сега конкурса можеше да е на тема есенни багри или нещо от тоя род...я да взема да снимам планината че да сьм подготвена за зимата ей мър за малко да си издам снимката зарад тебе ша мЪ дисквалифицират за купени гласове тооо като гледам повечето снимки не са правени сега ами са от лятото ама карай цвеке да е,аз пък не съм заложила на цветя за зимния сезон ако има конкурсче ква снимка ще ви извадя от преди 2-3 зими
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2011, 16:45:35 » |
Нагоре
|
срьчкай го,Поли!!повтаряш ми думите за зимата,дано ни огрее некое конкурсче,за разнообразие!но да е актуално,а не като сега-завари ни по бели гащи!кФо да кача-окапалите листа дет са ни затрупали колата от сланата?или езерцето с рибките ми,кьдето отгоре два прьста листенца не им дават да дишат,та подскачат отгоре и крещят-поне ни сложи в тигана...сега конкурса можеше да е на тема есенни багри или нещо от тоя род...я да взема да снимам планината че да сьм подготвена за зимата А кФо щеше да пращаш на 2 ноември като сега ревеш? Хайде, моля за предложения в друга тема! И не всичко опира само до предложенията. Няма смисъл от излишни коментари. Имайте уважението поне на хората, които го правят това за потребителите.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 05, 2011, 16:48:31 » |
Нагоре
|
ам таковото може ли да правим агитации?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 05, 2011, 16:52:09 » |
Нагоре
|
срьчкай го,Поли!!повтаряш ми думите за зимата,дано ни огрее некое конкурсче,за разнообразие!но да е актуално,а не като сега-завари ни по бели гащи!кФо да кача-окапалите листа дет са ни затрупали колата от сланата?или езерцето с рибките ми,кьдето отгоре два прьста листенца не им дават да дишат,та подскачат отгоре и крещят-поне ни сложи в тигана...сега конкурса можеше да е на тема есенни багри или нещо от тоя род...я да взема да снимам планината че да сьм подготвена за зимата ей мър за малко да си издам снимката зарад тебе ша мЪ дисквалифицират за купени гласове тооо като гледам повечето снимки не са правени сега ами са от лятото ама карай цвеке да е,аз пък не съм заложила на цветя за зимния сезон ако има конкурсче ква снимка ще ви извадя от преди 2-3 зими Никъде не е упоменато, че снимката трябва да е от есента или пък точно от тази година. Хайде, моля да не търсим повече под вола теле!
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 05, 2011, 16:56:25 » |
Нагоре
|
Флорка се ядосва...недей с рогата бе мац
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 05, 2011, 16:57:53 » |
Нагоре
|
ей ся пробвам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 05, 2011, 20:22:23 » |
Нагоре
|
срьчкай го,Поли!!повтаряш ми думите за зимата,дано ни огрее некое конкурсче,за разнообразие!но да е актуално,а не като сега-завари ни по бели гащи!кФо да кача-окапалите листа дет са ни затрупали колата от сланата?или езерцето с рибките ми,кьдето отгоре два прьста листенца не им дават да дишат,та подскачат отгоре и крещят-поне ни сложи в тигана...сега конкурса можеше да е на тема есенни багри или нещо от тоя род...я да взема да снимам планината че да сьм подготвена за зимата ей мър за малко да си издам снимката зарад тебе ша мЪ дисквалифицират за купени гласове тооо като гледам повечето снимки не са правени сега ами са от лятото ама карай цвеке да е,аз пък не съм заложила на цветя за зимния сезон ако има конкурсче ква снимка ще ви извадя от преди 2-3 зими Никъде не е упоменато, че снимката трябва да е от есента или пък точно от тази година. Хайде, моля да не търсим повече под вола теле! Флооооо!що се косиш бре мац!! имах страхотни снимки за пращане,едни бунове от маргарити и едни виещи се лиани под лозата/емката ги е виждала/ма ТАТЕ там запладнил на сянка бре душооо!нема как да му кажем-кьш оттам!!затова не пратих!ма па гласувах де,жалкУ, че нема да мога да се поддам на агитацийката на Поли!а що не ми ареса идеята за снежен човек с най-голям моркоФ?!моркоФа ще е на подходящото си място,нема се плашиме са тука!имах предвид друго-бягаме ли от повечето участници или ни устройва да са по-малко?защото нали се сещаш-сьс снимките увековечаваме мигове на нещо/като децата например/а кой ли ще му хрумне да снима ей така красотица като сьфнала градина-на мен лично не ми е хрумвало,защото живея на село,имам я за даденост,грижа се за нея,но е преходна и сега като гледам остатьци от изсьхнали цветя и храсти-жал ми е вьобще,че и за труда!незнам с какво те засегнах толкова,не сьм от претенциозните,знаеш го!айде цунки и имам уважение кьм хората полагащи труд и разнообразяващи ни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
evrovioleta
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 06, 2011, 13:53:28 » |
Нагоре
|
Гласувах , нямам търпение да разбера за кого съм гласувала и кой ще спечели.Успех на всички, всички са много красиви!
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските за сметка на купувача освен ако няма друга уговорка.Изчаквайте да съобщя колко са платени и не бързайте да предвиждате сами. 2.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 3.Изключително коректна съм ,очаквам същото и от вас..Ако имате други намерения сме дотук... 4.Според ситуацията мога да поискам и предварително плащане 5.Получава първия дал адрес .Давам предимство на живеещите в Пловдив 6.Не изпращам за проба,ще меря два пъти
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2011, 18:46:58 » |
Нагоре
|
Хайде честито на победителката с коолото,ся да почерпи с една снимка застанала до коолото ,няма да откажем и на по кафенце до коолото
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mjovkova
new user
Неактивен
Публикации: 85
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2011, 20:24:25 » |
Нагоре