shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 30, 2011, 16:22:00 » |
Нагоре
|
Днес малкият ми син Даниел става на 2 годинки. Да ви почерпя за негово здраве!
Всички именници да са живи и здрави.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2011, 16:33:11 » |
Нагоре
|
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО КЪСМЕТ МУ ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!ХУБАВ ПРАЗНИК! П/С АЗ УТРЕ СЪМ С ДВЕ РОЖДЕННИЧКИ
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2011, 17:08:33 » |
Нагоре
|
И ние сме утре! А на Дани-ЧЕСТИТО!!! Да е здрав и да ви радва много!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 30, 2011, 20:07:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
shico
мама на двама-вече ходя на работа
power user
Неактивен
Публикации: 1301
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 30, 2011, 23:06:42 » |
Нагоре
|
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания! След 14дни е баткото-става на 13год. Хубава вечер!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #8 -: Декември 01, 2011, 17:14:38 » |
Нагоре
|
Благодаря-я-я-я!!!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #9 -: Декември 01, 2011, 17:18:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #10 -: Декември 01, 2011, 17:21:08 » |
Нагоре
|
shico и аз благодаря живи и здрави всички дечица на България!
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
mims
new user
Неактивен
Публикации: 179
|
|
« Отговор #11 -: Декември 02, 2011, 14:35:51 » |
Нагоре
|
Жив и здрав да ти е юнака! И моето момченце,вчера беше рожденник,и вече е на 5 годинки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|