За мен ситуацията е от ясна по ясна,разбира се ,че пред детето не се показва притеснението ми,но ако не реагирам изобщо ще реши ,че така "Може " и върви после пак наново сваляй памперс,при все ,че сам не го искаше тоест разбира ,че това се прави на гърнето съвсем осъзнато-знае за какво е, стискал се е по 6часа и отгоре първите вечери ми бяха притеснени дали наистина осъзнава ,че е с гащички и дали ще се стика
Е факт беше ,че си беше сух ,дори ставаше към 3ч да пиша на гърнето будеше ме...,което за мен беше като "подарък" мислех си ,че ще е голям зор..,а то стана ей така от раз и то по негово желание,
Затова се изумих, когато след два месеца започна да се изтърва..и сякаш не му дремеше много ,а преди време други мами от групата споделяха този проблем с техните деца,че не искали да сядат в къщи на тяхното гърне и се намокрят..а преди не е имало проблеми.Сигурна съм ,че е Реакция към нещо ,бунт...както искате го наречете,но колко време ще продължи и като не намирам корена на проблема как да го реша...ами то се събират един куп мокри дрехи,и накрая слагам памперс,докато изсъхнат .
започнах отново през интервали да го питам има ли "пиш"иска ли да седне на гърнето ,винаги казва Не-и след малко мокър,а не искам да го карам на сила -това ще има обратен ефект и ще намрази гърнето,пробвах и на голямото -тоалетната ,но уви не пожела.
Понеже гледам да не си вкарвам филми в главата ,реших да не пускам изследвания ,но май ще проверя да не е пък някоя бактерия...
Като връщам лентата назад,кога точно започнаха нещата,сякаш се засича с времето в което запонахме инхалациите с Флексотит и прахчетата Сингюлер ...понеже е диспансиран и ни ги изписаха ,а те реално отпускат гладката мускулатура ....наистина съм объркана,затова и пуснах темата ...и благодаря за мненията на всички!