Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Декември 19, 2011, 16:36:27 » |
Нагоре
|
Здравейте, Преди малко пуснах 1 екстра и коригирах още една. Вече можете да правите филтър по номер на стелка в разделите за обувки. При разглеждане на категории можете да слагате филтри вече не от 5 лв ами от 1 лев нагоре. Примерно филтър 1-10 лева. Надявам се да ви харесат. Продължаваме с промените едно по едно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Декември 19, 2011, 17:25:09 » |
Нагоре
|
Еееееееее Шефе, ти си супер
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #2 -: Декември 19, 2011, 18:31:06 » |
Нагоре
|
Страхотно! Много благодарим!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Декември 19, 2011, 19:06:47 » |
Нагоре
|
Здравейте, Преди малко пуснах 1 екстра и коригирах още една. Вече можете да правите филтър по номер на стелка в разделите за обувки. При разглеждане на категории можете да слагате филтри вече не от 5 лв ами от 1 лев нагоре. Примерно филтър 1-10 лева. Надявам се да ви харесат. Продължаваме с промените едно по едно
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Декември 19, 2011, 19:10:59 » |
Нагоре
|
Аз хубаво се израдвах ама къде е търсачката за стелка или номер при обувките?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Декември 19, 2011, 19:49:20 » |
Нагоре
|
Аз хубаво се израдвах ама къде е търсачката за стелка или номер при обувките?
Филтър е за момента. Като влезете в категорията или вече като сте търсили слагате и филтъра и сте готови.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 19, 2011, 21:03:43 » |
Нагоре
|
ooo da mersi,възползвах се вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 21, 2011, 15:11:41 » |
Нагоре
|
Пуснах брояч за нови "Коментари по мой обяви". Мисля, че всичко е наред, но ако срешнете проблеми - пишете.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ferkobg
new user
Неактивен
Публикации: 35
|
|
« Отговор #8 -: Декември 21, 2011, 16:58:40 » |
Нагоре
|
Супер!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #9 -: Декември 21, 2011, 17:07:09 » |
Нагоре
|
СТРАХОТНО,А ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #10 -: Декември 21, 2011, 17:09:48 » |
Нагоре
|
СТРАХОТНО,А ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА наистина супер улеснение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
denismami
power user
Неактивен
Публикации: 640
|
|
« Отговор #12 -: Декември 22, 2011, 07:18:16 » |
Нагоре
|
Не открих темата" Какво искам да се промени в bgdomakinq" пиша тук ,ще помоля някой да ми премести мнението където трябва..и благодаря за което. И така другото ми предложение и мисля улеснение за много от нас е Ако има графа в детските дрехи-ЛОТОВЕ/нали във всяка категория по см -за 65..76../-понеже много често търсим повече от една дрешка и на определена цена,тоест ако търся поне две блузки или три панталона до 5 или 10лв бързо ще намеря..аз самата доста често пускам лотове -за да не се пускат по 5бр обяви с по една блузка.Ако е обсъждано и не е прието -Е здраве да е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|