Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 17, 2010, 07:18:29 » |
Нагоре
|
и ако някой си мисли,че лъжа като казвам,че ми е трудно да отида до пощата,ето показно!Количката отдавна вече е история,но на такова натоварване незнам кой би издържал!Ако там не е бате,слагам скутери,на едната дръжка-колата за бутане,която е от най-големите,а на другата дръжка закачам една торба с играчки за пясък Цирка е пълен.Който ни види-умира от смях Да не говорим,че носим връхни дрехи по 2,вода по3,нещо за хапване-солети,бисквити,памперс,кърпи....Пелена за завиване,Бурканчета за кухнята Да не забравя и пакетите за пощата Та ника ми е много правилен
|
|
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 07:20:28 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 17, 2010, 21:04:12 » |
Нагоре
|
Отнесена - ам то вие сте като цирк Глобус с все топката ........ Деница то у вас много подреден тоя кът. Мен ме е срам да пусна снимки
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 19, 2010, 07:58:58 » |
Нагоре
|
И аз събирах памперси вчера. Явно ги влече децата Не става въпрос дали е модерно или не.... Важното е да е функционално и направено с любов........
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 19, 2010, 09:09:39 » |
Нагоре
|
И аз събирах памперси вчера. Явно ги влече децата Не става въпрос дали е модерно или не.... Важното е да е функционално и направено с любов........ определено е правено всичко с любов
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 20, 2010, 15:16:17 » |
Нагоре
|
Личи си, че е правено с любов. А иначе аз не съм маниачка - леля ми е такава и превърна братовчед ми в ... да не казвам, но пък се старая да е чисто и подредено, НО прохождайки малкият ми взе здравето и все "подрежда", та даже не мога и да снимам...толкова е бърз в "помагането"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 20, 2010, 18:37:13 » |
Нагоре
|
Благодаря. И вие
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 21, 2010, 22:38:38 » |
Нагоре
|
Здравейте, идеата за точно тази тема Детски кът , беше моя, не бях я посещавала, но имах предвид при идеята за нея нещо съвсем друго, не че това е лошо. Но нека тук бъдат поместени неща, свързани със заниманието на малките, т.е. да седнат и да разглеждат картинки, да учат песнички и стихотворения, да има публикувани игри, картинки, за оцветяване, занимавки, лексикони за по-големите. Нещо такова! Ето и моето първо предложение. Това е едно от първите стихотворения, на което научих безпогрешно моята малка принцеса. Прочетете го и на вашето малко детенце и се опитайте да го научи, лесно е: БОЛНОТО ЗАЙЧЕ
ВЪН НА ДВОРА СНЯГ ВАЛИ ЗАЙКО ГЪРЛО ГО БОЛИ И ЛЕЖИ СЕГА В ЛЕГЛОТО НЕКА ДА ЛЕЖИ, ЗАЩОТО ВЧЕРА КАКТО СИ ИГРАЛ ЦЯЛА ШЕПА СНЯГ ИЗЯЛ! УСПЕХ В НАУЧАВАНЕТО! ИДЕАЛНО Е ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЦИ!
|
|
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 22:40:52 от Rokita »
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 23, 2010, 13:11:45 » |
Нагоре
|
според мен може и да показваме заниманията с които развличаме и същевременно учим нашите деца.ние например редовно лепим,рисуваме и режем,правим фигурки от пластелин - много интересни занимания.ще покажа по-късно какво сме сътворили с моята принцеса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 23, 2010, 20:03:09 » |
Нагоре
|
според мен може и да показваме заниманията с които развличаме и същевременно учим нашите деца.ние например редовно лепим,рисуваме и режем,правим фигурки от пластелин - много интересни занимания.ще покажа по-късно какво сме сътворили с моята принцеса Да ,това е супер!Аз ще разглеждам.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 02, 2010, 14:29:14 » |
Нагоре
|
Хайде майчета,никакви не пишете
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 07, 2010, 08:07:40 » |
Нагоре
|
снощи търсих пластелин,събрахме си листа С дъвка дали става? Ако не,утре вечер ще лепим и ние,но след 20ч. когато заспи малката прахосмукачка Как се съхранява после?Ще предложа това и в детската
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|