Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« -: Декември 23, 2011, 07:58:49 » |
Нагоре
|
http://animacii.net/Това е сайта от който НЕ трябва да копирате картинки,така е направено,че при слагане в друг сайт излиза мъжки полов орган и става излагация....не го знаех и съм се изложила къде ли не
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Декември 23, 2011, 09:03:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #2 -: Декември 23, 2011, 09:46:39 » |
Нагоре
|
момичета,то отдолу си го пише:Не цитирай директни адреси на картини, ще има неприятна изненада!"но и според мен е гадно това
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Декември 23, 2011, 13:38:02 » |
Нагоре
|
Ми гадно я,каква беше картинката в профила на Руки.... ама кат се замисля то за нас жените няма лошо де
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #4 -: Декември 23, 2011, 14:14:01 » |
Нагоре
|
их,аз сьм изпуснала шоуто,що не ми казахте да погледна бря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 23, 2011, 16:48:48 » |
Нагоре
|
Хах,и отгоре на това май съм блокирана по ИП от там,не мога да влизам в сайта,вие отваряте ли го?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #7 -: Декември 23, 2011, 17:49:11 » |
Нагоре
|
влизам свободно,Поли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 23, 2011, 19:25:29 » |
Нагоре
|
влизам свободно,Поли дам,значи аз съм наказана там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #9 -: Декември 23, 2011, 20:45:33 » |