saha
new user
Неактивен
Публикации: 45
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 02, 2012, 20:46:30 » |
Нагоре
|
И на мен ми харесва. Честита Нова Година на всички!!! Нека е успешна, ползотворна и пълна с хубави мигове!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #16 -: Януари 02, 2012, 21:06:24 » |
Нагоре
|
Ами и аз съм за - много е готино Някак си е ... по-сериозно,знам ли
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #17 -: Януари 02, 2012, 21:10:02 » |
Нагоре
|
харесва ми ЧНГ много здраве щастие и успехи
|
|
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 21:12:26 от s0n1a »
|
Активен
|
|
|
|
gerivanko
new user
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #18 -: Януари 02, 2012, 21:10:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
valka
new user
Неактивен
Публикации: 79
|
|
« Отговор #20 -: Януари 02, 2012, 21:33:50 » |
Нагоре
|
А ще трябва ли наново да си качим ръчно обявите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
wenzislava1
Ще липсвам!
power user
Неактивен
Публикации: 359
|
|
« Отговор #21 -: Януари 02, 2012, 21:34:33 » |
Нагоре
|
здравейте,на мен сщо ми допада.според мен обаче бледо синия фон си е ок,другото синю обаче,трябва да е малко по наситено.двата цвята се бият,и се доближават,няма контраст.знам че,не бива да е много голям но,все пак с една,две идеи по наситено ще е по добе според мен.не нося очила,но ми са много сходни цветовете и много близки като гама.
|
|
|
Активен
|
1.ПЪРВИЯ ОСТАВИЛ АДРЕС НА ЛС.Е С ПРЕДИМСТВО. 2.С ПРЕДИМСТВО МАЙКИТЕ ОТ ПЛВДИВ
|
|
|
|
diana333
new user
Неактивен
Публикации: 153
Готина и коректна
|
|
« Отговор #23 -: Януари 02, 2012, 22:10:41 » |
Нагоре
|
Шефе голям си левскар Да,и аз съм на това мнение Иначе не е лошо като идея. Аз също се надявам повече хора тази година да използват този сайт
|
|
|
Активен
|
След запис обявявайте решението си,без значение какво е то!!!!!!! Пощенските са за сметка на купувача,освен ако нямаме друга уговорка. Изпращам по БГ пощи като МПП и чрез Еконт пощ пратка с наложен платеж - 3 лв.Плащам с пощенски записи през Еконт и БГ пощи. Не приемам наложен платеж без уговорка С предимство са писалите на лс и дали адресче Моля поставяйте оценки,аз винаги го правя! Поемам пощенските по БГ пощи над 15 лв
|
|
|
princess.Ana
new user
Неактивен
Публикации: 39
|
|
« Отговор #24 -: Януари 02, 2012, 22:20:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Ако стока не отговаря на описанието, връщам!!! Над 10лв. възможно да поискам предварително плащане Изпращам и получавам само като МПП, ако нямаме друга уговорка Изчаквам след "запис" 12 часа
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #25 -: Януари 02, 2012, 22:31:31 » |
Нагоре
|
А ще трябва ли наново да си качим ръчно обявите?
Не Няма да е нужно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margoto66
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #26 -: Януари 02, 2012, 22:42:57 » |
Нагоре
|
Новият облик е сравнително добър според мен. Само отделните категории да са с по-тъмно синьо, защото така дразни очите. Освен това в горната лента не виждам бутоните "Моите обяви", "Коментари по моите обяви" и други, надявам се, че просто в демо версията не са добавени. За много години на всички модератори, администратори и потребители на сайта!
|
|
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 22:45:06 от margoto66 »
|
Активен
|
За допълнителни въпроси и уточнения пишете на ЛС. Потребителите от Плевен са с предимство.
|
|
|
|
shushamusha
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #28 -: Януари 02, 2012, 23:02:02 » |
Нагоре
|
Извиках за консултация и съпруга ми, който е художник. Мнението ни е също, че по-тъмно синьото от фона трябва още една-две идеи да потъмнее за по-добър контраст. (Между другото ако се погледне екрана отстрани цветовете се променят и по-тъмното синьо е точно това, което си представям като наситеност.) Другото, което ми се набива на очи е като влезеш в подкатегориите шрифта е много ситен, ако може малко да се уголеми. Това е. Иначе новата визия ми харесва и подкрепям промяната. Намирам, че всичко е по компактно и по лесно се намират нещата. Стария вид е по-разтеглен и докато докарам погледа до другия край, губя реда. Така определено ми харесва много повече. Браво! Забравих: ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Пожелавам много здраве на всички, че човек като е здрав нищо не може да му се опре!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bonbonnin
Анелия
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #29 -: Януари 02, 2012, 23:28:52 » |
Нагоре
|
не си падам особено по промените за това и не ми допада, но ще свикна нямам избор
|
|
|
Активен
|
Спазвам ред. Коректна съм, очаквам същото и от вас.Пращам по-пощата.Пощенски разходи за моя сметка:).При повече от 1 покупки правя отстъпка. кликнете моля дайте ми точка всеки ден http://nagradite.net/bonbonnin
|
|
|
|
|