|
vili777
power user
Неактивен
Публикации: 649
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #46 -: Януари 03, 2012, 13:01:56 » |
Нагоре
|
Много пригледно и четливо, много ми харесва, браво!
|
|
|
Активен
|
скайп alvisa77 Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно! Купувача плаща пощенските! Коректна съм и искам коректност!
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #47 -: Януари 03, 2012, 13:24:41 » |
Нагоре
|
Харесва ми много с едно изключение- синьото ми идва малко в повече.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
tays
new user
Неактивен
Публикации: 146
|
|
« Отговор #48 -: Януари 03, 2012, 13:58:51 » |
Нагоре
|
Харесва ми много с едно изключение- синьото ми идва малко в повече.
|
|
|
Активен
|
Нека бъдем КОРЕКТНИ При сериозен интерес пишете ЛС! Не плащам кутии и опаковки,приемам и изпращам МПП Моля предупредете ме ако стоката е КИТАЙСКА!!! Премълчаването си е чиста измама Връщам ако не отговаря на описанието!
|
|
|
olenka1117
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #49 -: Януари 03, 2012, 14:00:21 » |
Нагоре
|
Началната страница ми харесва много, като изключа синьото в този му нюанс точно. И не ми харесва, че филтрите пак са в хоризонтален ред. Според мен всичко трябва да е във вертикала - много по лесно се намира търсеното. Идеята за промяна ми харесва, успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mariq1819
new user
Неактивен
Публикации: 445
|
|
« Отговор #50 -: Януари 03, 2012, 14:03:29 » |
Нагоре
|
Харесва ми много,браво само снимките найстина трябва да са по-големички.
|
|
|
Активен
|
Стоки НЕ отговарящи на описанието, НЕ плащам и НЕ връщам,спазвам ред и изчаквам 8 часа.Поставям оценки(ако забравя може да ме подсетите)Коректна съм очаквам същото,приема и размяна ако си харесам нещо.Моля четете подписа ми за да няма после сърдити.Приятно пазаруване:)
|
|
|
mimikoiv
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #51 -: Януари 03, 2012, 14:11:13 » |
Нагоре
|
Харесва ми !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
So Shy
new user
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #52 -: Януари 03, 2012, 14:35:13 » |
Нагоре
|
Значително повече ми харесва,успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Zlatomir1
new user
Неактивен
Публикации: 142
|
|
« Отговор #54 -: Януари 03, 2012, 15:45:10 » |
Нагоре
|
Определено е по-добре от преди, поздравления за това че се опитвате да го направите по-удобен и лесен за работа, аз също подкрепям дамите за размера на снимките, а също и при качването няма опция за качване на всички снимки едновременно, а става една по-една, което малко забавя и изнервя. Благодаря за вниманието и се надявам на всички нас да ни е по-приятно времето прекарано в този сайт. Успешна Нова година!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #55 -: Януари 03, 2012, 15:47:41 » |
Нагоре
|
шефче смени синия цвят
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #56 -: Януари 03, 2012, 16:02:43 » |
Нагоре
|
шефче смени синия цвят Кой от всичките? Основния или по менютата?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
pepa
new user
Неактивен
Публикации: 119
|
|
« Отговор #57 -: Януари 03, 2012, 16:40:28 » |
Нагоре
|
Няма разлика нали? ... освен цветовете супер е така изглежда подредено и лесно за работа както и до сега. Промяната не е съществена - за такова нещо няма нужда от допитване до нас променяйте смело.
|
|
|
Активен
|
Няколко обяви са с предимство, затова може да не спазя ред! Стоки неотговарящи на описанието или снимките моля не ми пращайте, меря точно и описвам подробно очаквам същото. Предпочитам плащания с пощенски запис и изпращам по пощата,опаковам с подръчни материали за да не плащате за опаковка.
Коректна съм и винаги поставям оценки правете го и Вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #58 -: Януари 03, 2012, 16:52:55 » |
Нагоре
|
Няма разлика нали? ... освен цветовете супер е така изглежда подредено и лесно за работа както и до сега. Промяната не е съществена - за такова нещо няма нужда от допитване до нас променяйте смело. А да се разберем Вие ползвате сайта повече Вие ще работите с него и в крайта сметка трябва да е удобрен за вас За това ви питам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #59 -: Януари 03, 2012, 17:19:17 » |
Нагоре
|
Според мен фона трябва да е в по- мек цвят. Или в новия, но по- светъл.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
|