Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #60 -: Януари 03, 2012, 18:05:27 » |
Нагоре
|
Според мен фона трябва да е в по- мек цвят. Или в новия, но по- светъл.
Гледам, да не е толкова светъл, че изморява очите. Такъв е проблема със фона
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #61 -: Януари 03, 2012, 18:13:25 » |
Нагоре
|
шефче смени синия цвят Кой от всичките? Основния или по менютата? oсновния
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #62 -: Януари 03, 2012, 18:14:30 » |
Нагоре
|
шефче смени синия цвят Кой от всичките? Основния или по менютата? oсновния Довечера ще тествам и ще го променя п.п. Сложих го. Ако видите някъде бъгове - кажете.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #63 -: Януари 03, 2012, 18:15:45 » |
Нагоре
|
Хайде да ни е честит новия облик
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #64 -: Януари 03, 2012, 18:19:30 » |
Нагоре
|
1. Вече може да слагате до 6 снимки вместо 5. 2. Календара е оправен по български стандарт.
|
|
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 18:36:53 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
таня ботева
new user
Неактивен
Публикации: 373
на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #65 -: Януари 03, 2012, 19:13:55 » |
Нагоре
|
Честита нова година от мен Пожелавам Ви най-хубавото от старата година да е най-лошото в новата ! Много ми харесва визията на сайта,поздравления!
|
|
|
Активен
|
коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #66 -: Януари 03, 2012, 19:17:06 » |
Нагоре
|
Честита нова година от мен Пожелавам Ви най-хубавото от старата година да е най-лошото в новата ! Много ми харесва визията на сайта,поздравления!
Благодаря ти Таня Очаквайте още интересни промени
|
|
|
Активен
|
|
|
|
goldi84
new user
Неактивен
Публикации: 26
|
|
« Отговор #67 -: Януари 03, 2012, 21:00:15 » |
Нагоре
|
Така ми харесва повече.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
yana_m
new user
Неактивен
Публикации: 170
|
|
« Отговор #68 -: Януари 03, 2012, 21:01:03 » |
Нагоре
|
Сайта изглежда много добре,цветовете са чудесни,не морят очите!Браво на вас!Само дано не го направите като другия сайт-да има платени обяви!
|
|
|
Активен
|
Вече не пазя ред,който иска даден артикул да ми даде адрес на лични!Публикувам обявите и в продавалника-не се сърдете,но съм с малко дете и разчитам на дохода от тук!!! Пощенските са за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго или не е писано в обява че са от мен. При покупка на 2 и повече обяви пощата е от мен и сте с предимство! Пращам като МП,наложен платеж само при по-големи суми и нежелание за предварително плащане! За суми над 10лв предварително паричките! Нека сме коректни,все пак сме тук за да си помагаме! Винаги поставям оценки,моля правете го и вие! Предпочитам паричен превод по Еконт,но само ако на вас ви е удобно,а също така и аз предпочитам да ви превеждам пак така!Не за друго ами е по-бързо и евтино от Бг пощи!Но пак казвам само на вас ако ви е удобно!
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #69 -: Януари 03, 2012, 21:02:51 » |
Нагоре
|
свежо
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
|
Toto
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #71 -: Януари 03, 2012, 21:13:52 » |
Нагоре
|
Свършена е много и доста полезна работа. Само снимките са някак невзрачни. Поработете над този проблем,моля.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Януари 03, 2012, 21:32:19 » |
Нагоре
|
Свършена е много и доста полезна работа. Само снимките са някак невзрачни. Поработете над този проблем,моля.
Още само малко време ми дайте за снимките и ще са оправени
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gabrielagaby
new user
Неактивен
Публикации: 265
|
|
« Отговор #73 -: Януари 03, 2012, 22:29:38 » |
Нагоре
|
Харесва ми промяната.Хоризонталните филтри са ми по-различни, но ще се свиква.
|
|
|
Активен
|
Не плащам кутии и пликове!Предпочитам изпращането да е през Пощата като МП.,а да получавам парите по банков път.Не приемам с наложен платеж.Ника ми е същия като в Прод-ка. На всяка човешка дейност са присъщи три отличителни особености: форма, време и отношение - и всичките те се подчиняват на реда на Фибоначи!
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #74 -: Януари 04, 2012, 00:34:20 » |
Нагоре
|
И на мен ме харесва,тук си е голям уют!
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
|
|