Здравейте дами, искам да ви помоля за мнение по въпроса. Темата е често срещана, след кратка комуникация една дама купи от мен дънки, нямаше уговорка за връщане нито нищо. Та пратих ги аз 23.12, и после се започна мотаене, както и да е имала проблеми жената и не успяла. Та днес ми се обажда и ми казва че искала да ми ги върне понеже не се харесвала как и стоят. Аз ги пратих нови а сега?! Добре казах и че не е коректно след като не сме се се уговорили, тя настояваше и аз и се съгласих да ги върне. След това и пратих и последното писмо в което казах че не желая връщане...да не са голи думи прилагам кореспонденцията ни
ТЯЗдравейте,
жълтите дънки от Ла Редут имат ли разтегливост,лек ден Smiley
АЗЗдравей мила да имат от по еластичните модели са
ТЯще ми напишете ли какъв е състава на самите дънки,колко % е еластана?
АЗдам значи на етикета пише 98% памук и 2% еластан
ТЯДа ви оставя ли адрес за изпращане на дънките,лека вечер
АЗдавай
ТЯ После дава адреса си.
АЗок мила утре ще ти ги пратя е тук ще ни затрупаа снега Cheesy Като ги пусна ще ти дам адрес за паричките и ще ти пиша колко ми е излязла и пощата. Хубав ден !
ТЯ Когато ти е удобно ,тогава ми изпрати дънките,и тук е голям сняг и не се върви лесно,така че не се притеснявай,аз ще ги нося на пролет,затова не ги бързам,но ще си ги купя,понеже ми
харесват,приятна вечер
АЗпратени са мила пощенските са 1,70 като си ги вземеш ми пиши. Весели празници ти желая и всичко добро
ТЯ Това ще стане след празниците,като взема от пощата колета,ще ти пиша веднага,лека вечер и приятно посрещане на Бъдни вечер и на Коледа Kiss
ТЯ Привет,
ще ми напишеш ли данните си за Еконт-офис,3 имена и тел,
утре ще ходя до пощата,да си взема дънките,лека нощ
АЗДавам и тези данни.
ТЯ КАТЯ,УТРЕ СЛЕДОБЕД ЩЕ ПРЕСКОЧА ДО ПОЩАТА,МАЙКА МИ Е БОЛНА ОТ НЯКОЛКО ДНИ С ГНОЙНА АНГИНА И ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА,ОТ РАБОТА СЕ ПРИБРАХ НАПРАВО В КЪЩИ,НЕ СЪМ ХОДИЛА ДО ЦЕНТРАЛНА ПОЩА,НО УТРЕ Е ПОСЛЕДНИЯ РАБОТЕН ДЕН И ЩЕ ОТИДА НА ВСЯКА ЦЕНА,ЛЕКА НОЩ
АЗок мила не се притесявай на всеки се случва,ако не успееш няма проблем, ще изчакам Wink
АЗЗдравей много мислих и реших че няма да приема връщане на дънките и ако не ми ги платиш ще напиша тема ще приложа цялата кореспонденция и ще видим как ще отсъдят момичетата....аз не се смятам за некоректна, чахах те 15 дни, независимо какви са причините в теб или в пощата....аз съм с малко дете и винаги намирам време. Аз ги пратих нови незнам какви ще дойдат и като цяло не ги искам, ако ми ги върнеш пак ще напиша тема, и в двата случая..съжалявам но ми е писнало от такива оправдания, аз като не се харесам си ги продавам пак а и винаги си държа на думата, което ти не направи!
ТЯ каквото искате пишете за дънките,дънките са в пощата-преди 30 мин майка ми ги изпрати,възстановила съм ви пощенските разходи,дънките ви са по същият начин върнати,с етикет,така че не се смятам за некоректна,още повече имам право на връщане,прочетете в интернет за правилата на пазаруване,всичко добро от мен!!!
Надявам се да съм го написала разбираемо, благодаря на всички които ще изкажат мнението си