Е незнам доколко ще се осъществи,затова и писах че е МЕЧТА.. оказва се ,че е по евтино да си купиш парцел и с вс документации поне ще си стъпил здраво на земята и никой няма да ти тропа на главата ,в момента един СТАР апартамент е поне 40хил евро-и сещаш се блок на 20-30г -ужас-да ми го подаряват дет има една дума не ща..ще правиш ремонти върху нещо старо напукано и от вън и отвътре ,водопроводи стари ел инст ..всичко се е изяло -и се чудя на хора ,които купуват такива стари апартаменти-това е като върху слама да сложиш цимент -поне аз така го виждам..неси струва...
Идеята е да е нещо ново ,че да може да изкара още 30-тина годинки докато децата си пораснат и да кажем си хванат пътя ...
Относно кооперациите ...пак на там ми притеснението .все има някои да недоволства,а и като гледам в нашият град как само след няколко години-3-4г външно мазилките им падат ,просто незнам как ги строят през пръсти...
моята мечта е да си е на земятаи некои фартуна да мине пак две керемидки ще ти паднат на главата и все ще се оправиш.../да не дава нали господ/но така ги виждамнещата
Акато ще се обувам с кредити то поне да знам защо...
не че ги дават лесно и там искат да си с доходи ..бла бла ,но догодина или по догодина вече се надявам да покрием критериите на банките-демек да не съм вече без работа ,а на договор позволяваш ми да тегля нещо..
И понеже човек никога не знае кога ще му кацне Фтичето на рамото,реших да потърся съвети и да си помечтаем така дружно..щото доста сме на квартири ...но пък знам ,че има и начетени хора или с опит да споделят.
Дано има такива сбъднали мечтите си и да ни се" Похвалят "