Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Януари 26, 2012, 12:52:18 » |
Нагоре
|
Хей здравейте, Кажете какво ще подарите за Свети Валентин на любимия(любимата)?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Януари 27, 2012, 10:04:55 » |
Нагоре
|
От вчера наобикалям темата - чаках някой да се престраши, но няма ... Айде аз да съм първа. Ще му подаря СЕБЕ СИ
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
leizi_cat
leizi_cat
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #2 -: Януари 27, 2012, 10:43:24 » |
Нагоре
|
ми на 14,02,09 родих дъщеря му това малък подарък ли е сега ще празнуваме 3 годинки на теди и вместо ние да си разменяме подаръци ще и купим нещо на нея
|
|
|
Активен
|
коректна съм очкавам същото от вас, не поемам пощенски освен ако не е опоменато
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #3 -: Януари 27, 2012, 15:04:58 » |
Нагоре
|
ми на 14,02,09 родих дъщеря му това малък подарък ли е сега ще празнуваме 3 годинки на теди и вместо ние да си разменяме подаръци ще и купим нещо на нея Ехе Браво да ви е жива и здрава Страхотен подарък От вчера наобикалям темата - чаках някой да се престраши, но няма ... Айде аз да съм първа. Ще му подаря СЕБЕ СИ И твоя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
leizi_cat
leizi_cat
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Януари 28, 2012, 22:27:13 » |
Нагоре
|
и аз така правя с чорапите за това подари му и един чифт от мен /бъзикам се/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
leizi_cat
leizi_cat
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Януари 28, 2012, 22:30:38 » |
Нагоре
|
ми на 14,02,09 родих дъщеря му това малък подарък ли е сега ще празнуваме 3 годинки на теди и вместо ние да си разменяме подаръци ще и купим нещо на нея Ехе Браво да ви е жива и здрава Страхотен подарък От вчера наобикалям темата - чаках някой да се престраши, но няма ... Айде аз да съм първа. Ще му подаря СЕБЕ СИ И твоя мерси много преди 3 год от паниката покрай раждането не ми купи нищо и си я подарихме взаимно те все ме бъзикаха да не родя на 14 аз виках не бе глупости но факт
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #7 -: Януари 29, 2012, 09:47:34 » |
Нагоре
|
аз съм поръчала на една дружка няколко неща: - етикет за вино с наша снимка( имаме домашно и съм изнамерила супер бутилчица на която ще го лепна ) - наша снимка в/у магнитно фолио, така ще стои на хладилника самата тя, вместо да лепя хартиените с магнити - чаша, пак с наша снимка
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
dushkanikolova
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #8 -: Януари 31, 2012, 10:08:36 » |
Нагоре
|
тази година,смятам да е романтична вечеря.взех един валчер с отстъпка.Моя мъж обожава да си похапва.Това ще е идеалния подарък
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dessi101
dessi101
new user
Неактивен
Публикации: 86
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 05, 2012, 18:39:05 » |
Нагоре
|
Ами една романтична вечер на свещи, с лека музика, ще приготвя любимото му ястие (той си похапва всичко) и специална картичка, на която да опиша в рими любовни слова!
|
|
|
Активен
|
Първо Вие изпращате парите със запис, аз Ви изпащам продуктите още с получаването на записа! Пощенските разходи са за сметка на купувача! При покупка на два артикула аз плащам пощенските разходи, а Вие получавате подаръче (изненада)! Коректна съм, не бих излъгала никого никога, бъдете коректни и Вие!
|
|
|
|
|