vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Февруари 03, 2012, 15:06:48 » |
Нагоре
|
Попълвам всичко по ред и нищо...връща ме на стъпка1?
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2012, 15:43:57 » |
Нагоре
|
Попълвам всичко по ред и нищо...връща ме на стъпка1? Погледни снимките. Трябва да са jpg и да не са по-големи от 1,5 мегабайта. Ако не стане - изтрии кеша на браузъра. Ето тук пише как: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1581.0За всеки случай пробвай с друг браузър.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2012, 15:53:38 » |
Нагоре
|
Попълвам всичко по ред и нищо...връща ме на стъпка1? Погледни снимките. Трябва да са jpg и да не са по-големи от 1,5 мегабайта. Ако не стане - изтрии кеша на браузъра. Ето тук пише как: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1581.0За всеки случай пробвай с друг браузър. Много ви благодаря! Мисля,че не е в снимките проблема,понеже не ми изписва ,както по принцип,а си ме връща в изходна позиция,което не ми се е случвало. Поздрави:Вили
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2012, 16:03:35 » |
Нагоре
|
Попълвам всичко по ред и нищо...връща ме на стъпка1? Погледни снимките. Трябва да са jpg и да не са по-големи от 1,5 мегабайта. Ако не стане - изтрии кеша на браузъра. Ето тук пише как: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1581.0За всеки случай пробвай с друг браузър. Много ви благодаря! Мисля,че не е в снимките проблема,понеже не ми изписва ,както по принцип,а си ме връща в изходна позиция,което не ми се е случвало. Поздрави:Вили Пробвай това което ти писах за кеша и ако не стане ще мислим
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2012, 16:22:38 » |
Нагоре
|
И при мен не се получава. Не е от снимките, защото и преди съм ги качвала, не са големи. Май е друг проблема. Връща ме пак на добави обява.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2012, 16:37:17 » |
Нагоре
|
Попълвам всичко по ред и нищо...връща ме на стъпка1? Погледни снимките. Трябва да са jpg и да не са по-големи от 1,5 мегабайта. Ако не стане - изтрии кеша на браузъра. Ето тук пише как: http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=1581.0За всеки случай пробвай с друг браузър. Много ви благодаря! Мисля,че не е в снимките проблема,понеже не ми изписва ,както по принцип,а си ме връща в изходна позиция,което не ми се е случвало. Поздрави:Вили Пробвай това което ти писах за кеша и ако не стане ще мислим При мен проблем-решен,благодаря ви мнооого,много!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 03, 2012, 19:32:40 » |
Нагоре
|
Сподели как си го оправила Хич не разбирам да си призная. Следвах инструкциите да изчистя кеша.Изтрих бисквитките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
diana333
new user
Неактивен
Публикации: 153
Готина и коректна
|
|
« Отговор #8 -: Май 18, 2012, 17:32:11 » |
Нагоре
|
Здравейте!От няколко дни аз също имам проблем са качването на обявите?Имате ли представа дали има и други потребители с тоя проблем?
|
|
|
Активен
|
След запис обявявайте решението си,без значение какво е то!!!!!!! Пощенските са за сметка на купувача,освен ако нямаме друга уговорка. Изпращам по БГ пощи като МПП и чрез Еконт пощ пратка с наложен платеж - 3 лв.Плащам с пощенски записи през Еконт и БГ пощи. Не приемам наложен платеж без уговорка С предимство са писалите на лс и дали адресче Моля поставяйте оценки,аз винаги го правя! Поемам пощенските по БГ пощи над 15 лв
|
|
|
Sarlita
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #9 -: Май 24, 2012, 08:36:26 » |
Нагоре
|
Здравейте!От няколко дни аз също имам проблем са качването на обявите?Имате ли представа дали има и други потребители с тоя проблем?
При мен е същото положение-изчистен кеш,и снимките отговарят 1,30 МВ са...не знам къде е проблема Изписва ми Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand.
|
|
« Последна редакция: Май 24, 2012, 08:42:25 от Sarlita »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Май 24, 2012, 08:43:41 » |
Нагоре
|
При мен е същото положение-изчистен кеш,и снимките отговарят 1,30 МВ са...не знам къде е проблема Изписва ми Bad Request Your browser sent a request that this server could not understand. Какъв е браузъра? Пробвай с друг да видим как ще е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sarlita
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #11 -: Май 24, 2012, 21:23:59 » |
Нагоре
|
Браузъра беше Mozilla Firefox-пробвах с Internet Explorer -и... стана. Благодаря!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
foxgirl_sf
new user
Неактивен
Публикации: 293
...
|
|
« Отговор #12 -: Април 25, 2013, 10:31:09 » |
Нагоре
|
Отдавна бях преминала в друг сайт за продажби поради ред причини,но както и да е,реших отново да опитам...и за съжаление виждам,че сайта не е на много по-добро ниво от преди. Сто пъти се опитвам да публикувам обява и все нещо не е в ред. Първо въобще не можех да публикувам,изчистих кеша,тръгна уж,но уви,не за дълго.Днес пак проблеми,не мога да добавя описание в обявата,вчера поне можех в коментарите,днес и това не става.За копита,пейст,удебеляване и въобще каквито и да е екстри хич няма да отварям дума,нищо не е активно.Май администраторите имат доста работа да вършат,защото сайта ще изостане все по-назад в списъка с варианти за ефективни сайтове за продажба. На Explorer съм,предполагам,че не е от браузера...
|
|
|
Активен
|
След запис чакам три часа и давам ред на следващия !!! Боклуци не продавам и не желая да ми продават !!! За нови потребители без или със малко оценки и за такива с отрицателни оценки изисквам предварително плащане !!!
|
|
|
foxgirl_sf
new user
Неактивен
Публикации: 293
...
|
|
« Отговор #13 -: Април 25, 2013, 10:34:40 » |
Нагоре
|
Ето това е съобщението,което ми изписва всеки път,когато се опитам да си коментирам обявата: You did not fill in all the required fields.
|
|
|
Активен
|
След запис чакам три часа и давам ред на следващия !!! Боклуци не продавам и не желая да ми продават !!! За нови потребители без или със малко оценки и за такива с отрицателни оценки изисквам предварително плащане !!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Април 26, 2013, 05:53:02 » |
Нагоре
|
Ето това е съобщението,което ми изписва всеки път,когато се опитам да си коментирам обявата: You did not fill in all the required fields.
Не сте попълнили всички задължителни полета
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|