ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 29, 2010, 18:50:46 » |
Нагоре
|
И моята дьщеря вчера се прибра и ми каза,че си е купила фдт на импала в шишенце ,но за 10лв.И се сетих за тази тема. Да не са я изльгали?Като гледам вие на какви цени сте ги взимали ,а тя : Или е врьтнала мен Но пьк и стои наистина чудесно! Този в шише с пулверизатор с по-скъп и сестра ми е мн. доволна от него. Този в тубата е 4-5 лв. Благодаря ти!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 29, 2010, 21:59:59 » |
Нагоре
|
Аз искам да похваля интимния лосион на Bilka Мирише невероятно и е само 3лв от Кауфланд
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
margotooo
new user
Неактивен
Публикации: 125
Лудетина
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 08, 2010, 14:17:20 » |
Нагоре
|
И извън темата, просто не мога да не го похваля това - препарат за чистене е, казва се А1, около 2 лева е, смесителите в банята лъсват без да търкаш, Cif ряпа да яде )))) [/quote] Признай без бой откъде го купи ,че са ми слабост : ,иначе преди 3 дни купих импалата-и аз номер 3 (фон дьо тен) за 4.80 от Хаджи Димитър и крема за лице и този за ръце на Билка-с мавруд,мноого съм доволна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 08, 2010, 14:40:01 » |
Нагоре
|
Между другото продуктите на Билка са доста хубави и на съвсем нормални цени.Аз преди ползвах тоник за лице на Лореал,но впоследствие нямаше откъде да си го купувам(просто няма магазин близо до нас) и започнах да си купувам тоник на Билка.За 5лв.е страхотен. Също съм много доволна от крема против стрии на Дева.Всъщност незнам дали той е имал заслуга,но по време на бремеността (с близнаци) не ми излезе нито една стрия никъде.Корема ми е чист като бебешка кожа И това удоволствие само за 5лв.И мирише много приятно. След като родих пък се мазах пак с крем за стягане на кожата на Дева и ако щете вярвайте,но след месец нямах и помен от увиснала кожа на корема.А корема ми беше ОГРОМЕН Представете си как стартирах от 62см. и в деня на раждането ми премериха корем с около 130см. обиколка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 16, 2010, 14:13:17 » |
Нагоре
|
А миналата седмица ми подариха спирала Голдън Роуз-2 в 1.Да Ви кажа останах учудена като я пробвах.Много е добра и цената и е май около 3 лв. аз също ползвам тази спирала и съм много доволна.наистина е страхотна
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 20, 2010, 22:40:46 » |
Нагоре
|
Не знам дали е тук мястото да похваля един бг крем против подсичане-казва се детски крем на гален фарма, чудесен е, струва само 1.90 и е страхотна алтернатива на хипп, бюбхен и др.марки, които съм ползвала.Иначе за дамската козметика-мога да кажа, че съм доволна от душ геловете на малиция и фа.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ми6ми6
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #36 -: Декември 04, 2010, 09:36:37 » |
Нагоре
|
Аз да похваля коментираните по други форуми и теми лакове на Catherine Arley.Няма такава трайност, стои по седмица на ноктите ми, при условие, че не се щадя-чистене ,Cif, готвене и т.н.!Аз ги купувам за 2.40 и си струва, особено холограмните са много интересни.
Друго евтинко от което не се отказвам са тоалетните млека на Ариес козметикс-1.40-1.80.Използвам го за почистване на грим.Ползвала съм почти всичките видове, те са с различен цвят капачки и от всички съм доволна!
И аз искам , между другото ,инфо за препарата за почистване А1,pls!
|
|
|
Активен
|
Разчитам на взаимна коректност!!! Изчаквам записал се максимум 12 часа да реши, след което давам ред на следващия. Пощенските разходи са за сметка на купувача. За пратки над 15 лв.-парите предварително,достатъчно стрес имаме в ежедневието , за да се притеснявам и за това. Пращам за проба само след предварителна уговорка и то в краен случай-давам подробни размери в обявата!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #37 -: Декември 04, 2010, 11:19:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #38 -: Декември 04, 2010, 12:21:43 » |
Нагоре
|
Аз да похваля коментираните по други форуми и теми лакове на Catherine Arley.Няма такава трайност, стои по седмица на ноктите ми, при условие, че не се щадя-чистене ,Cif, готвене и т.н.!Аз ги купувам за 2.40 и си струва, особено холограмните са много интересни.
И на мен много ми харесва марката,даже бях писала за една тяхна спирала,но незнам откъде да си ги намирам вече..може ли да ми кажеш къде ги има в София,понеже някъде бях чела,че си от там Иначе вчера си купих пудра на импала-супер е и беше 3,20
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radiant
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #39 -: Декември 05, 2010, 16:51:11 » |
Нагоре
|
Аз съм голям фен на Катрин Арли - в София има на пазарчето на Младост 1 два магазина за козметика, в единия имат абсолютно всичко на марката. Но на мен ми е доста далече, ако някой знае друго място, ще съм благодарна. Също от спиралите на Импала по-хубави не съм ползвала, но вече трудно ги намирам, кажете вие откъде ги взимате, също ме интересува Мис Спорти къде да намеря? Друго - матовите лакове на Мода са супер.
|
|
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 16:53:18 от radiant »
|
Активен
|
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=91224&profile_type=feedback--------------------------------------------------------------------------------------- 1. Моля ви учтиво, пишете лс след "запис". 2. Вече пращам на първия дал адрес на лс, писнало ми е да губя купувачи заради други, които мислят с дни след "запис". 3. Предпочитам изпращането и плащането да стават в един и същи ден. 4. Коректна съм, отворена съм към всякакви договорки, моля комуникирайте.
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Декември 06, 2010, 23:09:38 » |
Нагоре
|
На Импала козметика има в малкия цум,за спирали не съм сигурна,но фдт и пудри има,може да провериш.А мис спорти има в DM (до лъвов мост,или в сердика център има) - те имат една невероятна зелена спирала.4 и 60 струва някъде,четката е гумена,разделя миглите перфектно,моите са адски гъсти и си имаме малко проблеми помежду си Та тя ги удължава,подрежда като ветрило и изобщо адски ми харесва,но то си е до мигли..ако някой се чуди,не е скъпа,нека опита.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radiant
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #41 -: Декември 07, 2010, 12:36:37 » |
Нагоре
|
Да, за мис спорти заради зелената спирала питам и аз - зарибих се да я пробвам след рекламата, която й направи
|
|
|
Активен
|
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=91224&profile_type=feedback--------------------------------------------------------------------------------------- 1. Моля ви учтиво, пишете лс след "запис". 2. Вече пращам на първия дал адрес на лс, писнало ми е да губя купувачи заради други, които мислят с дни след "запис". 3. Предпочитам изпращането и плащането да стават в един и същи ден. 4. Коректна съм, отворена съм към всякакви договорки, моля комуникирайте.
|
|
|
ми6ми6
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Декември 08, 2010, 11:16:04 » |
Нагоре
|
И на мен много ми харесва марката,даже бях писала за една тяхна спирала,но незнам откъде да си ги намирам вече..може ли да ми кажеш къде ги има в София,понеже някъде бях чела,че си от там Иначе вчера си купих пудра на импала-супер е и беше 3,20 Вече ги има почти навсякде. Аз ги купувам от Люлин.Има ги и в едно магазинче за козметина в подлеза на НДК( срещу Тенденз-а).
|
|
|
Активен
|
Разчитам на взаимна коректност!!! Изчаквам записал се максимум 12 часа да реши, след което давам ред на следващия. Пощенските разходи са за сметка на купувача. За пратки над 15 лв.-парите предварително,достатъчно стрес имаме в ежедневието , за да се притеснявам и за това. Пращам за проба само след предварителна уговорка и то в краен случай-давам подробни размери в обявата!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Декември 08, 2010, 19:59:44 » |
Нагоре
|
Мерси,но да питам последно на НДК само лаковете ли има,мен ме интересуват спиралите и фдт?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ми6ми6
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #44 -: Декември 11, 2010, 12:18:13 » |
Нагоре
|
Мерси,но да питам последно на НДК само лаковете ли има,мен ме интересуват спиралите и фдт?
Днес ще мина и ще видя Иначе за фдт на Импала-и аз си взех тройката, много ми харесва:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|