|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Юни 10, 2010, 07:41:58 » |
Нагоре
|
Малко късно, но и аз да си кажа Благодарности на Rokita, Geosh i KatinkaPetrova ей такива хора много ме радват
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #17 -: Юни 10, 2010, 10:57:38 » |
Нагоре
|
Аз малко със закъснение имам да слагам бая коректни сладурани , GALKA_TSV / GALKA star_lite Arkana fish mialan nonius delia vili80105 FREZIA Morenny Pamela{} dacetoooooooo kukla_ta
Благодаря ви момичета , супер готини сте , целувам ви , за мен бе удоволствие!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #18 -: Юни 21, 2010, 20:35:42 » |
Нагоре
|
Много съм доволна от: bisy_k mimkata bor4eto doragenova tihiva kremenkova sweet_girl71 cvetelinan bebeelena didi86 diasto tini_sisi Morenny vili777 didurina PetqPetkova Да прибавя още малко... veselina_s_p titkata mi6el2007 maia_ssk taniaisie littlebird constanza Rokita kemilii daniv Nikovat mamma Silvena qnica85 Може да им се има пълно доверие!
|
|
« Последна редакция: Септември 21, 2010, 20:36:35 от bankova87 »
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #19 -: Юли 13, 2010, 15:07:04 » |
Нагоре
|
Аз добавям Moreny с ,която направихме чудесна размяна! Също така и daiido,бързо стана всичко,без проблеми!
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #20 -: Юли 13, 2010, 15:11:12 » |
Нагоре
|
Аз пак насъбрах бая потребителки за тук piskuni katrin7 Rokita hladna aleks03 netgear_83 silvana sladurana
|
|
|
Активен
|
|
|
|
netgear_83
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ! СЕВАСТОКРАТОРКА!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 509
Ходя 2 пъти до пощата !!!!
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #21 -: Юли 14, 2010, 15:32:05 » |
Нагоре
|
Аз пак насъбрах бая потребителки за тук
....... netgear_83 .......
Благодаря ти за доверието :*
Моите контакти са малко,но съм много доволна от момичетата които са ми поставили оценки
|
|
|
Активен
|
Изисквам предварително плащане /по банков път/. При покупка на 2обяви-пощенските са от мен
|
|
|
rotoka
new user
Неактивен
Публикации: 22
|
|
« Отговор #22 -: Юли 16, 2010, 13:40:41 » |
Нагоре
|
С удоволствие прибавям в списъка и ivelinajk Много коректен и мил и човек
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimkata
new user
Неактивен
Публикации: 201
|
|
« Отговор #23 -: Юли 16, 2010, 16:59:46 » |
Нагоре
|
И аз да се включа тук,много съм доволна от: Rokita bankova87 kleopatra19711 страхотни сте,дано повече са като вас.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #24 -: Юли 18, 2010, 07:43:18 » |
Нагоре
|
Здравейте, мили мами! В този напрегнат и труден живот все повече забравяме да се радваме на доброто и да поощрим съвестните и коректни хора! Все гледамеда се почерним и да оплюем някого - е, аз не съм от хората,които са склонни към това, така съмси научена, все да търпя и да си премълчавам, някакси не ми е в същността да посочвам някой, който е бил нетолерантен и некоректен към мене! НО ЗА ХОРАТА, ЗА КОИТО СЪМ СИГУРНА, ЧЕ СА НАПРАВИЛИ САМО ДОБРО И СЪМ ПОЛУЧИЛА ЕДИНСТВЕНО УСМИВКА И ЩАСТИЕ НА ЛИЦЕТО СИ, МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО ГОЛЯМО "БЛАГОДАРЯ" и да ги се похваля с тях пред целия свят! Все още има такива хораи те трябва да бъдат откроявани от другите и да се отграничават като пример! Ето пред кои мами искам да кажа това: netgear_83 renitas vanesa_m_r Ugly duckling desi13 - Любимият ми купувач! mell78 lora03 izavel bishana vili777 Mishel_84 skoki81 - Специални благодарности за подкрепата!! мимката kremenkova emi9 grafinqta The_Black_Angel - Специални благодарности за подкрепата! desi2107 piskuni
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #25 -: Юли 18, 2010, 22:16:02 » |
Нагоре
|
i4kata757 kokonata koira milkata83 mimitooo mialan skoki81 nonius elensia danito80 Elito
|
|
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 23:14:59 от Не съм ... »
|
Активен
|
|
|
|
piskuni
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 2
|
|
« Отговор #26 -: Юли 19, 2010, 10:09:27 » |
Нагоре
|
страшно съм доволна от комуникацията и доброто отношение на Rokita и Vanya - мили майчета, благодаря ви! Сигурна съм, че има още много такива потребители тук, тепърва ще се срещаме и ще си бъдем полезни една на друга, надявам се!
|
|
|
Активен
|
в другия сайт съм malejna, имам над 240 положителни оценки Предимство при взимане повече от 1 обява Пощенските за сметка на купувача, ако не е изрично обявено друго Връщане само след предв. уговорка Плащане със запис, Еконт или ПИБ
|
|
|
desislava69
desislava69 = desi13
power user
Неактивен
Публикации: 1262
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСА!!!
|
|
« Отговор #27 -: Юли 30, 2010, 15:25:10 » |
Нагоре
|
с огромно закъснение... отново - Rokita благодаря ти, мила за страхотните дрешки на изгодни цени, отличната комуникация и човешко отношение. знаеш че ти желая успех в сайта и живота, много радости и целувки на малката сладурана
|
|
|
Активен
|
|
|
|
qnica85
new user
Неактивен
Публикации: 176
|
|
« Отговор #28 -: Август 04, 2010, 13:05:45 » |
Нагоре
|
ето и мамчетата от които аз съм доволна и ги препоръчвам на всички, страшно разбрани и коректни: Orchid boni271 alexa18 desitka2008 margiii
|
|
|
Активен
|
1.Коректна съм, моля бъдете и вие! 2.Съгласна съм на размяна! 3.За стоки над 15лв. изисквам предварително плащане! 4.Винаги поставям оценки!
|
|
|
ИНДИРА
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #29 -: Август 05, 2010, 13:53:53 » |
Нагоре
|
Големи Благодарности на ZIZKA! Първата ми находка,при първото ми влизане е от нея! Разкошни животинки-ръкавички за театър!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|