Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Ноември 02, 2010, 14:14:36 » |
Нагоре
|
И аз да споделя моите най добри впечатления от : mmig persiana tevolere Lenor elito2007 mell78 Благодаря ви момичета,удоволствие беше за мен да контактуваме.До нови срещи !!! И аз да си допълня списъка от още няколко коректни майчета : AVANA toemito maia_ssk dilaila2 to4ica JoyGirls
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
grafinqta
new user
Неактивен
Публикации: 337
|
|
« Отговор #76 -: Ноември 02, 2010, 15:15:12 » |
Нагоре
|
И аз да благодаря на милате дами ,от които съм много доволна!!! miti2007 Rokita max_mara Mishkova simona_n reny_d Zhivka maia_ssk vikibell ASYA DAMYANOVA tediG didi86 musi ginger^ lilito_rs kremenkova NLD diana elina Женя verreni 4ef pipilota_m kitty bisy_k milena_g_vasileva ellyy07 geosh elena84
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #77 -: Ноември 04, 2010, 00:24:37 » |
Нагоре
|
И аз да си споделя мацките, от които съм изключително доволна и съм останала с прекрасни впечатления max_mara alisa80 mi_ma peq kalodka_58 luckyssstar mimmss БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА Специални БЛАГОДАРНОСТИ НА BarbaronaБЛАГОДАРЯ МИЛИЧКА-СТРАХОТНА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jasi
new user
Неактивен
Публикации: 97
|
|
« Отговор #78 -: Ноември 06, 2010, 21:44:30 » |
Нагоре
|
Ето и аз да се запиша тук.Доволна съм от: mucunka721 kokonata mamanabobi Orchid miss_stanislava zoia mamamimaИма сигурно и още но не се сещам.Ще допълвам.
|
|
|
Активен
|
Предпочитам предварително заплащане.С предимство е купувача на повече от един артикул.Връщам боклуци без предупреждение,не съм кошче за отпадъци.
|
|
|
mell78
new user
Неактивен
Публикации: 131
|
|
« Отговор #79 -: Ноември 10, 2010, 11:00:43 » |
Нагоре
|
Да добавя Ilenia borislav Lin_v NikiIvet elifanta netgear_83 babble kikopi
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото! Дрехи неотговарящи на описанието-ВРЪЩАМ ВЕДНАГА! Пари предварително пращам по моя преценка!
|
|
|
Jana_70
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #80 -: Ноември 22, 2010, 18:40:32 » |
Нагоре
|
Благодаря на тези мами за тяхната коректност biskvitkata_88 EvaG elino4ka Albena Ml kaliioppa eva_merry denizza5
|
|
|
Активен
|
При интерес пишете на лични.Приемам запис по пощата.При обява ,чиято стойност е над 10лв.искам предварителен превод .
|
|
|
Pamela{}
new user
Неактивен
Публикации: 138
Усмихни се на живота и той ще ти намигне :)
|
|
« Отговор #81 -: Ноември 23, 2010, 19:50:18 » |
Нагоре
|
И аз да добавя още коректни мамчета и да им благодаря за това miti2007 The_Black_Angel kremenkova Martikana bebeelena ivelinna7773 sunnybeach me4o77 antoniika3
|
|
|
Активен
|
1.Моля Ви, записвайте се в обявите, когато решите да купувате нещо! 2.Спазвам реда на записване в обявите и изчаквам 24 h. Спазвам уговорките и се надявам на същото насреща! 3.Разходите са за сметка на купувача,освен ако няма друга уговорка! 4.Директно връщам стоки неотговарящи на описанието! 5.Не приемам НП! 6.Записалите се за повече от една обява са с предимство! 7.Коректна съм, пиша оценки и очаквам същото от Вас!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #82 -: Ноември 26, 2010, 10:44:15 » |
Нагоре
|
МАРИЯНА Т-БЛАГОДАРЯ ТИ,УНИКАЛНА СИ!!!-И СЕГА ДА КАЖА ЗАЩО-СЛЕД ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ С ЕДНА ПРОДАВАЛКА ОТ САЙТА И ИЗХАБЕНИ НЕРВИ,ПОЛУЧИХ УНИКАЛЕН КОЛЕТ ОТ МАРЯНА ОТ ПЛОВДИВ-БОТУШИ С ОЦЕНКА МНОГО ДОБРА ЗА 10 ЛВ,КЬМ КОИТО МАЦКАТА БЕШЕ ДОБАВИЛА ПОДАРЬК-ЧАНТА,ПРОСТО-ЧАНТА...МНОГО КРАСИВО ОПАКОВАН ПАКЕТ,БОТУШКИТЕ-БЯХ ОЧАРОВАНА,А ПЬК ЧАНТАТА КАТО ИЗВАДИХ-ЧИСТО НОВА,С ПЕРФЕКТНА БЯЛА ПОДПЛАТА...А КАКВА БЕШЕ ИЗНЕНАДАТА МИ КАТО РАЗКОПЧАХ ЦИПА-ВЬТРЕ ПЬЛЕН КОМПЛЕКТ АВТОМАТИЧНА ЧЕТКА ЗА ЗЬБИ-СОНИ..МАРИЯНКА,СЬЖАЛИХ ЧЕ СЬМ ТИ ИЗПРАТИЛА ТОЧНО ПАРИ,НО ПРИЕМИ БЛАГОДАРНОСТИТЕ МИ-ТИ СИ ШИРОКО СКРОЕН ЧОВЕК,СТРАХОТЕН,ДАНО НИКОГА НЕ СЕ ЯДОСВАШ ПОПАДАЙКИ НА ДРЕБНАВИ ПОСТЬПКИ И ХОРИЦА...БЛАГОДАРЯ!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ми6ми6
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #83 -: Ноември 27, 2010, 09:08:36 » |
Нагоре
|
Искам най-отговрно да похваля тук anjilea-гостоприемна, мила, отзивчива и предлага страхотни стоки.
|
|
|
Активен
|
Разчитам на взаимна коректност!!! Изчаквам записал се максимум 12 часа да реши, след което давам ред на следващия. Пощенските разходи са за сметка на купувача. За пратки над 15 лв.-парите предварително,достатъчно стрес имаме в ежедневието , за да се притеснявам и за това. Пращам за проба само след предварителна уговорка и то в краен случай-давам подробни размери в обявата!
|
|
|
renitas
усмихната и добронамерена
new user
Неактивен
Публикации: 486
мамче на сладка принцеска - ВЕЧЕ ИМАМЕ 16 ЗЪБЧЕТА!
|
|
« Отговор #84 -: Ноември 30, 2010, 01:41:48 » |
Нагоре
|
Любимата ми купувалка renitas - и тук се срещаме пак с нея! Едно страхотно мамче, съвестна и отговорна, услужлива и мила! Благодаря ти , мила, за първите покупки в този сайт! За мене ще е истниско удоволствие да се срещаме, от обикновен купувач, ти се превърна в моя истинска приятелка! Доверете се на това мамче, няма да сбъркате! Сладурана! По десетобалната система й поставям 10+++++++Rokita, миличка, много ти благодаря за прекрасните думи! Много приятно съм изненадана... Радвам се, че познавам , вече и лично, прекрасен човек като теб! Надявам се винаги да си останем в такива добри взаимоотношения! Ти си любимото ми мамче - ПРОДАВАЛКА, и винаги ще пазарувам от теб с голямо удоволствие! Благодаря ти за всички прекрасни дрешки, които си имаме от теб, миличка! Бъди все така сладка и добра! Целувки!
|
|
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 01:50:11 от renitaаа »
|
Активен
|
скайп: irina.1977 ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПОВЕЧЕ УСМИВКИ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!!!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #85 -: Декември 01, 2010, 09:15:53 » |
Нагоре
|
И аз да благодаря на всички мами до тук,с който съм имала контакт и съм очарована-благодаря ви за коректноста момичета илонка 83 suzan0088 neli_viki 2003@abv.bg dacetoooooooo TIGERWOMAN Da_Li tatko karlo Venish Anitka min4eto _1980 maristuta Kremi84 rusamapaumna
|
|
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 09:01:57 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #86 -: Декември 01, 2010, 09:25:54 » |
Нагоре
|
Нека и аз да благодаря на мамите с които сме се срещали до сега:- racimegalinamariros81borislavmagisaviktoranWINKSeast_lightsИскам да благодаря и на още една мама тя си знае dacetoooooooooooooooooooooo
|
|
|
Активен
|
|
|
|
valyasd
new user
Неактивен
Публикации: 41
|
|
« Отговор #87 -: Декември 02, 2010, 10:26:43 » |
Нагоре
|
Искам да Благодаря на astravera за коректността, едно страхотно мамче, бърза , точна, експедитивна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #88 -: Декември 03, 2010, 14:42:14 » |
Нагоре
|
аз също искам тук да благодаря на всички прекрасни мами с които съм контактъвала тук,страшно много са,не ми се иска да пропусна някоя,искам да изразя специални благодарности и адмирации към,потребител MISHKOVA-СТРАХОТНА Е МАЦКАТА ВИНАГИ ТОЧНА И КОРЕКТНА благодаря и на всички останали,за мен е удоволствие да контактувам с вас
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #89 -: Декември 06, 2010, 13:05:14 » |
Нагоре
|
Ето и моят списък с готини майчета, с които ще се радвам да контактувам отново : mi6a08kami777илонка83musigemmafire ladyds.tonovamissZMishkovaRokitagalatheamimitoooБлагодаря на всичките Ви за коректността . Допълвам списъка си с коректни майчета, от които съм очарована: noniusНе се сърди, човечеShu-shiLady_Npufi4kristenkrumovalusy12345NikovatEmmaEvaGzizkaMariposaванеса парадиi4kata757kleopatra19711springflowermamma miamoni77vikushkaborislavvenetadu6emeБлагодаря ви .
|
|
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 13:12:21 от bi_bi_to »
|
Активен
|
|
|
|
|
|