springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #105 -: Януари 11, 2011, 13:02:24 » |
Нагоре
|
Лелеее, момичетааа, така приятно ми стана да видя името си, спомeнато от някои от вас!!!! Специално благодаря на: mama na sofia ot sofia hithit stingy Mishkova Emma bi_bi_to slavex5213 anna-mariq aneliq38 mira doublemama[/color] Толкова мили, разбрани, как бих могла да го забравя!!Doublemama, целувки от мен!!! И разбира се, няка никой не се чувства забравен, всички които имате +++ от мен, ще се радвам на нови срещи с вас!!!
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
bega4ki_
new user
Неактивен
Публикации: 256
|
|
« Отговор #106 -: Януари 12, 2011, 00:56:22 » |
Нагоре
|
искам да благодаря на musi .отли4ен продава4,много съм доволна от нея,взех няколко неща от нея,направи ми отстъпка и то доста,пое ми пощенските а и за капак ми беше сложила още една дрешка и то нова.4ак неудобно ми стана.
|
|
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 01:00:56 от bega4ki_ »
|
Активен
|
|
|
|
Петя Йорданова
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #107 -: Януари 13, 2011, 20:23:34 » |
Нагоре
|
здравейте и от мен, искам да благодаря на titkata , страшно честен и коректен човек.Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #108 -: Януари 14, 2011, 09:40:11 » |
Нагоре
|
Лелеее, момичетааа, така приятно ми стана да видя името си, спомeнато от някои от вас!!!! Специално благодаря на: mama na sofia ot sofia hithit stingy Mishkova Emma bi_bi_to slavex5213 anna-mariq aneliq38 mira doublemama[/color] Толкова мили, разбрани, как бих могла да го забравя!!Doublemama, целувки от мен!!! И разбира се, няка никой не се чувства забравен, всички които имате +++ от мен, ще се радвам на нови срещи с вас!!!
благодаря ти много мила взаимно е удоволствието ни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nesha
new user
Неактивен
Публикации: 11
|
|
« Отговор #109 -: Януари 17, 2011, 16:39:50 » |
Нагоре
|
много ми беше приятно да общувам с Renitas. Mnogo mila i korektna!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
izabel_83
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #110 -: Януари 17, 2011, 21:58:38 » |
Нагоре
|
С угромно закъснение viviqn1980,едно голямо БЛАГОДАРЯ за отли4ната комуникация и коректност.С голямо удоволстбие я препора4вам.Дай Боже вси4ки мами да са катонея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #111 -: Януари 18, 2011, 11:06:28 » |
Нагоре
|
АЗ ПЬК ИСКАМ ТУК ДА ПОХВАЛЯ KALIOPPA,ЗА КОЯТО СЕ ИЗПИСАХА СУМА ТИ ГЛУПОСТИ-КОЛКО НЕКОРЕКТНА БИЛА,ЧЕ БАВНО И ПРИСТИГАЛИ КОЛЕТИТЕ...ПРЕДИ НОВА ГОДИНА И ПОИСКАХ НЯКОЛКО ДРЕШКИ,ТЯ СЕ БЕШЕ ПОСТАРАЛА И ГИ ПРАТИ ЧРЕЗ МЬЖА И,ПРЕЗ ДРУГО НАСЕЛЕНО МЯСТО...ВЕЧЕ ПУСНАТИ,АЗ СИ ХАРЕСАХ ОЩЕ НЕЩО,НЕ БЯХ ПРАТИЛА ЗАПИСА И В НЕГО ДОБАВИХ ОЩЕ 15!!ЛВ ЗА ТОВА,КОЕТО ИСКАХ,БЕЗ ДАЖЕ ДА Я ПОПИТАМ ИМА ЛИ ГО ВСЕ ОЩЕ ИЛИ НЕ Е РЕДАКТИРАЛА ОБЯВАТА СИ...ПИСАХ И ЛС,КАЗАХ И ДА МИ ГО ПРАТИ КОГАТО САМАТА ТЯ ИМА ВЬЗМОЖНОСТ...ВЧЕРА СИ ПОЛУЧИХ КОЛЕТЧЕТО,ОТНОВО ПЛЮС ПОДАРЬК-МИ KALIOPPA-БЛАГОДАРЯ МИЛА,ТИ СИ ИДЕАЛЕН ПРОДАВАЧ СПОРЕД МЕН,КОЙТО Е ИМАЛ ЛОШИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ЯВНО СА БИЛИ ПО ЗЛО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА-ОТНОВО-БЛАГОДАРЯ ТИ!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
olenka1117
new user
Неактивен
Публикации: 144
|
|
« Отговор #112 -: Януари 27, 2011, 22:09:30 » |
Нагоре
|
Изчетах цялата тема и не видях името на мамчето, от което аз съм най-доволна - gab4i83 Супер бърза, коретна и щедра! Има всички качества за добър и мил продавач. Желая ти успех gab4i83!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #113 -: Януари 31, 2011, 11:59:29 » |
Нагоре
|
Благодаря на всички дами ,които са ме оценили като коректна.Чувствата са взаимни. Ето и моя списък Не съм ... silvi_art VELIKOVA m_niky megi08 bankova87 mariankaa delia Ani4ka_76 max_mara elissa07 iwetyyy01 rivalka zorniza antoniika3 maminko mucata lora03 bi_bi_to sonia-k ice tann4eto geosh panda7 Morenny myfreshness Mishkova mimitooo rusamapaumna misstan Slavcheto Поли kalodka_58
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #114 -: Февруари 01, 2011, 15:06:46 » |
Нагоре
|
Мами аз искам да изкажа хиляди благодарности кьм потребителка с име-Nikol_999.Направо сьм изумена от дамата.Много се радвам 4е има 4естни,коректни и добросьвестни потребители.Бях изпратила по погрешка на Nikol_999 едни детски маратонки и жената веднага ми писа да ме уведоми и даже ги препрати на май4ето което ги о4акваше. ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ
ЕЕЕЕЕЕ,ЗАРЕЖИ!!!НАИСТИНА СЛАДЬК ЖЕСТ...АЗ ПЬК НА ЕДНА МАЦКА ДВА ПЬТИ И БЯХ ПУСНАЛА ЗАПИС/В СЪСЕДНИЯ САЙТ/И ЧУДО-ТЯ МИ КАЗА И МИ ГИ ВЬРНА ПРЕДИ ДА И ОТГОВОРЯ ОЩЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #115 -: Февруари 01, 2011, 15:16:54 » |
Нагоре
|
От: sexxy sexxy Дата: 21.01.2011. 23:51 получих запис,обаче са два един до поискване за 6 лв,и друг с адреса ми за 6,50 лв,станало е някакво объркване,ще ти върна единия ,но кои ---ЕТО ТОВА Е И МОЯТА КОРЕКТНА МАЦКА ЯВНО ВСЕ ОЩЕ ГИ ИМА И ТАКИВА!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #116 -: Февруари 11, 2011, 18:19:25 » |
Нагоре
|
Контактувала съм със страшно печени мацки ,но ето някой никчета на прима-виста: mariq1819 bega4ki_ Morenny musi EvaG
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
freeart
new user
Неактивен
Публикации: 6
|
|
« Отговор #117 -: Февруари 22, 2011, 16:53:46 » |
Нагоре
|
Благодаря на juliqzh за книгата на Сава Джонев !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dan4ela.dan4ela
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #118 -: Февруари 23, 2011, 12:16:12 » |
Нагоре
|
kalina1974,ивиани,galathea,macarena,denica.staneva,light30,yana_m,emi_9eni,mimen4eto,tony1166,Ninicol,s0n1a,nnboo,juju,eternity,Ogiii,aneliq38,du6eme,black_ice, ДОБАВЯМ ТЕЗИ ПОТРЕБИТЕЛИ ТУК ЗАЩОТО ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ.НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО ТЯХ.На всички Вас, които ще се отбиете днес тук, искам да пожелая от сърце:
ЕДНО УТРО, В КОЕТО ДА ТРЪГНЕМ УСМИХНАТИ!! ЕДНА РЪКА, НА КОЯТО ДА СЕ ОБЛЕГНЕМ, ЕДНО РАМО, НА КОЕТО ДА СТИХВАТ ТРЕВОГИТЕ, ЕДНА ОБИЧ, КОЯТО ДА НОСИМ В СЪРЦАТА СИ И ЕДИН ПЪТ, КОЙТО НИ ВОДИ КЪМ ХОРАТА!
|
|
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 12:38:27 от dan4ela.dan4ela »
|
Активен
|
|
|
|
dan4ela.dan4ela
new user
Неактивен