{GOOGLENEWHOR}


Страници: 1 2 [3] 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Малки тайни ..  (Прочетена 20252 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134


Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #30 -: Октомври 10, 2010, 21:58:09 »
Раздели ТемаНагоре

а сега смей ми се,трябва ли да гълтам водата по време на рязането? (laugh6)

 (laugh5) не разбира се, освен ако не ти е запушен носа и има риск от задушаване. Ти така ли направи? И нямаше ефект нали. Или ти стана толкова смешно, но реши вместо да плюеш върху лука да я глътнеш?  (not2)
Ще ме уморите от смях с тоя лук и вода  (laugh3)
Активен

 
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098


Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #31 -: Октомври 11, 2010, 17:55:47 »
Раздели ТемаНагоре

Сорка мацо ама се отказах от водата щото така ме напушва смях и трябва да изхвърля лука после,ще си облизвам сълзите и така Tongue

п.с. след малко ще покажа една хубава вечерка със снимка в другата тема за манджите дето не си облизвах сълзите от лук....забравих да сложа лук (laugh6)
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 17:58:18 от Поли-Liamo » Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345


Горда мама на двама!!!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #32 -: Ноември 02, 2010, 19:29:31 »
Раздели ТемаНагоре

а сега смей ми се,трябва ли да гълтам водата по време на рязането? (laugh6)

 (laugh5) не разбира се, освен ако не ти е запушен носа и има риск от задушаване. Ти така ли направи? И нямаше ефект нали. Или ти стана толкова смешно, но реши вместо да плюеш върху лука да я глътнеш?  (not2)
Ще ме уморите от смях с тоя лук и вода  (laugh3)

И аз така,голям смях  (laugh2).
Активен


анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.


*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
Liany
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 100


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #33 -: Ноември 05, 2010, 23:15:43 »
Раздели ТемаНагоре

Аз когато режа лук винаги излизам с дъската на терасата и на въздух не ми люти изобщо Smiley Чувала съм, че като плачеш от лук- плачеш за свекърва си  Tongue Cheesy Винаги, когато ще готвя месо (независимо какво е) го оставям за половин час в една купа в хладилника накиснато в бира, соев сос, черен пипер и сол. Месото става много крехко и сочно, и се готви сравнително по-бързо Smiley
Активен

dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #34 -: Ноември 06, 2010, 21:45:36 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък винаги замразявам лука преди да го нарежа.Иначе рева като Ниагарският водопад  Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #35 -: Ноември 06, 2010, 22:10:57 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък когато готвя фрикасе,слагам и малко чесън.Става невероятно вкусно.Мъжа ми го обожава,а по принцип фрикасе уж не ядеше Cheesy
Активен


dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 06, 2010, 22:41:16 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Аз пък когато готвя фрикасе,слагам и малко чесън.Става невероятно вкусно.Мъжа ми го обожава,а по принцип фрикасе уж не ядеше
Дай твоята рецепта,че аз обожавам фрикасе,но до сега не съм слагала чесън :Smiley
Активен

doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #37 -: Ноември 06, 2010, 22:57:52 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Аз пък когато готвя фрикасе,слагам и малко чесън.Става невероятно вкусно.Мъжа ми го обожава,а по принцип фрикасе уж не ядеше
Дай твоята рецепта,че аз обожавам фрикасе,но до сега не съм слагала чесън :Smiley

Пилето можеш да го свариш,но може и да го запържиш.Аз го правя и по двата начина..Не държа непременно да сложа бульон от истинско пиле.Слагала съм и вода с разтворени 2 пилешки бульона.Ти си прецени дали да свариш част от пилето и да оставиш друга част за запържване,илида си свариш цялото пиле и да си използваш свареното пиле и бульона.
Аз лично накъсвам пилето на парчета и така го слагам във фрикасето.

Слагаш в тенджера около един пръст олио (аз слагам олио и масло.Става по-вкусно).
Като се загрее олиото,добавяш 4-5 пълни супени лъжици брашно (с връх).Може и 6 да са,важното е да направиш консистенция на боза например.
Разбъркваш и махаш от котлона.
Малко по малко сипваш от пилешкия бульон и бъркаш.То ще си се сгъсти.
Добавяш пилешките парчета.Може пак да върнеш тенджерата на котлона за  около половин минутка.
Нарязваш на ситно една скилидка чесън и добавяш към фрикасето.
Аз слагам също и кимион.Знам,че не е типично,но става страхотно Wink

Тази рецепта я бях взимала от нета,но не помня точно от къде.От мен беше добавен само кимиона,защото баба ми слага и винаги много ми е харесвало с кимион.
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 23:02:00 от doublemama » Активен


dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #38 -: Ноември 06, 2010, 23:29:01 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Пилето можеш да го свариш,но може и да го запържиш.Аз го правя и по двата начина..Не държа непременно да сложа бульон от истинско пиле.Слагала съм и вода с разтворени 2 пилешки бульона.Ти си прецени дали да свариш част от пилето и да оставиш друга част за запържване,илида си свариш цялото пиле и да си използваш свареното пиле и бульона.
Аз лично накъсвам пилето на парчета и така го слагам във фрикасето.

Слагаш в тенджера около един пръст олио (аз слагам олио и масло.Става по-вкусно).
Като се загрее олиото,добавяш 4-5 пълни супени лъжици брашно (с връх).Може и 6 да са,важното е да направиш консистенция на боза например.
Разбъркваш и махаш от котлона.
Малко по малко сипваш от пилешкия бульон и бъркаш.То ще си се сгъсти.
Добавяш пилешките парчета.Може пак да върнеш тенджерата на котлона за  около половин минутка.
Нарязваш на ситно една скилидка чесън и добавяш към фрикасето.
Аз слагам също и кимион.Знам,че не е типично,но става страхотно Wink

Тази рецепта я бях взимала от нета,но не помня точно от къде.От мен беше добавен само кимиона,защото баба ми слага и винаги много ми е харесвало с кимион.
Благодаря!Утре ако имам време ще пробвам твойта рецепта.Сигурно и с чесън е много вкусно  Wink
Активен

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781


Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #39 -: Ноември 07, 2010, 15:05:01 »
Раздели ТемаНагоре

Ето идейка,какво ще сготвя утре.Фрикасенце с малко чесьн на прах,че аз само такьв ползвам  Wink
Благодаря,ДУБЛЕ! Kiss Kiss Kiss
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238


Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #40 -: Ноември 07, 2010, 15:49:49 »
Раздели ТемаНагоре

Ето идейка,какво ще сготвя утре.Фрикасенце с малко чесьн на прах,че аз само такьв ползвам  Wink
Благодаря,ДУБЛЕ! Kiss Kiss Kiss

Аа,моля,моля Wink Аз не съм голяма кулинарка,но никога не правя едно ястие както се прави по принцип.И много обичам да експериментирам и да си правя някакви измислени яденета..Мъж ми затова много обича да му готвя аз Wink Малко по-късничко ще ви напиша още две-три рецепти за мусака и едно ястие,което аз наричам БУЛАМАЧ Cheesy
Активен


Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098


Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #41 -: Ноември 08, 2010, 21:24:57 »
Раздели ТемаНагоре

Преди малко четох за машинката епилираща дрехи,аз си имам малка тайна за такова епилиране без да имам машинка и става страхотно.
Със старо ножче за бръснене-бикче,опъва се дадената дреха да не е набръчкана и по фитилите или топчетата се минава леко с бикчето,обира всичко Wink
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657


Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #42 -: Ноември 08, 2010, 21:26:37 »
Раздели ТемаНагоре

Преди малко четох за машинката епилираща дрехи,аз си имам малка тайна за такова епилиране без да имам машинка и става страхотно.
Със старо ножче за бръснене-бикче,опъва се дадената дреха да не е набръчкана и по фитилите или топчетата се минава леко с бикчето,обира всичко Wink
Това и аз го научих скоро,трябва да го пробвам, Cheesy
Активен


Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
poli23
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 454


Нека бъдем коректни!!!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #43 -: Ноември 10, 2010, 19:29:35 »
Раздели ТемаНагоре

Ето и една хитринка от мен. Когато правя кекс  или някакви сладки и нямам пудра захар под ръка, слагам обикновенна захар във висока купа и  пасирам с пасатора. За 1 мин  е готово.  Tongue Tongue Tongue Tongue
Активен

Коректна съм и очаквам същото!
За две обяви с предимство!
Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители!
Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови Smiley))
http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237


Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 10, 2010, 20:25:10 »
Раздели ТемаНагоре

Ето и една хитринка от мен. Когато правя кекс  или някакви сладки и нямам пудра захар под ръка, слагам обикновенна захар във висока купа и  пасирам с пасатора. За 1 мин  е готово.  Tongue Tongue Tongue Tongue
        Това не го бях чувала - задължително ще пробвам  Smiley   
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !


Страници: 1 2 [3] 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на: