|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 11, 2010, 17:55:47 » |
Нагоре
|
Сорка мацо ама се отказах от водата щото така ме напушва смях и трябва да изхвърля лука после,ще си облизвам сълзите и така п.с. след малко ще покажа една хубава вечерка със снимка в другата тема за манджите дето не си облизвах сълзите от лук....забравих да сложа лук
|
|
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 17:58:18 от Поли-Liamo »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 02, 2010, 19:29:31 » |
Нагоре
|
а сега смей ми се,трябва ли да гълтам водата по време на рязането? не разбира се, освен ако не ти е запушен носа и има риск от задушаване. Ти така ли направи? И нямаше ефект нали. Или ти стана толкова смешно, но реши вместо да плюеш върху лука да я глътнеш? Ще ме уморите от смях с тоя лук и вода И аз така,голям смях .
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 06, 2010, 21:45:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 06, 2010, 22:41:16 » |
Нагоре
|
Аз пък когато готвя фрикасе,слагам и малко чесън.Става невероятно вкусно.Мъжа ми го обожава,а по принцип фрикасе уж не ядеше Дай твоята рецепта,че аз обожавам фрикасе,но до сега не съм слагала чесън :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 06, 2010, 22:57:52 » |
Нагоре
|
Аз пък когато готвя фрикасе,слагам и малко чесън.Става невероятно вкусно.Мъжа ми го обожава,а по принцип фрикасе уж не ядеше Дай твоята рецепта,че аз обожавам фрикасе,но до сега не съм слагала чесън : Пилето можеш да го свариш,но може и да го запържиш.Аз го правя и по двата начина..Не държа непременно да сложа бульон от истинско пиле.Слагала съм и вода с разтворени 2 пилешки бульона.Ти си прецени дали да свариш част от пилето и да оставиш друга част за запържване,илида си свариш цялото пиле и да си използваш свареното пиле и бульона. Аз лично накъсвам пилето на парчета и така го слагам във фрикасето. Слагаш в тенджера около един пръст олио (аз слагам олио и масло.Става по-вкусно). Като се загрее олиото,добавяш 4-5 пълни супени лъжици брашно (с връх).Може и 6 да са,важното е да направиш консистенция на боза например. Разбъркваш и махаш от котлона. Малко по малко сипваш от пилешкия бульон и бъркаш.То ще си се сгъсти. Добавяш пилешките парчета.Може пак да върнеш тенджерата на котлона за около половин минутка. Нарязваш на ситно една скилидка чесън и добавяш към фрикасето. Аз слагам също и кимион.Знам,че не е типично,но става страхотно Тази рецепта я бях взимала от нета,но не помня точно от къде.От мен беше добавен само кимиона,защото баба ми слага и винаги много ми е харесвало с кимион.
|
|
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 23:02:00 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 06, 2010, 23:29:01 » |
Нагоре
|
Пилето можеш да го свариш,но може и да го запържиш.Аз го правя и по двата начина..Не държа непременно да сложа бульон от истинско пиле.Слагала съм и вода с разтворени 2 пилешки бульона.Ти си прецени дали да свариш част от пилето и да оставиш друга част за запържване,илида си свариш цялото пиле и да си използваш свареното пиле и бульона. Аз лично накъсвам пилето на парчета и така го слагам във фрикасето.
Слагаш в тенджера около един пръст олио (аз слагам олио и масло.Става по-вкусно). Като се загрее олиото,добавяш 4-5 пълни супени лъжици брашно (с връх).Може и 6 да са,важното е да направиш консистенция на боза например. Разбъркваш и махаш от котлона. Малко по малко сипваш от пилешкия бульон и бъркаш.То ще си се сгъсти. Добавяш пилешките парчета.Може пак да върнеш тенджерата на котлона за около половин минутка. Нарязваш на ситно една скилидка чесън и добавяш към фрикасето. Аз слагам също и кимион.Знам,че не е типично,но става страхотно Wink
Тази рецепта я бях взимала от нета,но не помня точно от къде.От мен беше добавен само кимиона,защото баба ми слага и винаги много ми е харесвало с кимион. Благодаря!Утре ако имам време ще пробвам твойта рецепта.Сигурно и с чесън е много вкусно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 07, 2010, 15:05:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 07, 2010, 15:49:49 » |
Нагоре
|
Аа,моля,моля Аз не съм голяма кулинарка,но никога не правя едно ястие както се прави по принцип.И много обичам да експериментирам и да си правя някакви измислени яденета..Мъж ми затова много обича да му готвя аз Малко по-късничко ще ви напиша още две-три рецепти за мусака и едно ястие,което аз наричам БУЛАМАЧ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 08, 2010, 21:24:57 » |
Нагоре
|
Преди малко четох за машинката епилираща дрехи,аз си имам малка тайна за такова епилиране без да имам машинка и става страхотно. Със старо ножче за бръснене-бикче,опъва се дадената дреха да не е набръчкана и по фитилите или топчетата се минава леко с бикчето,обира всичко
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 08, 2010, 21:26:37 » |
Нагоре
|
Преди малко четох за машинката епилираща дрехи,аз си имам малка тайна за такова епилиране без да имам машинка и става страхотно. Със старо ножче за бръснене-бикче,опъва се дадената дреха да не е набръчкана и по фитилите или топчетата се минава леко с бикчето,обира всичко Това и аз го научих скоро,трябва да го пробвам,
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 10, 2010, 19:29:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 10, 2010, 20:25:10 » |
Нагоре
|
Това не го бях чувала - задължително ще пробвам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
|
|