doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Ноември 24, 2010, 15:42:24 » |
Нагоре
|
Ох,милата,ама ти верно имаш нужда от малко напълняване...Бъзикам се.Не си чак толкова зле.Но пък от друга страна знаеш ли колко мацки се бият за фигура като твоята Затова се радвай и яж на воля Ааа,тази бременната снимка от кой месец ти е? Само не ми казвай,че си в деветия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #46 -: Ноември 24, 2010, 15:52:13 » |
Нагоре
|
Ох,милата,ама ти верно имаш нужда от малко напълняване...Бъзикам се.Не си чак толкова зле.Но пък от друга страна знаеш ли колко мацки се бият за фигура като твоята Затова се радвай и яж на воля Ааа,тази бременната снимка от кой месец ти е? Само не ми казвай,че си в деветия не мила не е от деветия- там съм в 6-тия месец
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #47 -: Ноември 24, 2010, 18:11:46 » |
Нагоре
|
Като тапициран скелет си сега. Има го и варианта че на нервна почва се слабее въпреки че си ядеш нормално,не в състояние депресия ами покрай децата ако сама си ги гледаш и не се разсейваш с нищо друго е нормално да си изнервена това имах в предвид за (на нервна почва) аз така бях преди развода ядех като разпрана а слабеех
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #50 -: Декември 17, 2010, 12:40:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
данина
new user
Неактивен
Публикации: 74
|
|
« Отговор #51 -: Декември 20, 2010, 12:45:42 » |
Нагоре
|
Заглавието на темата е много подходящо.Без лекарски контрол да отслабваш по 30кг на месец е безотговорно и безсмислено.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм. Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #52 -: Януари 14, 2011, 23:22:57 » |
Нагоре
|
Лично аз отслабнах с японската диета преди години и с много ходене и движение изобщо, отслабнах с 11 кг и бях станала 55 кг, но сега след раждането просто ми липсва воля и не мърдам и грам надолу.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #53 -: Януари 23, 2011, 09:44:02 » |
Нагоре
|
Аз пък започнах от 3 дни 90 дневната- и за в момента се чувствам добре. Иначе ,по принцип нямам никаква воля, но този път се надявам да издържа, че с тези празници и усвинвания.....ужас. Търся сподвижници, да се подкрепяме
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
таня ботева
new user
Неактивен
Публикации: 373
на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА
|
|
« Отговор #54 -: Януари 23, 2011, 20:17:03 » |
Нагоре
|
Аз пък започнах от 3 дни 90 дневната- и за в момента се чувствам добре. Иначе ,по принцип нямам никаква воля, но този път се надявам да издържа, че с тези празници и усвинвания.....ужас. Търся сподвижници, да се подкрепяме лятото я спазвах диетата и още на първата седмица се усети ефекта но аз страдам от липса на воля Давайте да се подкрепяме взаимно и дано да успеем да се отървем от излишните килограми /а при мен са доста / успих ти желая и аз ще я започвам да видим до къде ще стигна със нея
|
|
|
Активен
|
коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #55 -: Януари 23, 2011, 20:21:14 » |
Нагоре
|
Аз пък започнах от 3 дни 90 дневната- и за в момента се чувствам добре. Иначе ,по принцип нямам никаква воля, но този път се надявам да издържа, че с тези празници и усвинвания.....ужас. Търся сподвижници, да се подкрепяме лятото я спазвах диетата и още на първата седмица се усети ефекта но аз страдам от липса на воля Давайте да се подкрепяме взаимно и дано да успеем да се отървем от излишните килограми /а при мен са доста / успих ти желая и аз ще я започвам да видим до къде ще стигна със нея Кога ще я започваш ти, давай заедно - поне ако ми се прияде нещо нережимно веднага да си помисля как ще ме изпревариш
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
таня ботева
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #56 -: Януари 23, 2011, 20:35:21 » |
Нагоре
|
мисля от утре че то моето утре все не идва но вече съм сигурна /нещо запачнаха много да ме бъзикат във къщи/ ох за изпреварването незнам дали ще успея че аз имам 20кг да свалям
|
|
|
Активен
|
коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
|
|
|
данина
new user
Неактивен
Публикации: 74
|
|
« Отговор #57 -: Януари 24, 2011, 08:41:55 » |
Нагоре
|
А аз имам излишни около 60.Така че мили дами има и по-зле от вас,но не бих се подложила на диета,която има начало и край.Моята е по-лесна не ям хляб и сладко и отслабвам.Тази диета ще бъде постоянна.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм. Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #58 -: Януари 24, 2011, 10:41:06 » |
Нагоре
|
Аз пък да Ви кажа,как отслабвам и има ефект.Сиропа на Гарабитов-програмата Усещане за подмладяване!Смятам да я направя отново.Изкарах 7 дни диета и 7 дни захранване.Общо съм свалила 6,5кг.Имам да свалям още поне 15кг.Затова от средата на февруари ще повторя Трудно е само 1-вия и 2-рия ден,след това е лесно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
таня ботева
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #59 -: Януари 24, 2011, 13:32:27 » |
Нагоре
|
Аз пък да Ви кажа,как отслабвам и има ефект.Сиропа на Гарабитов-програмата Усещане за подмладяване!Смятам да я направя отново.Изкарах 7 дни диета и 7 дни захранване.Общо съм свалила 6,5кг.Имам да свалям още поне 15кг.Затова от средата на февруари ще повторя Трудно е само 1-вия и 2-рия ден,след това е лесно можели малко разяснение ядеш и пиеш от този сироп и отслабваш или само пиеш сиропа и нищо не ядеш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|