susikata
new user
Неактивен
Публикации: 144
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Август 18, 2010, 13:59:46 » |
Нагоре
|
Аз отслабнах постепенно...през бременността качих 30 кг, срам ме е сега като си помисля, но за 2,5 години успях да си върна първоначалните килограми. Заложих на много спорт и два пъти в годината правя лечебното гладуване на Др Емилова, тоест 20 дни пия чай и ям само плодове. Ефект има, не само в килограмите, чувствам се много добре и всички показатели са ми идеални....Знам, че този метод не е много добре посрещнат от много хора, но за мен е супер.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото! Изпращам като МПП, пазя ред 8 часа, не плащам опаковки и пликове. оценки
|
|
|
margotooo
new user
Неактивен
Публикации: 125
Лудетина
|
|
« Отговор #16 -: Септември 03, 2010, 10:06:20 » |
Нагоре
|
Литъл кис,мноого стриктно ли я спазва,понеже аз немога без парче шоколад на ден
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
valent_ina
kokona
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #18 -: Септември 09, 2010, 01:44:35 » |
Нагоре
|
Моля ви,кажете как да махна досадното шкембе.Така си ми остана вече 2 години след раждане.Други момичета родиха по 2 и няма и следи от корем а аз....като бирен чичка
|
|
|
Активен
|
Стоки,неотговарящи на описанието ВРЪЩАМ без да се обяснавам!Не съм кошче за нечии отпадъци! За непознати потребители-предварителен запис!Игнорирам записан по собствено усмотрение! Опаковки НЕ ПЛАЩАМ! Моите оценки от Продавалник: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43222
|
|
|
SuNnY SkY
new user
Неактивен
Публикации: 23
|
|
« Отговор #19 -: Септември 17, 2010, 12:13:44 » |
Нагоре
|
И аз така ,7 месеца след раждането , още си стои корема. Почвах 3 пъти да правя 90-дневната диета ( на принципа на разделното хранене) и все се изкушавам с нещо и я прекъсвам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #21 -: Септември 18, 2010, 07:07:08 » |
Нагоре
|
Момичета да споделя аз какво открих. Понеже имам доста натрупани килограми от бремеността реших и аз да си купя Л-карнитин и са запътих към един магазин за фитнес продукти и добавки и момчето от там ми каза, че нищо няма да постигна с него и ми препоръча нещо друго, казва се Animal cuts. Скъпичко ми дойде, но си го купих, било fat burner, един от най-добрите. Пие се 21 дена после се почива 1 седмица и после още един курс се прави. Туку що свърших първия курс и за 21 дена съм свалила 6 кг. А преди дори и да се ограничавах в храненето кантара не мърдаше. И сега съм много ентусиазирана, просто не мога да повярвам че стана...Първия ден бях все едно съм изпила 30 кафета, беше ми доста превъзбудено, но след два три дни всичко вече си беше нормално. Най-хубавото от всичко е, че стомаха ми най-сетне мръдна и вече не изглеждам като бременна в 6 месец Момчето ми каза, че трябва да тренирам, но аз не тренирах, само като го изпия това нещо и мога да се разхождам с количката с дъщеря ми из целия град, страшно много енергия имах и изобщо не се изморявах. Диета не съм спазвала никаква, но аз по принцип не ям хляб и ориз, но за картофи умирам Препоръчах го на мойта приятелка, тя има кростренажор вкъщи, каза ми че 1 час е била на него и изобщо не се е изморила, а преди за 30 мин издъхва. Ами това е, реших да го споделя с Вас, понеже за мен резултатът е добър, дано съм била полезна. Само да допълня, че изчетох доста неща преди да почна да го пия и не се препоръчва за хора с високо кръвно и трябва да сте напълно здрави. Успех на всички в борбата с килцата
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #22 -: Септември 21, 2010, 12:36:50 » |
Нагоре
|
Ема,ппреди 10год.пих фат бърнер+още някакъв др.фат....сега не си спомнямкак беше. Свалих около 20кг.за няколко месеца,след спирането му си ги качих(а твърдят,че няма йо-йо ефекта),казвам ти го,защото е скъп препарат. Дано при теб няма такъв ефект,желая ти преди всичко здраве,после слабеене. Момичета,дори и "трътки"сме си хубави,отдавна не съм и не искам диети. Повярвайте ми,няма нищо по-хубаво от това да си здрав,а също така и близките ти. пп ПРЕПАРАТИТЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ СА ОПАСНИ!!!(колкото и да казват,че не са).
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #23 -: Септември 23, 2010, 22:16:01 » |
Нагоре
|
аз качих 30кг, и то от лежене по болниците,направо е ужасно
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #24 -: Септември 23, 2010, 22:19:50 » |
Нагоре
|
Добре е човек да има стимул, но ако тази дама не е спряла с диетите, нещата отиват към анорексия Всеки трябва да намери баланса за себе си. Аз свалих 15кг. за 1месец с разделно хранене - казват, че с него когато организма достигне идеалните за него килограми просто повече не смъкваш. Преди да се омъжа бях 70кг., след това станах 55кг. И през двете бременности качих по 18кг. И в двата случая няколко месеца по-късно си връщах килограмите. Имайте умерена амбиция и не се увличайте толкова и така сте си хубави! аз вече година немога да смъкна
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
nelini
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 06, 2010, 16:15:01 » |
Нагоре
|
The_Black_Angel ,най-много ми хареса твоето предложение Ще го пробвам и ще съобщя резултата,макар че с мойте 47 кг. нямам кой знае каква нужда...Но,искам да видя дали действа при мен Успех на всички момичета,какъвто и начин за отслабване да са избрали
|
|
|
Активен
|
Оценките ми: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=51887&ppaction=readfeedМомичетата,с които съм контактувала са ВИНАГИ с предимство! Не поемам пощенски! Не плащам опаковки! Не се занимавам с наложени платежи! Предварително плащане за непознати на мен потребители! Спазвам реда на записване! Изчаквам разумно време мислещите! Ако съм забравила да оценя,моля подсетете ме!
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 07, 2010, 09:03:02 » |
Нагоре
|
ауууу много е гадна зелевата супа аз не съм дебела по принцип но някое друго килце ще е добре да сваля пих инхуа капсули убиват апетита и като хапнеш нещо след 1 час хоп в тоалетната но спряха да ми действат сега взех чай пу-ер да видим УБИЕЦ НА МАЗНИНИ да видим да не говорим че и редуктил съм пила и какво ли още не ако някой знае нещо евтинко и ефикасно нека сподели МАКАР ЧЕ ,ХУБАВО ЕВТИНО ОЛИО НЯМА
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
Stela
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 500
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 10, 2010, 21:24:56 » |
Нагоре
|
а мога ли да се свържа с нея ? и как е отслабнала ? по какъв начин ...
|
|
|
Активен
|
След запис - моля интереса да се заяви на ЛС ! Връщам стоки неотговарящи на описанието ! Коректна съм и очаквам същото и от вас ! Пощенските са за сметка на купувача ! За нови потребители, както и такива с отрицателни оценки ще изисквам парите предварително ! Поставям оценки, поставяйте и вие !
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 11, 2010, 00:52:25 » |
Нагоре
|
Да така е daiido . Аз ходя от 2 год на каланетика и се чуствам страхотно.Резултатите са видими след шестия месец.Стягаш се, страшно много и бьрзо.Тялото ти се прибира.А и се чувствам много тонизирана.Мога да кажа,че сьм пристрастена вече. Не пропускам тренировка. Спортувайте момичета,това е истината!А на теб daiido успех, и да не се отказваш,защото в началото е доста трудничко.И да пишеш какьв е резултата.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
sloncheto82
new user
Неактивен
Публикации: 49
|
|
« Отговор #29 -: Октомври 17, 2010, 13:46:56 » |
Нагоре
|
Добре е човек да има стимул, но ако тази дама не е спряла с диетите, нещата отиват към анорексия Всеки трябва да намери баланса за себе си. Аз свалих 15кг. за 1месец с разделно хранене - казват, че с него когато организма достигне идеалните за него килограми просто повече не смъкваш. Преди да се омъжа бях 70кг., след това станах 55кг. И през двете бременности качих по 18кг. И в двата случая няколко месеца по-късно си връщах килограмите. Имайте умерена амбиция и не се увличайте толкова и така сте си хубави! аз одавна искам да пробвам да сваля накое друго килце с рзделно хранене бих помолила mimoza7710 ако може да даде някаква схема или линк с храните и какво с какво не трябва да се консумира и т.н благодаря предварително
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|