Здравейте. Аз съм нов тук, а и съм май единствения мъж в сайта. Не знам дали мога аз да съм от помощ със съвет на някоя от вас за нещо , но разбира се ако мога на някой с нещо да помогна и разбирам от темата само питайте. Та. Аз да ползвам изцяло женското присъствие и да питам хора които имат нерви да обекалят по магазините . Знае ли някоя от вас магазин в София където да продават големи номера обувки и маратонки на средни цени. Това е много сериозен проблем за мен. Особено за работни или ежедневни. За официални и по- за пазене има на цени от около и над 100 лв. А на мен освен такива ми трябват и работни и за ежедневно и спорт а освен гадни и миризливи китайски кецове моя номер го няма. Избора ми е да давам за маратонки и/или обувки по над 70-80 лв и да ги късам за 1 до 2 месеца или да съм с гуменки >
Идеята е да имат номера на 46 и до 48 Защото не винаги си отговарят и се случва като си поръчам през познати 47 да не ми стават. Или пък да се побирам в 46 примерно.
Цените да са примерно до 40 -50 лв на чифт
Обиколките по Илиенци обикновенно ме докарват до нервна криза и агресивност още след 15 тата минута и си тръгвам. Миналата събота там моя номер освен на кецове не го намерих
Мерси за помоща и четенето на темата ми, дано има запознати с пазара поне тук