Siichon
new user
Неактивен
Публикации: 41
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Април 06, 2012, 09:03:29 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #16 -: Април 12, 2012, 12:35:55 » |
Нагоре
|
Siichon,харесай си нещо от обявите и отатък,ще ти направя подарък като компенсация пиши ми лично
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #17 -: Април 12, 2012, 21:31:09 » |
Нагоре
|
Ааааа шушу-мушу къща разваля.Поли кажи клюката ......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Април 13, 2012, 06:35:47 » |
Нагоре
|
Ааааа шушу-мушу къща разваля.Поли кажи клюката ......
АААА нЕма да разваляш клюката ся
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Siichon
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Април 19, 2012, 23:03:37 » |
Нагоре
|
Siichon,харесай си нещо от обявите и отатък,ще ти направя подарък като компенсация пиши ми лично Малко ми е гнусничко от нея да пипкам каквото и да е...Благодаря ти за предложението, Поли,ама ще откажа Тя ще си намери майстора, дано само не си възпита децата да са като нея, това е страшното.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Април 20, 2012, 15:53:14 » |
Нагоре
|
Siichon,харесай си нещо от обявите и отатък,ще ти направя подарък като компенсация пиши ми лично Малко ми е гнусничко от нея да пипкам каквото и да е...Благодаря ти за предложението, Поли,ама ще откажа Тя ще си намери майстора, дано само не си възпита децата да са като нея, това е страшното. Както решиш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Siichon
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Април 28, 2012, 08:39:58 » |
Нагоре
|
Такааа, сагата продължава! След като й оспамих обявите в Продавалника ми писа, че ми е пратила полата обратно (след месец и половина, може и да е носена) в понеделник. Преди малко получих съобщение, че днес куриер на Еконт ще ми донесе пратка вкъщи...аз пратих полата по пощата, тя ми я връща с куриер, та да ме вкара в преразход може би. Имам въпрос, някой ако може да ми поясни: Аз ли трябва да плащам на куриера, и ако е така мога ли да откажа пратката и да я върнат?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #22 -: Април 28, 2012, 09:43:49 » |
Нагоре
|
Такааа, сагата продължава! След като й оспамих обявите в Продавалника ми писа, че ми е пратила полата обратно (след месец и половина, може и да е носена) в понеделник. Преди малко получих съобщение, че днес куриер на Еконт ще ми донесе пратка вкъщи...аз пратих полата по пощата, тя ми я връща с куриер, та да ме вкара в преразход може би. Имам въпрос, някой ако може да ми поясни: Аз ли трябва да плащам на куриера, и ако е така мога ли да откажа пратката и да я върнат?
ако ти я е пратила като пощенска пратка-тя плаща но ако я е пратила с куриерска пратка, ти плащаш, освен аконе е поела куриерските което ме съмнява питай в Еконт и ако е куриерска, я откажи-ще се набуташ с 6лв поне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Siichon
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Април 28, 2012, 09:51:03 » |
Нагоре
|
Благодаря за пояснението Ще се обадя да попитам. Тя полата струва 4 лева, а пощата ми излезе 2. По-добре да ми беше пратила запис за 6 лева, отколкото да ме разиграва...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Siichon
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Май 07, 2012, 07:53:32 » |
Нагоре
|
Най-накрая си получих полата като МПП по пощата. Благодаря на всички, които ми дадоха съвети тук и ми помогнаха да я намеря в другия сайт. Няма да си променя оценката, за мен е некоректна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #25 -: Май 07, 2012, 15:09:34 » |
Нагоре
|
Уф,най-накрая
|
|
|
Активен
|
|
|
|
delia
new user
Неактивен
Публикации: 183
delia от Продавалник-а
|
|
« Отговор #26 -: Май 07, 2012, 19:37:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Предимство за русенци и купувачите на повече от една обява. Не изпращам "до поискване" нито пари, нито покупки. Наложен платеж само след предварителна уговорка.
|
|
|
|
|