|
|
ИНДИРА
new user
Неактивен
Публикации: 70
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #2 -: Април 13, 2012, 07:44:50 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТО! Да илядите! Огромни Благодарности на целия екип за позитивната атмосфера тук и трудоемката работа,която вършите! Честито и наздраве!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #3 -: Април 13, 2012, 09:13:18 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #4 -: Април 13, 2012, 13:37:11 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!ПОЖЕЛАВАМ САЙТА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РАЗВИВА И СКОРО ДА МИНЕМ 10 000 ПОТРЕБИТЕЛИ! БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ ВИ ИМА!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #5 -: Април 14, 2012, 07:36:21 » |
Нагоре
|
Честито на всички нас!! Благодаря ви!!
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #6 -: Април 14, 2012, 17:06:52 » |
Нагоре
|
да ни е честит рождения ден! с пожелание за много здраве и все повече коректни потребители!
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #7 -: Април 16, 2012, 00:10:57 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
Luchezaria
new user
Неактивен
Публикации: 19
|
|
« Отговор #8 -: Април 18, 2012, 13:25:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Разчитам на добра комуникация и уважение. Изпращам с еконт с наложен платеж, но при уговорка може и с БГ пощи. Успех на всички!!!
|
|
|
diana333
new user
Неактивен
Публикации: 153
Готина и коректна
|
|
« Отговор #9 -: Април 18, 2012, 21:07:27 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден и от мен!
|
|
|
Активен
|
След запис обявявайте решението си,без значение какво е то!!!!!!! Пощенските са за сметка на купувача,освен ако нямаме друга уговорка. Изпращам по БГ пощи като МПП и чрез Еконт пощ пратка с наложен платеж - 3 лв.Плащам с пощенски записи през Еконт и БГ пощи. Не приемам наложен платеж без уговорка С предимство са писалите на лс и дали адресче Моля поставяйте оценки,аз винаги го правя! Поемам пощенските по БГ пощи над 15 лв
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #10 -: Април 20, 2012, 16:24:08 » |
Нагоре
|
Честит Рожден Ден и от мен! Само напред и нагоре! Благодаря ,че ви има! Обичам ва!
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
|
|