|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #1 -: Юни 02, 2012, 11:10:32 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Юни 02, 2012, 15:25:44 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
DesiK
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 6
|
|
« Отговор #2 -: Юни 02, 2012, 15:18:06 » |
Нагоре
|
Включвам се в играта - браво за инициативата
|
|
|
Активен
|
Давам предимство на купуващите повече от 1 нещо. Предпочитам да получавам и изпращам с БГ пощи. За потребители без положителен рейтинг изисквам предварително заплащане. Ценя коректността!
|
|
|
|
DesiK
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Юни 02, 2012, 16:45:51 » |
Нагоре
|
мен ми включете служебно с 4 човека, които се регистрираха при инициативата ми за популяризиране на сайта хахааха разбира се по случай играта ставам отново активна с агитациите
|
|
|
Активен
|
Давам предимство на купуващите повече от 1 нещо. Предпочитам да получавам и изпращам с БГ пощи. За потребители без положителен рейтинг изисквам предварително заплащане. Ценя коректността!
|
|
|
a1z2
new user
Неактивен
Публикации: 1
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #5 -: Юни 04, 2012, 10:16:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #8 -: Юни 25, 2012, 11:43:48 » |
Нагоре
|
С удоволствие Ви представям победителите в играта Покани и Спечели. 1 място - Leliq - 36 поканени - награда 50 лв. 2 място - Поли - 32 поканени - награда 25 лв. 3 място - desi_kendeva - 6 поканени - награда 10 лв. Останалите около 250 потребители с покани са с от 1 до 4 покани. Благодаря на всички за участието! С уважение, Администратор на БгДомакиня п.п. Моля печелившите да ми изпратят на ЛС адресите си за изпращане на награда. Ако имат наличен epay може да ми пратят КИН код.
|
|
« Последна редакция: Юни 25, 2012, 17:40:56 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
|
DesiK
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Юни 25, 2012, 18:56:34 » |
Нагоре
|
Благодаря Ви, надявам се с края на играта да не престанем да популяризираме сайта - браво на двете момичета, които са успели да поканят над 30 потребителя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #11 -: Юни 25, 2012, 19:44:40 » |
Нагоре
|
И аз благодаря,честито на Деси и ........не и знам името победителката с първо място!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Leliq
new user
Неактивен
Публикации: 6
Поканени потребители: 36
|
|
« Отговор #12 -: Юни 28, 2012, 06:15:34 » |
Нагоре
|
Спечелила съм. Благодаря за наградката и изпращам адрес. честито и на другите потребители които са спечелилс.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|