таня ботева
new user
Неактивен
Публикации: 373
на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 08, 2010, 22:55:07 » |
Нагоре
|
Здравейте от мен имам едно питане към по-запознатите мами .Имам дрешки от децата и искам да ги дам във дом за дечица от 0 до 3 годинки. Някой можели да ми каже какви са условията, защото някъде четох, че искат да ги дадеш първо на химическо чистене и тогава със бележката ги вземат иначе не ги искали
|
|
|
Активен
|
коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #16 -: Декември 09, 2010, 08:50:37 » |
Нагоре
|
Таня,носила съм,не е имало такова изискване. Някъде в темите видях,че си от Търново-Дебелец до преди месеци имаха мн.дрехи,провери как е в дома в "триъгълника". Ако ли не в РДСП в агенция закрила на детето,но за тях във Търново не знам вземат ли. ако ти трябват координати пиши на ЛС.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
таня ботева
new user
Неактивен
Публикации: 373
на мама слънчицата ДАЯНА и АЛЕКСА
|
|
« Отговор #17 -: Декември 09, 2010, 14:49:25 » |
Нагоре
|
Таня,носила съм,не е имало такова изискване. Някъде в темите видях,че си от Търново-Дебелец до преди месеци имаха мн.дрехи,провери как е в дома в "триъгълника". Ако ли не в РДСП в агенция закрила на детето,но за тях във Търново не знам вземат ли. ако ти трябват координати пиши на ЛС.
Много благодария за отговорът организирваме се две три мама и отиваме пък да става каквото ще аз мисля във Дебелец да ги занеса
|
|
|
Активен
|
коректна съм бъдете коректни и вие пиша винаги оценки пишете и вие изпращам снимка на квитанцията нищо лично към който и да е от вас просто аман от ,,,,,,,,,
|
|
|
iviani
power user
Неактивен
Публикации: 549
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
|
|
« Отговор #18 -: Декември 13, 2010, 14:28:17 » |
Нагоре
|
Много благодария за отговорът организирваме се две три мама и отиваме пък да става каквото ще аз мисля във Дебелец да ги занеса АЗ СЪМ В СОФИЯ-КВ.ДРУЖБА2,ТУК ИМА ЕДНО ПАРАКЛИСЧЕ,В КОЕТО В НЕДЕЛЯ,ГОТВЯТ ЗА БЕЗДОМНИТЕ И СЪБИРАТ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДАДЕ,НИКОГА НЕ СА МЕ ВРЪЩАЛИ,А АЗ ПОЧТИ ВСЯКА НЕДЕЛЯ ХОДЯ С ТОРБА С ДРЕХИ И НЕЩА КОИТО ВЕЧЕ СА МИ НЕНУЖНИ,АКО ГО ЗНАЕТЕ И ИМАТЕ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ,НЯМА ДА ВИ ОТКАЖАТ...КАКВОТО И ДА ДОНЕСЕТЕ.
|
|
|
Активен
|
точна и коректна съм,поставям оценки,правете го и Вие!мога да забавя пращането на пакет или запис с няколко дни,защото съм с малко дете.винаги пиша на ЛС и обяснявам,понякога може и да съм досадна,но не искам недуразумения и затова съм много "подробна".пращам на първия дал адрес на ЛС.за нови потребители или такива с малко положителни оценки-паричките предварително,нищо лично,просто не ми се иска да "горя".
|
|
|
Peneva
new user
Неактивен
Публикации: 7
|
|
« Отговор #19 -: Декември 23, 2010, 12:58:24 » |
Нагоре
|
Зравейте много хубава тема Аз също доста често нося по домовете дрехи.Бих искала да споделя една болка наскоро пак носих в Дом до сега нямаше проблеми а сега от канцеларията на Дома ми казаха че дрехите трябжало да бъдат само нови (бях много разочарована).Занесох ги в център за подпомагане ,но питам може ли да се носят по 3 чувала с дрехи само нови по домовете и какво е това абсурдно изискване
|
|
|
Активен
|
Коректността преди всичко. Всичко е въпрос на преговори и договорки. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС Предпочитам банк. превод или телегр. Запис eконт Предимство за искащите повече от 1 обява! За 2 обяви- поемам пощ. р-ди винаги поставям оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете
|
|
|
Zolka
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #20 -: Януари 03, 2011, 14:00:28 » |
Нагоре
|
Мамчета, къде в Пловдив могат да се носят дрехи ? Имам впредвид за големи хора? Аз периодично почиствам гардероба и толкова подарени дрехи, обувки, неща ,които не съм обличала или не ми стават оставям отпред пред контейнера, а сега попаднах на тази тема.Та-къде в Пловдив?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #21 -: Януари 07, 2011, 12:11:29 » |
Нагоре
|
Здравейте от мен имам едно питане към по-запознатите мами .Имам дрешки от децата и искам да ги дам във дом за дечица от 0 до 3 годинки. Някой можели да ми каже какви са условията, защото някъде четох, че искат да ги дадеш първо на химическо чистене и тогава със бележката ги вземат иначе не ги искали
При нас нямаше изисквания, но си казаха от какво най - много имат нужда и това беше памперси. Прегледаха нещата. Занесохме 3 чувала с дрешки играчки малко памперси и някоя детска книжка имаше. Почти целия вход се включи с по нещичко Това беше преди да забременея с второто, а сега малкия е вече на 4 месеца. Може нещата да са се променили вече и тук...
|
|
« Последна редакция: Януари 07, 2011, 12:14:42 от s0n1a »
|
Активен
|
|
|
|
silvana sladurana
new user
Неактивен
Публикации: 202
|
|
« Отговор #22 -: Март 13, 2011, 13:23:10 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам 1 питане: знаете ли някъде в района на жк.Красно село да има някакъв център са жени пострадали от домашно насилие,или дневен център за жени с малки деца. Накратко историята: преди 1-2 год. имаше 1 възрастна жена ,която се грижеше за тези момичета(беше нещо като мини фондация) . Бях носила дрехи за момичетата(но,чрез приятелка-не лично). И сега не мога да открия координатите. Имам много дамски дрехи размер S и М. Блузи,пуловери,дънки(около 2 чувала). Искам да ги дам някъде-да помогна на някой в нужда.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #23 -: Май 05, 2011, 12:02:33 » |
Нагоре
|
Здравейте,имам 1 питане: знаете ли някъде в района на жк.Красно село да има някакъв център са жени пострадали от домашно насилие,или дневен център за жени с малки деца. Накратко историята: преди 1-2 год. имаше 1 възрастна жена ,която се грижеше за тези момичета(беше нещо като мини фондация) . Бях носила дрехи за момичетата(но,чрез приятелка-не лично). И сега не мога да открия координатите. Имам много дамски дрехи размер S и М. Блузи,пуловери,дънки(около 2 чувала). Искам да ги дам някъде-да помогна на някой в нужда.
Страхотна идея. Носила съм в дом за изоставени деца - дрехи - нови с етикет и ползвани, памперси, книжки , играчки , но не съм се сещала за тези хора а това са които настина имат нужда от помощ. Които въпреки много трудности - меко казано , продължават да се борят и не си изоставят децата. Ако намериш координати може да се съберем повече хора и да изпратим до теб или .... за да ги занесете лично. Сигурна съм че така ще помогнем. Аз имам дрехи които не ползвам а и не виждам смисъл да пусна да се продават за по 5 лева примерно - свиди ми да пусна за без пари но пък предпочитам да подаря - дрехи които са в много добро състояние а не някакви парцали разбира се. Ако някой познава майче в нужда - неравностойно положение тук от Стара Загора може да ми пише имам с какво да помогна. МОга и отново да организирам събиране на дрешки и други неща тук от блока за някого ако познавате. .Винаги мога да откликна на човек в нужда и да намеря с какво да помогна. ПС По новините веднъж даваха как държавата щяла да плаща допълнително на една циганка да не си изостави детето това за мен не са хора в неравностойно положение. Това са безотговорни хора за затвор.
|
|
« Последна редакция: Май 05, 2011, 12:12:06 от s0n1a »
|
Активен
|
|
|
|
keri_gilbert1
new user
Неактивен