Здравейте! И аз съм излъгана от потребител rozi4kata_25 !От скоро съм в сайта и още първия ден като се регистрирах потребителката ми писа че иска да закупи чанта от обявите ми.Написа ми и условията си,че не изпраща предварително пари и че в селото,в което живее нямат Еконт! Съгласих се,тей като съм нов потребител тук,а пък и не искам да взимам пари от никой предварително! Тя предложи да изпращаме чантата и пар.запис в един и същи ден,но тей като не бях сигурна кога ще успея да я изпратя и предложих като я вземе да пусне паричките ..Изпратих чантата още същия ден/05.03/ и до 13.03 отговорите на потребителката бяха,че все още не я е получила! А след това дори не отговаря на съобщенията ми! Съветвам всички,който са прочели темата да не изпращат нищо на този потребител! Ще си позволя да побликувам и данните на потребителката,тей като виждам,че не съм единствената излъгана от нея и предполагам,че вече дори има и друг профил :
с.Друган,обл.Перник,ПК 2410-Денислава Кирилова Методиева-ИЗМАМНИЦА!
Тази rozi4ka_25 няма ли кой да я сложи на мястото и да и потърси сметка за измамите?