sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Март 06, 2011, 19:48:18 » |
Нагоре
|
И Левски да се разпише....
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #76 -: Март 07, 2011, 09:03:13 » |
Нагоре
|
Е-е-е-е-е добре..............Ще видим Вие до кога ще се разписвате,май няма да е скоро и вече Така ми се иска довечера Берое да обърне Латекса,ама няма кой да им позволи.Нито съдий,нито Боби Михайлов...........................за жалост ,но тайно ще се надявам.Айде Nikovat с Вас съм успеххххххх
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #77 -: Март 07, 2011, 16:23:08 » |
Нагоре
|
е как тука са дали в анкетата някви опьрпани отборчета,а мойта СЛАВИЯ я няма-а-ма-хааа!карат ме да се правя на по-червена отколкото сьм,ма...зарад мьжо и синето...ше червенея
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #78 -: Март 07, 2011, 16:48:03 » |
Нагоре
|
е как тука са дали в анкетата някви опьрпани отборчета,а мойта СЛАВИЯ я няма-а-ма-хааа!карат ме да се правя на по-червена отколкото сьм,ма...зарад мьжо и синето...ше червенея Aми ти си в други и аз понякога съм за Славия,когато играят срещу ЧОРБИТЕ нали сте половината сини
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #79 -: Март 09, 2011, 12:39:34 » |
Нагоре
|
Е-е-е-е-е добре..............Ще видим Вие до кога ще се разписвате,май няма да е скоро и вече Така ми се иска довечера Берое да обърне Латекса,ама няма кой да им позволи.Нито съдий,нито Боби Михайлов...........................за жалост ,но тайно ще се надявам.Айде Nikovat с Вас съм успеххххххх Мерси мила ,ама видя ли какво стана... Безлична игра ,никакъв дух за победа. Само заради едно изгледах мача докрай и това бяха феновете. Не знам дали сте го гледали и дали ви направи впечатление как от сектора на Литекс се викаше "Българи" ,а от нашия "юнаци" И как се запалиха едновременно пироефектите.Имаше толерантност ,имаше 2 агитки ,които не спряха да пеят,имаше и полиция ,която уважи и гостите. Това трябва да се вижда по стадионите !!! http://sportline.bg/news/75940/светът-е-берое-добрият-свят-е-берое
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #80 -: Март 09, 2011, 12:40:35 » |
Нагоре
|
http://sportline.bg/news/75940/светът-е-берое-добрият-свят-е-берое ето една от статийте + снимки от мача
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #81 -: Март 10, 2011, 08:38:26 » |
Нагоре
|
Гледах го да,но в нас на стадиона не съм ходила.Те найстина ги нямаше никакви тоя мач незнам защо обаче.................Абе всичко е ясно пак тия пучци ще са първи .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #83 -: Март 11, 2011, 08:50:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #86 -: Март 22, 2011, 05:04:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #87 -: Април 28, 2011, 12:29:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #88 -: Април 30, 2011, 22:31:30 » |
Нагоре
|
Кой ни е победил ,че чак сега виждам публикацията Абее набарахте си майстора ясно е ,че купата е наша ,освен ако Славия не купят мача. Здраво ударихме Локо Сф преди малко...
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #89 -: Май 02, 2011, 09:13:22 » |
Нагоре
|
Кой ни е победил ,че чак сега виждам публикацията Абее набарахте си майстора ясно е ,че купата е наша ,освен ако Славия не купят мача. Здраво ударихме Локо Сф преди малко... А ние Сливен не,нали
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|