shushon4e
В продавалник съм desita_3
new user
Неактивен
Публикации: 73
desita_3 съм в продавалник
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Август 13, 2010, 07:05:24 » |
Нагоре
|
Здравейте, от вчера се мъча да пусна обява и след като всичко съм си попълнила и натисна най-отдолу " потрърди" - веднага ми отваря странизата за публикуване на нова обява, а с моета какво става, нищо не разбирам....вече за 5 път се пробвам и само си качвам снимки и си пиша описание, след което ..... всичко на ново. Къде е проблема? Нещо аз ли бъркам или е от сайта?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #1 -: Август 13, 2010, 07:10:00 » |
Нагоре
|
Здравейте, от вчера се мъча да пусна обява и след като всичко съм си попълнила и натисна най-отдолу " потрърди" - веднага ми отваря странизата за публикуване на нова обява, а с моета какво става, нищо не разбирам....вече за 5 път се пробвам и само си качвам снимки и си пиша описание, след което ..... всичко на ново. Къде е проблема? Нещо аз ли бъркам или е от сайта?
Големината на снимките трябва да е под 2 мегабайта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #2 -: Август 13, 2010, 07:13:21 » |
Нагоре
|
Публикувай обявата само с 1 снимка, след което с редакция качи и останалите Ако се върнеш с back стрелката обратно в страницата след като те е "изхвърлило", ще видиш, че описанието ти е там, а само снимките ги няма : --------------------------------------------- вече имаш отговор.............. ;D
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
shushon4e
В продавалник съм desita_3
new user
Неактивен
Публикации: 73
desita_3 съм в продавалник
|
|
« Отговор #3 -: Август 13, 2010, 08:42:21 » |
Нагоре
|
Готово, качих... благодаря ви за помоща. Вече ще знам, че първо по една симка, а после си качвам,след редакция. Това наистина ми беше полезно инфо, а не да се мъча по 10 пъти за обява. Поздрави, Деси!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viki_raeva
new user
Неактивен
Публикации: 2
|
|
« Отговор #4 -: Септември 07, 2010, 01:19:45 » |
Нагоре
|
az imam sa6tiq problem s obqvite oba4e s ka4vaneto na snimki ne moga i edna snimka da ka4a pi6e mi file is not found do skoro i obqva ne mojeh da si nspravq no probvah bez da ka4vam snimka i stana ama sq kak da ka4a snimkite?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nina72
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #6 -: Септември 23, 2010, 12:43:00 » |
Нагоре
|
И при мен от вчера проблем.Качвам снимки пиша описание натискам публикувай и ми изчезва само най-горната снимка,описанието си стои.Опитах само една снимка да пусна и после да редактирам ,но пак същото,не става.Погледнах и резолюцията 1704 на 2272 е.Не става.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
netgear_83
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ! СЕВАСТОКРАТОРКА!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 509
Ходя 2 пъти до пощата !!!!
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #7 -: Септември 23, 2010, 12:56:58 » |
Нагоре
|
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/87/large/112.jpg' Error code: 1 това ми изписва днес
|
|
|
Активен
|
Изисквам предварително плащане /по банков път/. При покупка на 2обяви-пощенските са от мен
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Септември 23, 2010, 14:16:39 » |
Нагоре
|
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/87/large/112.jpg' Error code: 1 това ми изписва днес Снимките трябва да са с минимална резолюция 600х600!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
netgear_83
no ads
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Септември 23, 2010, 14:17:41 » |
Нагоре
|
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/87/large/112.jpg' Error code: 1 това ми изписва днес Снимките трябва да са с минимална резолюция 600х600! Намалих ги още,но пак същото
|
|
|
Активен
|
Изисквам предварително плащане /по банков път/. При покупка на 2обяви-пощенските са от мен
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Септември 23, 2010, 14:18:14 » |
Нагоре
|
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/87/large/112.jpg' Error code: 1 това ми изписва днес Снимките трябва да са с минимална резолюция 600х600! Намалих ги още,но пак същото Прати ми снимките си! deki@abv.bg
|
|
|
Активен
|
|
|
|
netgear_83
no ads
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Септември 23, 2010, 14:23:10 » |
Нагоре
|
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/87/large/112.jpg' Error code: 1 това ми изписва днес Снимките трябва да са с минимална резолюция 600х600! Намалих ги още,но пак същото Прати ми снимките си! deki@abv.bgГотово! Предварително мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Септември 23, 2010, 14:26:51 » |
Нагоре
|
Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 500x375 '/var/www/bgdomakinq/data/87/large/112.jpg' Error code: 1 това ми изписва днес Снимките трябва да са с минимална резолюция 600х600! Намалих ги още,но пак същото Прати ми снимките си! deki@abv.bgГотово! Предварително мерси Имаш майл
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina72
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #13 -: Септември 23, 2010, 17:26:51 » |
Нагоре
|
А колко трябва да е максималната резолюция? Има ли някаква граница.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Септември 23, 2010, 17:34:56 » |
Нагоре
|
А колко трябва да е максималната резолюция? Има ли някаква граница.
Максимална няма, стига файла да не надвишава 2 мегабайта!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|