Nina72
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Септември 23, 2010, 17:35:38 » |
Нагоре
|
Готово.Най-после успях да публикувам обява. :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stella77
stella77
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #16 -: Септември 23, 2010, 22:09:34 » |
Нагоре
|
И при мен има проблем, снимките са си в размер, всичко уж е ок,а не се качват. Отгоре на всичко и постоянно ми излиза някакъв прозорец, и ми изчезва сайта.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо. Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието. И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #17 -: Септември 24, 2010, 06:54:01 » |
Нагоре
|
И при мен има проблем, снимките са си в размер, всичко уж е ок,а не се качват. Отгоре на всичко и постоянно ми излиза някакъв прозорец, и ми изчезва сайта.
Момичета ползвайте друг браузър примерно Мозила!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ellyy07
new user
Неактивен
Публикации: 101
Всичко е по лична преценка!!!!
|
|
« Отговор #18 -: Септември 24, 2010, 08:00:05 » |
Нагоре
|
Момичета,и при мен снимките си бяха наред,и пробвах през Мозила и успях,най сетне!!!!!
|
|
|
Активен
|
Всичко е по лична преценка!
|
|
|
stella77
stella77
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #19 -: Септември 24, 2010, 08:16:41 » |
Нагоре
|
Аз не успях с Мозилата. Снимките трябва ли да са мин.600/600.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо. Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието. И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Септември 24, 2010, 08:18:24 » |
Нагоре
|
Аз не успях с Мозилата. Снимките трябва ли да са мин.600/600.
Да. За да се виждат добре в самата обява има такова програмно изискване!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nina72
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #21 -: Септември 24, 2010, 13:10:55 » |
Нагоре
|
Отново същия проблем,всичко спазвам а......Много е неприятно!Снощи стана,а днес пак не иска.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #22 -: Септември 24, 2010, 14:08:07 » |
Нагоре
|
Отново същия проблем,всичко спазвам а......Много е неприятно!Снощи стана,а днес пак не иска.
Пробвай с Мозила.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #23 -: Септември 24, 2010, 14:14:09 » |
Нагоре
|
Някак снимки на чужди дрехи са се намърдали в обявите ми.Веднъж успях да оправя кашата,но днес не мога.И системата не ми изтрива изходящите съобщения
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
esweet
new user
Неактивен
Публикации: 296
|
|
« Отговор #24 -: Септември 24, 2010, 15:01:13 » |
Нагоре
|
И на мен ми изписва за грешка в продължение на няколко дни при опит да публикувам обява
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНОСТТА Е ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ- НЕКА СИ ГО ОСИГУРИМ!!!!!!! ЗА НОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ И ТАКИВА БЕЗ ОЦЕНКИ ИЛИ С ОТРИЦАТЕЛНИ ТАКИВА,ЩЕ ПОМОЛЯ ПЪРВО ПАРИЧКИТЕ!!!!!!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Септември 24, 2010, 16:01:08 » |
Нагоре
|
Някак снимки на чужди дрехи са се намърдали в обявите ми.Веднъж успях да оправя кашата,но днес не мога.И системата не ми изтрива изходящите съобщения
Именовайте си снимките с уникални имена. Така няма да се преплитат с други за деня. Пробвай сега! И на мен ми изписва за грешка в продължение на няколко дни при опит да публикувам обява Каква грешка?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
esweet
new user
Неактивен
Публикации: 296
|
|
« Отговор #26 -: Септември 28, 2010, 12:19:59 » |
Нагоре
|
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/91/large/e_SP_A0721.jpg'
Error code: 1 Ето за такава грешка ми изписва,днес пак опитах и не става,мн неприятно...
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНОСТТА Е ВЗАИМНО УВАЖЕНИЕ- НЕКА СИ ГО ОСИГУРИМ!!!!!!! ЗА НОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ И ТАКИВА БЕЗ ОЦЕНКИ ИЛИ С ОТРИЦАТЕЛНИ ТАКИВА,ЩЕ ПОМОЛЯ ПЪРВО ПАРИЧКИТЕ!!!!!!!
|
|
|
meg
new user
Неактивен
Публикации: 358
|
|
« Отговор #27 -: Септември 28, 2010, 14:07:48 » |
Нагоре
|
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/91/large/e_SP_A0721.jpg'
Error code: 1 Ето за такава грешка ми изписва,днес пак опитах и не става,мн неприятно...
Това 375x500 е размера на снимката която се опитваш да качиш,което е под минимума,който е 600х600.Т.е направи си снимката с по-голяма резолюция
|
|
|
Активен
|
При покупка на няколко неща поемам пощенски и правя отстъпки! Поставям оценки,очаквам същото и от Вас! Не изпращам за проба! Приемам размяна![/b][/i][/size][/color]
|
|
|
jani85
new user
Неактивен
Публикации: 207
|
|
« Отговор #28 -: Септември 30, 2010, 17:14:24 » |
Нагоре
|
здравейте ,искам да попитам защо като искам да публикувам обява ми изписва Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/14/large/DSC016513.jpg'
Error code: 1
Снимките ми са по 45 КБ и са 450х600
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|