Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #30 -: Септември 30, 2010, 17:34:56 » |
Нагоре
|
здравейте ,искам да попитам защо като искам да публикувам обява ми изписва Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/14/large/DSC016513.jpg'
Error code: 1
Снимките ми са по 45 КБ и са 450х600
Виж тази тема. Снимките трябва да са мин. 600х600 т.е. по 600 от двете страни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jani85
new user
Неактивен
Публикации: 207
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #31 -: Септември 30, 2010, 17:38:14 » |
Нагоре
|
успях да публикувам,извинявам се!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
Публикации: 147
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 03, 2010, 12:58:19 » |
Нагоре
|
От снощи безуспешно се опитвам да публикувам няколко обяви. Проблемът е още на стъпки 1-2, където избирам категория. Сайтът забива и дотам.
|
|
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 03, 2010, 13:11:37 » |
Нагоре
|
Пробвай пак мила , но мисля че проблема е в твоя телевизор или интернет
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 03, 2010, 13:13:31 » |
Нагоре
|
От снощи безуспешно се опитвам да публикувам няколко обяви. Проблемът е още на стъпки 1-2, където избирам категория. Сайтът забива и дотам.
Опитай с друг браузър ако имаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 03, 2010, 13:17:38 » |
Нагоре
|
Нетът ми е бърз. За други неща няма проблеми, само за публикуването тук. Качвам от Мозила, ще опитам с ИЕ.
|
|
|
Активен
|
*** Пазя ред 6 часа *** Давам предимство и поемам пощенските за 2 и повече обяви*** Мога да поискам предварително плащане *** Не приемам връщане заради неправилно преценена покупка - четете описанията и забележките и мерете внимателно! http://www.help-sandra.org
|
|
|
Linofrina
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 03, 2010, 15:13:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bebonia
new user
Неактивен
Публикации: 23
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 05, 2010, 14:40:29 » |
Нагоре
|
И аз не мога да добавя обява, система ми дава:
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 432x500 '/var/www/bgdomakinq/data/23/large/IMGP4847-1.JPG'
Снимки са в нормален размер и резолюция..
|
|
|
Активен
|
При покупка на 3 от моите обяви-поемам пощенските!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 05, 2010, 16:21:47 » |
Нагоре
|
И аз не мога да добавя обява, система ми дава:
Error creating resized original!
Command:
"/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 432x500 '/var/www/bgdomakinq/data/23/large/IMGP4847-1.JPG'
Снимки са в нормален размер и резолюция..
Снимките които публикувате трябва да са с минимална резолюция 600х600 пиксела и максимална големина на файла 2 мегабайта.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
Alekss
new user
Неактивен
Публикации: 10
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 06, 2010, 13:48:50 » |
Нагоре
|
Обявата ми излезе без снимки, поради тази причина, моля да я изтриете. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=80191
|
|
|
Активен
|
1. Изпращам с Еконт, като се ползват 20% отстъпка от цената на доставката. Възможно е изпращане и с Български пощи, след предварително заплащане на артикула + 2лв. за пощенски разходи. 2. НE пазя ред. Изпращам на първия, изявил желание да купи. 3.Не изпращам за проба. Ако имате въпроси, моля, задайте ги предварително. 4.Предимство за повече от 1 артикул + Безплатна доставка по пощата. 5.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 6.Коректна съм, очаквам същото и от вас.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 06, 2010, 13:50:28 » |
Нагоре
|
можеш да я редактираш и да добавиш снимките
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Alekss
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 06, 2010, 13:54:12 » |
Нагоре
|
Ами мъча се от доста време и не мога. Изписва ми това: Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/59/large/DSC06743_2_.jpg' Error code: 1
|
|
|
Активен
|
1. Изпращам с Еконт, като се ползват 20% отстъпка от цената на доставката. Възможно е изпращане и с Български пощи, след предварително заплащане на артикула + 2лв. за пощенски разходи. 2. НE пазя ред. Изпращам на първия, изявил желание да купи. 3.Не изпращам за проба. Ако имате въпроси, моля, задайте ги предварително. 4.Предимство за повече от 1 артикул + Безплатна доставка по пощата. 5.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 6.Коректна съм, очаквам същото и от вас.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 06, 2010, 14:01:51 » |
Нагоре
|
Ами мъча се от доста време и не мога. Изписва ми това: Error creating resized original! Command: "/usr/bin/mogrify" -quality 70 -geometry 375x500 '/var/www/bgdomakinq/data/59/large/DSC06743_2_.jpg' Error code: 1 Снимките трябва да са минимум 600х600 пиксела и под 2кб
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Alekss
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 06, 2010, 14:07:30 » |
Нагоре
|
Благодаря. Очевидно трябва да оправям всички снимки. Не знам дали е в разрез с правилата, но маркирах обявата като продадена, тъй като без снимки, няма смисъл да седи.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 06, 2010, 14:16:51 » |
Нагоре
|
Благодаря. Очевидно трябва да оправям всички снимки. Не знам дали е в разрез с правилата, но маркирах обявата като продадена, тъй като без снимки, няма смисъл да седи. това не е проблем.После само я релистваш,редактираш и добавяш оправените снимки
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|