zaxar
МНОГО СЕРТ СЪМ-ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО
new user
Неактивен
Публикации: 199
МНОГО СЕРТ СЪМ,ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО...
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Август 17, 2010, 21:28:53 » |
Нагоре
|
Мацки да Ви питам дали още е актулана опцията на Еконт за 40%намаление за пратки ,в другия сайт съм ползвала и имам регистрация ,но не знам дали още е в сила тази оферта.И още един въпрос, ако и двете страни имат регистрация и одобрение,само тогава ли може да се ползва тази преференция?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
zaxar
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Август 17, 2010, 21:42:36 » |
Нагоре
|
Много мацки не знаят за това намаление и че е доста изгодно за стоки с наложен платеж особенно.Дано повече прочетат и се възползват ....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #3 -: Август 17, 2010, 22:13:20 » |
Нагоре
|
когато пращам детски артикуули,нищога не са го предлагали или питали,а би трябвало
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaxar
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Август 17, 2010, 22:51:17 » |
Нагоре
|
не са ти предлагали или питали защото до колкото знам това е само за потребители на бг мама
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #5 -: Август 18, 2010, 07:32:51 » |
Нагоре
|
и все пак би трябвало да те попитат,да ти предложат и т.н.Нали сме клиенти при тях,знаем се :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #6 -: Октомври 31, 2010, 19:13:14 » |
Нагоре
|
Да подновя малко темата...... днес се мъча с това,че една мама ми го предложи. Но доколкото разбирам, май е различно бг.мама, от мама.бг-Еконт. А, иначе това което разбрах до момента за пратка до 1кг. 3лв., което си е изгодно за който бърза и му се носи до вратата. нека ,който е повече запознат да сподели, аз още си чакам активацията
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #7 -: Октомври 31, 2010, 22:02:16 » |
Нагоре
|
Намалението от утре е вече 20% , а не-40. Трябва и двете страни да са регистрирани. Изпращачът попълва бланката за колетната пратка от вкъщи и подготвя товарителницата. В бланката се пишат данните на получателия точно както се е регистрирал и като натиснеш "изчисли" излиза с намалението. Получава се малко повече от 3лв до офис на Еконт. До адрес е по-скъпо малко, но е хубаво защото е с наложен плтаеж и може да видиш артикула преди да го платиш. Ако го откажеш обаче трябва да си поемеш куриерските В общи линии е това.Сайтът е Мама Бг, а не БГ Мама
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2010, 22:08:25 » |
Нагоре
|
Намалението от утре е вече 20% , а не-40. Трябва и двете страни да са регистрирани. Изпращачът попълва бланката за колетната пратка от вкъщи и подготвя товарителницата. В бланката се пишат данните на получателия точно както се е регистрирал и като натиснеш "изчисли" излиза с намалението. Получава се малко повече от 3лв до офис на Еконт. До адрес е по-скъпо малко, но е хубаво защото е с наложен плтаеж и може да видиш артикула преди да го платиш. Ако го откажеш обаче трябва да си поемеш куриерските В общи линии е това.Сайтът е Мама Бг, а не БГ Мама Значи правилно съм разбрала, защото ме убеждаваха,за регистрацията в другият сайт
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
|