|
|
|
|
vannia29
new user
Неактивен
Публикации: 67
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #244 -: Ноември 05, 2010, 08:50:50 » |
Нагоре
|
Вержи, много си наблюдателна, браво на теб. Да вземат да те направят един модератор (добре,че е снимката на Жоро и Насето ,че да ти разпозная ника )
|
|
|
Активен
|
1.Не приемам с наложен платеж!Не плащам за кутии и пликове! 2.На записали се запазвам ред- 6часа 3.Предимство!-при покупка на две, три, и повече неща от моите ! 4.За нови потребители, вече предварително искам паричките. 5.Пощенските за сметка на купувача!
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #246 -: Ноември 05, 2010, 08:56:06 » |
Нагоре
|
Вержи, много си наблюдателна, браво на теб. Да вземат да те направят един модератор (добре,че е снимката на Жоро и Насето ,че да ти разпозная ника ) Ааа,Ванче,хич не ми трябва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #248 -: Ноември 06, 2010, 20:22:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #252 -: Ноември 07, 2010, 16:05:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
birliban
slavex5213
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #253 -: Ноември 07, 2010, 17:02:26 » |