springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #270 -: Ноември 08, 2010, 21:13:37 » |
Нагоре
|
Аз ли недовиждам или тези буйки ми изглеждат обувани, вярно, че състоянието е много добро, пък пише, необувани?!Вие как мислите? http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=54891
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #271 -: Ноември 08, 2010, 21:25:41 » |
Нагоре
|
на снимка 3 изглеждат все едно в пясък е ходено но не знам дали не е от светлината ще видим какво ще ти отговорят на коментара
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #272 -: Ноември 08, 2010, 23:34:57 » |
Нагоре
|
ами..отговориха..,че не са обувани и че са така от стоенето в шкаф..може и от светлината да е... :
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #273 -: Ноември 08, 2010, 23:50:08 » |
Нагоре
|
Много си си добре с очите-и на мен ми се струват обувани
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #274 -: Ноември 09, 2010, 00:24:48 » |
Нагоре
|
Много ми е неприятно че се включвам точно в тази тема,не искам да обиждам или злепоставям някого но искам да попитам разрешено ли е да се препубликуват обяви по този начин като тези тук: http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=985защото според мен това е в разрез на правилата...
|
|
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 00:30:29 от tonikrisi »
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #275 -: Ноември 09, 2010, 00:30:28 » |
Нагоре
|
Много ми е неприятно че се включвам точно в тази тема,не искам да обиждам или злепоставям някого но искам да попитам разрешено ли е да се препубликуват обяви по този начин като тези тук:http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=985 защото според мен това е в разрез на правилата...
Не съм аз тази,която трябва да ти отговори,но според правилата на сайта не е разрешено.Препубликуването става след като мине 1 месец от последното й публикуване..То го пише,ама кой да чете...Пък и тарикати колкото щеш...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #276 -: Ноември 09, 2010, 00:31:44 » |
Нагоре
|
ами и аз така знам,затова се зачудих...
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #277 -: Ноември 09, 2010, 02:39:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #278 -: Ноември 09, 2010, 02:42:57 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #279 -: Ноември 09, 2010, 06:02:33 » |
Нагоре
|
Много ми е неприятно че се включвам точно в тази тема,не искам да обиждам или злепоставям някого но искам да попитам разрешено ли е да се препубликуват обяви по този начин като тези тук: http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=985защото според мен това е в разрез на правилата... Направена е забележка. Следващия път ще санкционирам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #282 -: Ноември 09, 2010, 14:08:01 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 14:12:10 от taniaisie »
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #283 -: Ноември 09, 2010, 14:23:58 » |
Нагоре
|
Мисля, че докато не започнат да се налагат наказания проблема с тези обяви няма да се оправи.
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #284 -: Ноември 09, 2010, 14:37:04 » |