gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #375 -: Ноември 17, 2010, 09:59:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #376 -: Ноември 17, 2010, 11:00:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #377 -: Ноември 17, 2010, 11:14:40 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 17, 2010, 11:19:15 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #378 -: Ноември 17, 2010, 15:22:17 » |
Нагоре
|
75 лева + доставка - горе долу се получава. За 4-5 лева ... Понеже и аз в момента очаквам поръчка оттам,1 лира е 2.25 лв,което не прави 75,до с доставката пак не прави 70 лв.Не искам да влизам в спор с вас,просто и аз самата съм потребител на този сайт и съм наясно с цените и доставките ако си купувам сега чантата излиза 50 лв с доставката Как Ви излиза 50 лв с доставката? 25 лири * 2.25 - 56.25 лв? От тази чанта има и малко по-малък вариянт, който е на цена около 18-19 лири. Може би нея има предвид Nikovat Ами имам предвид по-малката ,която се продава и тук. Тази за 25-то лири е по-голяма -ето размерите от директа "Dimensions: 49cm L x 18cm W x 27cm H" ,а тази която дамата продава е с размери "Размери: 42х13х24см." . http://www.sportsdirect.com/nike-sami-small-club-ladies-708053 ето я за 19 лири. Я сметнете колко излиза 43лв. 7 лева съм ви сложила за доставка. И още нещо,което ме дразни малко повече -защо в комшииския сайт е 10лв по-евтина от тук ? Същата обява на същата дама е със начална цена 60лв Защото я е коригирала,и там беше на 70 ,после ч намали на 65,сега чвно още е свалила цената
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikol_999
Ani4ka_76 = Nikol_999
power user
Неактивен
Публикации: 1562
|
|
« Отговор #379 -: Ноември 17, 2010, 15:25:17 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пазя ред 6ч. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не е упоменато друго в обявата. Опаковки не плащам. Връщам, ако не отговаря на описанието. Наложен платеж не приемам без уговорка.
|
|
|
|
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #384 -: Ноември 17, 2010, 20:11:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #387 -: Ноември 18, 2010, 10:47:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #388 -: Ноември 18, 2010, 17:28:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #389 -: Ноември 18, 2010, 19:28:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
|
|