DENNI
new user
Неактивен
Публикации: 20
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #435 -: Ноември 23, 2010, 14:57:25 » |
Нагоре
|
Учудих се, че gergana gvi има временна забрана за сайта и се порових тук. Озадачена съм, че има проблем. Не знам дали са се поуляли, но съм пазарила и от двете. Едната се намира в моя град и съм си получавала нещата лично, а другата в другия край на България и съм и изпращала пари по пощата и съм получавала нещата си по пощата от този град. Не мисля, че става въпрос за едно и също лице.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zuzi2
new user
Неактивен
Публикации: 49
|
|
« Отговор #436 -: Ноември 23, 2010, 15:13:05 » |
Нагоре
|
Учудих се, че gergana gvi има временна забрана за сайта и се порових тук. Озадачена съм, че има проблем. Не знам дали са се поуляли, но съм пазарила и от двете. Едната се намира в моя град и съм си получавала нещата лично, а другата в другия край на България и съм и изпращала пари по пощата и съм получавала нещата си по пощата от този град. Не мисля, че става въпрос за едно и също лице. Не става въпрос за едно и също лице.Аз съм купувала много неща от ioanaioana тя е от Ивайловград ,а другата дама не я познавам,не съм контактувала с нея.
|
|
|
Активен
|
КОРЕКТНА СЪМ ,ОЧАКВАМ СЪЩОТО ОТ ВАС. НЕ ИЗПРАЩАМ ПРЕДВАРИТЕЛНО. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ. ПОЩЕНСКИТЕ ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА.
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #437 -: Ноември 23, 2010, 15:46:02 » |
Нагоре
|
Учудих се, че gergana gvi има временна забрана за сайта и се порових тук. Озадачена съм, че има проблем. Не знам дали са се поуляли, но съм пазарила и от двете. Едната се намира в моя град и съм си получавала нещата лично, а другата в другия край на България и съм и изпращала пари по пощата и съм получавала нещата си по пощата от този град. Не мисля, че става въпрос за едно и също лице. Не става въпрос за едно и също лице.Аз съм купувала много неща от ioanaioana тя е от Ивайловград ,а другата дама не я познавам,не съм контактувала с нея. Оооо, и аз ioanaioana си ми е дружка много отдавна, контактуваме по тел. и да , от Ивайловград е....другото момиче не го знам
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
|
|
djordjia
new user
Неактивен
Публикации: 124
|
|
« Отговор #440 -: Ноември 23, 2010, 15:54:17 » |
Нагоре
|
Така сега и аз да се намеся ако може. Контактувала съм и съм си купувала, и със двете дами и мога да твърдя че са две различни личности. Не видях какво лошо има в това че продават еднакви неща и са написали едно и също нещо,на кой какво му пречи сега това.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #441 -: Ноември 23, 2010, 15:54:36 » |
Нагоре
|
Мерси
|
|
|
Активен
|
|
|
|
magi_viki
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #442 -: Ноември 23, 2010, 15:55:33 » |
Нагоре
|
ioanaioana ТОВА МАМ4Е Е ОТ ИВАИЛОВГРАД много готина и изклу4ително коректна. няколко пъти пазарувах от нея.още първият път бе така добра да ме из4ака с плащането .това ве4е много малко потребители го правят-всеки гледа пе4елбарството....................... последваха още сполу4ливИ покупки............. сигурна съм 4е не е способна на мултиакаунт разгледаите въпроса и дано справедливоста да наделее
|
|
« Последна редакция: Ноември 23, 2010, 16:05:01 от magi_viki »
|
Активен
|
|
|
|
6u6i
new user
Неактивен
Публикации: 274
|
|
« Отговор #443 -: Ноември 23, 2010, 17:19:13 » |
Нагоре
|
Мисля, че не става дума за мултиакаунт, а за плагиатство. Днес ми се набиха в очите две абсолютно еднакви обяви - с текс и снимки, и си спомних, че имаше същия случай преди. Не казвам кой е виновен, кой не, кой прав, крив, коректен или не. Но не е трудно да вземеш да си направиш собствени снимки на нещата, които предлагаш (отгоре на това всичките бяха с лого, което направо ще ти избоде очите). Това ми беше идеята...
|
|
|
Активен
|
Държа на точността и коректността! С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача. За нови и непознати потребители - предварително запис! Поставяйте оценки - и аз го правя!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #444 -: Ноември 23, 2010, 17:21:25 » |
Нагоре
|
Спрете вече да коментирате тук за случая има друга тема
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
BreaKgirL
new user
Неактивен
Публикации: 62
|
|
« Отговор #445 -: Ноември 23, 2010, 18:11:42 » |
Нагоре
|
E,явно е дошло и моето време да наддам глас: И от двете въпросни мами купувалки-Гери/gergana gvi/ и Краси/ioanaioana/ съм си купувала страхотни неща и съм останала с много добро впечатление от контакта си с тях.Потребителката gergana gvi е от Варна/имали сме възможността лично да се видим/,докато ioanaioana в действителност е от Ивайловград;)-дано и аз съм спогонлата за яснотата по случая:)
|
|
|
Активен
|
Разчитам на взаимна коректност!! Връщам стоката ако не отговаря на описанието!! С предимство е първия дал адрес на ЛС!! Изпращам по пощата като малък пакет!! Пощенските са за сметка на купувача/освен при предварителна уговорка/!! За суми над 20 лв.- с предвартелно плащане!! Държа на оценките!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #446 -: Ноември 23, 2010, 18:24:20 » |
Нагоре
|
Вижте нямам нищо против нито една от двете мами. Просто мисля, че е нормално всеки да ви публикува негови си обяви. Създава се грешно впечатление по този начин както те са публикували обявите. Казал съм, че ще им пусна профилите, но ги и помолих за индивидуалност. Успех!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #448 -: Ноември 24, 2010, 08:38:02 » |
Нагоре
|
Краси, крайно време беше да се включиш!......БРАВО! Поздрави на снахите !
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #449 -: Ноември 24, 2010, 09:54:26 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=92692&cat=96 Извинявам се,но някак си съм публикувала една и съща обява два пъти ,бихте ли ми изтрили тази която е без снимки Благодаря
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
|