|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #706 -: Декември 30, 2010, 13:56:14 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=113723&cat=27Чисто информативно,ако някой е по-запознат,да ми каже-моя приятелка си хареса подобно лотче,но по едно време бяха спрягани,че подобни колиета и гривни потъмняват на 2-то носене и ,иначе имат печат и се водят,че са "уж" сръберни".Били доста евтинки. Това от тези прословути бижутая ли е? Аз мисля, че са от тези комплекти, които се купуваха от Китай и са доста далеч от среброто
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #707 -: Декември 30, 2010, 16:14:07 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #709 -: Януари 03, 2011, 20:46:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #710 -: Януари 03, 2011, 21:06:54 » |
Нагоре
|
нека шеф се изкаже
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #711 -: Януари 03, 2011, 21:37:08 » |
Нагоре
|
нека шеф се изкаже Писах на дамата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #712 -: Януари 04, 2011, 08:48:38 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=113723&cat=27Чисто информативно,ако някой е по-запознат,да ми каже-моя приятелка си хареса подобно лотче,но по едно време бяха спрягани,че подобни колиета и гривни потъмняват на 2-то носене и ,иначе имат печат и се водят,че са "уж" сръберни".Били доста евтинки. Това от тези прословути бижутая ли е? Дано не спамя темата-ако е така предварително се извинявам Мила,това е от така нареченото Е-бейско"сребро"-много красива китайска имитация,потопена във сребърна баня само.Имат печет 925,ама...............Аз имам такъв комплект и го ползвам от близо 2г./не интензивно,не се къпя с него/.Купувала съм го от Продавалника,за много смешни пари.Почиствам си го редовно и мога да кажа,че не е мръднал изобщо.На живо са много красиви,масивни и за малко пари мисля,че си заслужават-много са ефектни.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
margo306
new user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #713 -: Януари 04, 2011, 12:33:05 » |
Нагоре
|
Да, и аз имам от това " сребро" .Купих си абсолютно същия комплект , но тогава не знаех че не е сребро.Подведох се по това че има печет , но не съжалявам.Невероятно красиви и масивни са и не са мръднали изобщо.Не бих се поколебала пак да си купя
|
|
|
Активен
|
Не плащам за нещо преди да съм го видяла освен ако не е състояние "ново" . Ако нещо не отговаря на описанието връщам директно.Моля ви преглеждайте си добре нещата преди да ги пратите.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #714 -: Януари 04, 2011, 12:41:04 » |
Нагоре
|
Смятате ли, че тези обувчици на К&К са в състояние "много добро" и как ви се струва цената? http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=115801&cat=59
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
maminko
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #715 -: Януари 04, 2011, 14:58:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! Не пазя ред! Всичко е по лична преценка!
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #716 -: Януари 04, 2011, 15:12:10 » |
Нагоре
|
Остави ,че няма рамери ,но при нас в един от китайските магазини е 10 лв
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
ioanaioana
new user
Неактивен
Публикации: 113
Усмихни се!
|
|
« Отговор #717 -: Януари 05, 2011, 10:43:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Koрекна съм,моля бъдете коректни и вие! С предимство е този който взима повече неща- стига вече да не сме се разбрали с друга мама! Изпращам и получавам като МПП, друго- само с уговорка. Пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго в обявата.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #718 -: Януари 05, 2011, 11:14:59 » |