|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #211 -: Ноември 01, 2010, 08:49:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #213 -: Ноември 01, 2010, 14:19:13 » |
Нагоре
|
Готово
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #214 -: Ноември 01, 2010, 14:23:51 » |
Нагоре
|
А защо,има потребитело с обяви,коио са публикувани по 2 пъти.Едната си стои и другата и тя?Не е премахната старата,защото не е минал срока от 1 месец и е публикувана същата с по-нова дата???Така разрешено ли е?
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #215 -: Ноември 01, 2010, 14:32:44 » |
Нагоре
|
А защо,има потребитело с обяви,коио са публикувани по 2 пъти.Едната си стои и другата и тя?Не е премахната старата,защото не е минал срока от 1 месец и е публикувана същата с по-нова дата???Така разрешено ли е?
Понякога се случва сайта да публикува една обява два пъти с разлика от няколко секунди. Това става най-вече след обяд когато е натоварен сайта и потребителя натисне 2 пъти публикувай. Броя го за техническа грешка и при поискване трия едната.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #216 -: Ноември 01, 2010, 14:34:42 » |
Нагоре
|
Понякога се случва сайта да публикува една обява два пъти с разлика от няколко секунди. Това става най-вече след обяд когато е натоварен сайта и потребителя натисне 2 пъти публикувай. Броя го за техническа грешка и при поискване трия едната. Не,става въпрос за това.Става въпрос за публикуване през 10дни и повече.Това е умишлено.Не говорим за грешки.И аз имах наскоро случай такъв.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #217 -: Ноември 01, 2010, 14:42:56 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙТЕ СЕГА ВИДЯХ ТАЗИ ТЕМА И ДА ПОПИТАМ КАКВО СЕ ПРАВИ АКО ОБЯВИТЕ МИ СЕ ДУБЛИРАТ,ПОНЕЖЕ МИ СЕ РАЗВАЛИ ЛАПТОПА И СЕГА ГИ ПУСКАМ ОТ КОМПА,А ЯВНО И ТОЙ НЕ Е МНОГО НАРЕД МИ ГИ Е ПУБЛИКУВАЛ ПО 2ПЪТИ.
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #218 -: Ноември 01, 2010, 15:10:20 » |
Нагоре
|
ЗДРАВЕЙТЕ СЕГА ВИДЯХ ТАЗИ ТЕМА И ДА ПОПИТАМ КАКВО СЕ ПРАВИ АКО ОБЯВИТЕ МИ СЕ ДУБЛИРАТ,ПОНЕЖЕ МИ СЕ РАЗВАЛИ ЛАПТОПА И СЕГА ГИ ПУСКАМ ОТ КОМПА,А ЯВНО И ТОЙ НЕ Е МНОГО НАРЕД МИ ГИ Е ПУБЛИКУВАЛ ПО 2ПЪТИ.
Такива обяви ни пращайте линковете на ЛС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #219 -: Ноември 01, 2010, 15:11:16 » |
Нагоре
|
Понякога се случва сайта да публикува една обява два пъти с разлика от няколко секунди. Това става най-вече след обяд когато е натоварен сайта и потребителя натисне 2 пъти публикувай. Броя го за техническа грешка и при поискване трия едната. Не,става въпрос за това.Става въпрос за публикуване през 10дни и повече.Това е умишлено.Не говорим за грешки.И аз имах наскоро случай такъв. Дай ми линк kokonata !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #223 -: Ноември 02, 2010, 23:34:42 » |
Нагоре
|
Маркирай и другата като продадена едната я махнах
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
|