malcho
new user
Неактивен
Публикации: 373
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #315 -: Ноември 11, 2010, 23:24:24 » |
Нагоре
|
Поправила съм цената, естествено, че беше грешка в запетайката
|
|
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 00:15:17 от malcho »
|
Активен
|
|
|
|
Nia34
new user
Неактивен
Публикации: 5
|
|
« Отговор #316 -: Ноември 12, 2010, 08:56:32 » |
Нагоре
|
Не мога да се разправям с тези от Ларедута всеки си намира някакво оправдание .Когато ми докладват за завишени цени и аз попитам отговор получавам от сорта"Като си намалят цените всички и аз ще ги намаля "или днес писах на една мама понеже неща взети за 1 евро тя ги продаваше на цени от 15лв-до27лв отговора и беше"как ще го докажеш и нека който може си вземе и той на 1 евро ,какъв ми бил проблема"е ходи отговаряй на такива иде ми целия раздел да изтрия ,има толко нагли хора Поради това, че попитах в обявата дали якето е Ларедутско и не е ли объркана цената, получих няколко "любезни" съобщения от потребителката. Ето и част от едното: Ами цените всеки си ги определя сам, а пък това дали някой ще го купи решава потребителят. Аз купих якета, за които не се поинтересувах колко са купени преди това, просто ми харесаха и цената също.... Другите съобщения са с цел да ме обиди, но ми е все едно Потребителката съм я блокирала. Сайтът взе да се пълни с много нагли хора. Не само нагли ами и толко злоба има в тях и като ги питаш нещо ще те изядът все едно им зимаш залака от устата.А на някои може това да им е доста доходно нека живуркат такива хора Не мога да се разправям с тези от Ларедута всеки си намира някакво оправдание .Когато ми докладват за завишени цени и аз попитам отговор получавам от сорта"Като си намалят цените всички и аз ще ги намаля "или днес писах на една мама понеже неща взети за 1 евро тя ги продаваше на цени от 15лв-до27лв отговора и беше"как ще го докажеш и нека който може си вземе и той на 1 евро ,какъв ми бил проблема"е ходи отговаряй на такива иде ми целия раздел да изтрия ,има толко нагли хора Поради това, че попитах в обявата дали якето е Ларедутско и не е ли объркана цената, получих няколко "любезни" съобщения от потребителката. Ето и част от едното: Ами цените всеки си ги определя сам, а пък това дали някой ще го купи решава потребителят. Аз купих якета, за които не се поинтересувах колко са купени преди това, просто ми харесаха и цената също.... Другите съобщения са с цел да ме обиди, но ми е все едно Потребителката съм я блокирала. Сайтът взе да се пълни с много нагли хора. Дайте обявата, в коята някой ги продава по 16-25лв и аз искам да купя за тази цена, на мен ми взеха бая по-скъпичко.
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Изпращам на първия проявил интерес и дал адреса си на лични.
|
|
|
malvi77
new user
Неактивен
Публикации: 228
|
|
« Отговор #317 -: Ноември 12, 2010, 12:22:59 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=84188&cat=10 В сайта цената е 22 паунда. Понеже редовно си поръчвам от там, както и до го смятам, със всички разходи ми се вижда скъпичко. А цената на пощенските-5.00 лв. няма да я коментирам....
|
|
|
Активен
|
Спазвам реда на записване в обявите си Предимство имат купувачите на по вече от един артикул; Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна; Не приемам наложен платеж; Винаги пиша оценка-пишете и вие; Пари предварително НЕизпращам вече; ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ! Рейтингът ми от.... http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #318 -: Ноември 12, 2010, 12:29:31 » |
Нагоре
|
Не мога да се разправям с тези от Ларедута всеки си намира някакво оправдание .Когато ми докладват за завишени цени и аз попитам отговор получавам от сорта"Като си намалят цените всички и аз ще ги намаля "или днес писах на една мама понеже неща взети за 1 евро тя ги продаваше на цени от 15лв-до27лв отговора и беше"как ще го докажеш и нека който може си вземе и той на 1 евро ,какъв ми бил проблема"е ходи отговаряй на такива иде ми целия раздел да изтрия ,има толко нагли хора Поради това, че попитах в обявата дали якето е Ларедутско и не е ли объркана цената, получих няколко "любезни" съобщения от потребителката. Ето и част от едното: Ами цените всеки си ги определя сам, а пък това дали някой ще го купи решава потребителят. Аз купих якета, за които не се поинтересувах колко са купени преди това, просто ми харесаха и цената също.... Другите съобщения са с цел да ме обиди, но ми е все едно Потребителката съм я блокирала. Сайтът взе да се пълни с много нагли хора. Не само нагли ами и толко злоба има в тях и като ги питаш нещо ще те изядът все едно им зимаш залака от устата.А на някои може това да им е доста доходно нека живуркат такива хора Не мога да се разправям с тези от Ларедута всеки си намира някакво оправдание .Когато ми докладват за завишени цени и аз попитам отговор получавам от сорта"Като си намалят цените всички и аз ще ги намаля "или днес писах на една мама понеже неща взети за 1 евро тя ги продаваше на цени от 15лв-до27лв отговора и беше"как ще го докажеш и нека който може си вземе и той на 1 евро ,какъв ми бил проблема"е ходи отговаряй на такива иде ми целия раздел да изтрия ,има толко нагли хора Поради това, че попитах в обявата дали якето е Ларедутско и не е ли объркана цената, получих няколко "любезни" съобщения от потребителката. Ето и част от едното: Ами цените всеки си ги определя сам, а пък това дали някой ще го купи решава потребителят. Аз купих якета, за които не се поинтересувах колко са купени преди това, просто ми харесаха и цената също.... Другите съобщения са с цел да ме обиди, но ми е все едно Потребителката съм я блокирала. Сайтът взе да се пълни с много нагли хора. Дайте обявата, в коята някой ги продава по 16-25лв и аз искам да купя за тази цена, на мен ми взеха бая по-скъпичко. Заповядайте http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=79954&cat=110
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #319 -: Ноември 12, 2010, 12:31:19 » |
Нагоре
|
Тя цялата обява не отговаряше на правилата. Изтрита е!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nia34
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #320 -: Ноември 12, 2010, 13:14:47 » |
Нагоре
|
Не мога да се разправям с тези от Ларедута всеки си намира някакво оправдание .Когато ми докладват за завишени цени и аз попитам отговор получавам от сорта"Като си намалят цените всички и аз ще ги намаля "или днес писах на една мама понеже неща взети за 1 евро тя ги продаваше на цени от 15лв-до27лв отговора и беше"как ще го докажеш и нека който може си вземе и той на 1 евро ,какъв ми бил проблема"е ходи отговаряй на такива иде ми целия раздел да изтрия ,има толко нагли хора Поради това, че попитах в обявата дали якето е Ларедутско и не е ли объркана цената, получих няколко "любезни" съобщения от потребителката. Ето и част от едното: Ами цените всеки си ги определя сам, а пък това дали някой ще го купи решава потребителят. Аз купих якета, за които не се поинтересувах колко са купени преди това, просто ми харесаха и цената също.... Другите съобщения са с цел да ме обиди, но ми е все едно Потребителката съм я блокирала. Сайтът взе да се пълни с много нагли хора. Не само нагли ами и толко злоба има в тях и като ги питаш нещо ще те изядът все едно им зимаш залака от устата.А на някои може това да им е доста доходно нека живуркат такива хора Не мога да се разправям с тези от Ларедута всеки си намира някакво оправдание .Когато ми докладват за завишени цени и аз попитам отговор получавам от сорта"Като си намалят цените всички и аз ще ги намаля "или днес писах на една мама понеже неща взети за 1 евро тя ги продаваше на цени от 15лв-до27лв отговора и беше"как ще го докажеш и нека който може си вземе и той на 1 евро ,какъв ми бил проблема"е ходи отговаряй на такива иде ми целия раздел да изтрия ,има толко нагли хора Поради това, че попитах в обявата дали якето е Ларедутско и не е ли объркана цената, получих няколко "любезни" съобщения от потребителката. Ето и част от едното: Shu-shi къде са съобщенията, с които съм те обидила аз изпратих само едно и не смятам, че съм те обидила по някакъв начин, по-скоро твоята намеса ми се вижда някак си......, тук съм от седмица две, но толкова странни хора накуп не съм виждала. И аз пострадах от недоброжелателен купувач, но не тръгнах като в детската градина да се оплаквам как някой ме е излъгал, имам си глава на раменете и ако не съм толкова доверчива нямаше да се случи, това че якето, което съм сложила ми излезе бая солено та и размер, който не е по мярка съм си виновна аз...обаче клюкарникът тука е.....тези жени друга работа нямат ли си.... Ами цените всеки си ги определя сам, а пък това дали някой ще го купи решава потребителят. Аз купих якета, за които не се поинтересувах колко са купени преди това, просто ми харесаха и цената също.... Другите съобщения са с цел да ме обиди, но ми е все едно Потребителката съм я блокирала. Сайтът взе да се пълни с много нагли хора. Дайте обявата, в коята някой ги продава по 16-25лв и аз искам да купя за тази цена, на мен ми взеха бая по-скъпичко. Заповядайте http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=79954&cat=110
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Изпращам на първия проявил интерес и дал адреса си на лични.
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #321 -: Ноември 12, 2010, 13:40:45 » |
Нагоре
|
Nia34 съобщенията ви към мен са 3-4 и щяха да са повече, ако не ви бях блокирала. Не съм ви обидила по никакъв начин в обявата, задала съм въпроси и мисля тонът ми е бил възпитан (всеки може да види обявата ви). Вие започнахте да ми пишете с агресия и подигравателен тон. Пазя си ги и мога да ги пусна тук. Бъдете здрава.
Nia34 new user
Активен
Публикации: 49
(Без заглавие) « Изпратени до: Shu-shi -: Вчера в 21:13:36 »
Nia34 new user
Активен
Re:(Без заглавие) « Изпратени до: Shu-shi -: Вчера в 21:21:12 »
Nia34 new user
Активен
Re:(Без заглавие) « Изпратени до: Shu-shi -: Вчера в 21:33:30 »
Nia34 new user
Активен
Re:(Без заглавие) « Изпратени до: Shu-shi -: Вчера в 21:35:27 »
Извинявам се на екипа за спама.
|
|
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 13:49:08 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
Nia34
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #322 -: Ноември 12, 2010, 13:50:27 » |
Нагоре
|
Nia34 съобщенията ви към мен са 3-4 и щяха да са повечее, ако не ви бях блокирала. Не съм ви обидила по никакъв начин в обявата, задала съм въпроси и мисля тонът ми е бил възпитан (всеки може да види обявата ви). Вие започнахте да ми пишете с агресия и подигравателен тон. Пазя си ги и мога да ги пусна тук. Бъдете здрава. [/ quote] Смешно е при положение, че не познавате човек да го определяте като агресивен и подигравателен, а колкото до съобщенията няма проблем да ги публикувате, аз не се срамувам от нищо написано от мен, тези които ме познават знаят що за човек съм, а за мен те са важни....а нали уж целта ви беше не ДА ИЗЛАГАТЕ, КОГОТО И ДА БИЛО....но май затова сте тук
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #324 -: Ноември 12, 2010, 14:19:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #325 -: Ноември 12, 2010, 14:20:36 » |
Нагоре
|
[[/ quote] Смешно е при положение, че не познавате човек да го определяте като агресивен и подигравателен, а колкото до съобщенията няма проблем да ги публикувате, аз не се срамувам от нищо написано от мен, тези които ме познават знаят що за човек съм, а за мен те са важни....а нали уж целта ви беше не ДА ИЗЛАГАТЕ, КОГОТО И ДА БИЛО....но май затова сте тук
Вие сама се излагате, успех в сайта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #326 -: Ноември 12, 2010, 15:58:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #327 -: Ноември 12, 2010, 16:30:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #328 -: Ноември 12, 2010, 17:00:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #329 -: Ноември 12, 2010, 18:50:33 » |