Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #390 -: Ноември 19, 2010, 08:27:23 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=71299&cat=124според мен цената е уникална. в стара загора,димитровград и пловдив съм ги срещала навсякъде по 5лв,а по-дебелите са 10-12лв. това за колко ли е взето ,за да е тук на 28
|
|
« Последна редакция: Ноември 19, 2010, 08:29:53 от Nikovat »
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #391 -: Ноември 19, 2010, 08:32:38 » |
Нагоре
|
Има разлика от тези дето са по пазара и в магазина-разликата е фрапираща и на качество и материя също това че шарката е еднаква не значи че е взето за 5лв
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #392 -: Ноември 19, 2010, 11:12:18 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 19, 2010, 11:19:18 от taniaisie »
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #393 -: Ноември 19, 2010, 16:25:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #394 -: Ноември 19, 2010, 17:30:33 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kremi84
power user
Неактивен
Публикации: 847
Коректна съм! Бъдете и Вие!
|
|
« Отговор #395 -: Ноември 19, 2010, 17:32:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #396 -: Ноември 19, 2010, 18:00:42 » |
Нагоре
|
тия хора се побъркаха махнала съм я
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #397 -: Ноември 19, 2010, 18:10:13 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #399 -: Ноември 19, 2010, 21:28:02 » |
Нагоре
|
Тези пухенки не са ли по 19,99евро. Спомням си че ги гледах да си купувам, но нещо не пуснах поръчка тогава
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #400 -: Ноември 19, 2010, 23:29:36 » |
Нагоре
|
Общо взето ако си платил наистина 20 евро, си се прецакал, защото имаше начин да се вземе и за 8, това е.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
|
|
« Отговор #401 -: Ноември 20, 2010, 10:00:42 » |
Нагоре
|
Само първите щастливци успяха да ги вземат на 8евро, или тези които не спят по нощите, за останалите бяха по 10евро и отгоре, без пакетажа. А опитайте сега да ги вземете за толкова, няма да може да ги намалите. Но че цените на които се продават са си с цел печалба, няма спор.
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #402 -: Ноември 20, 2010, 10:27:22 » |
Нагоре
|
Само първите щастливци успяха да ги вземат на 8евро, или тези които не спят по нощите, за останалите бяха по 10евро и отгоре, без пакетажа. А опитайте сега да ги вземете за толкова, няма да може да ги намалите.
Така е, въпросът е че тук винаги има кой да търси под воля теле и щом дадена стока някога някъде е била малко пари, вече ти е лепнат етикета, че си я купил за толкова и после върви доказвай че нямаш сестра. А може и да имаш, де Аз за това се въздържам да пусна в този сайт едни маратонки, които не ми стават, защото веднага ще се намери някой да ми обясни, че съм ги взела на по-ниска цена.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Elita
new user
Неактивен
Публикации: 216
|
|
« Отговор #403 -: Ноември 20, 2010, 15:04:00 » |
Нагоре
|
Това ми е мисълта Щом цената е 20 евро значи не е пусната с цел печалба. Познавам хора, които не ползват кодове, защото не знаят че съществуват изобщо, тъй че си плащат и пакетаж и доставка и т.н Понякога малко се преиграва, честно казано. Това че на някой му е излязла 8евро, не означава че и на друг е излязла толкова. Аз лично не успях да я намаля по-малко то 12 евро и то с неща от които нямах нужда Barbarona пускай си маратонките и да не ти пука
|
|
|
Активен
|
Цък http://nagradi.us/Elitahttp://www.nagradka.com/ElitaИзисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива! При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични. Изпращам като МПП по пощата! Пощенските са за сметка на купувача. Не обичам да се пазаря!
|
|
|
|
|
|