dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #405 -: Ноември 20, 2010, 20:46:57 » |
Нагоре
|
Извинете
|
|
« Последна редакция: Ноември 20, 2010, 21:16:46 от dacetoooooooo »
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #406 -: Ноември 20, 2010, 20:49:40 » |
Нагоре
|
Мила,тази обява е шега на една мама във връзка с безсмислените обяви,които се пускат напоследък.Шефа каза,че утре ще я махне!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NLD
new user
Неактивен
Публикации: 152
|
|
« Отговор #407 -: Ноември 20, 2010, 20:57:09 » |
Нагоре
|
И аз разбирам от шеги, но тази е твърде безвкусна и не на място.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #408 -: Ноември 20, 2010, 21:16:03 » |
Нагоре
|
Офф много съм зле Ей сега ще ги махна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #410 -: Ноември 20, 2010, 22:35:11 » |
Нагоре
|
Офф много съм зле CheesyЕй сега ще ги махна Cheesy Cheesy Cheesy
не е смешно,това е ефекта на Бейлиса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #411 -: Ноември 21, 2010, 11:41:27 » |
Нагоре
|
Само първите щастливци успяха да ги вземат на 8евро, или тези които не спят по нощите, за останалите бяха по 10евро и отгоре, без пакетажа. А опитайте сега да ги вземете за толкова, няма да може да ги намалите.
Така е, въпросът е че тук винаги има кой да търси под воля теле и щом дадена стока някога някъде е била малко пари, вече ти е лепнат етикета, че си я купил за толкова и после върви доказвай че нямаш сестра. А може и да имаш, де Аз за това се въздържам да пусна в този сайт едни маратонки, които не ми стават, защото веднага ще се намери някой да ми обясни, че съм ги взела на по-ниска цена. Оооо, това е практика в сайта за съжаление! Преиграва се с това ми се струва! Както ми се струва и че хора без работа се чудят кого и за какво да наковат! Просто за спорта! Вече не се учудвам, нито се възмущавам. Това е в природата ни! В крайна сметка всеки сам избира какво да си купи и дали би му излязло изгодно! Това, че на някой му е излязло 20, на друг 200, не значи че трябва "другия" да го пусне на 10! Нормално е човек да търси и преценява! Излишни нерви и излишни интриги! Всеки отговаря за себе си!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #412 -: Ноември 21, 2010, 14:31:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #414 -: Ноември 21, 2010, 22:35:33 » |
Нагоре
|
мамата е хубава обаче
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #415 -: Ноември 21, 2010, 22:50:30 » |
Нагоре
|
мамата е хубава обаче А описанието е стаааааашно. Копи пейст от Google translate директно. "Развитъкът на бебето" ми напълни душата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #416 -: Ноември 21, 2010, 22:55:08 » |
Нагоре
|
мамата е хубава обаче А описанието е стаааааашно. Копи пейст от Google translate директно. "Развитъкът на бебето" ми напълни душата Да, хубавичка е. На мен ми напълни душата, че слингът е "дизайниран"... Щях да припадна като прочетох.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #417 -: Ноември 21, 2010, 23:21:01 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 23:24:57 от mi_ma »
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #418 -: Ноември 21, 2010, 23:27:12 » |
Нагоре
|
Просто някои хора бъркат понятията продавам, подарявам и кофа
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #419 -: Ноември 21, 2010, 23:45:46 » |
Нагоре
|
мамата е хубава обаче А описанието е стаааааашно. Копи пейст от Google translate директно. "Развитъкът на бебето" ми напълни душата Да, хубавичка е. На мен ми напълни душата, че слингът е "дизайниран"... Щях да припадна като прочетох. Да, ама може да се ползва и от мъже и от жени Егати кефа, ако можеше и мъжът ми да го накърми "дискретно"
|
|
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 23:47:27 от incadens »
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
|
|