|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #451 -: Ноември 24, 2010, 11:23:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #453 -: Ноември 24, 2010, 13:05:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #454 -: Ноември 24, 2010, 18:37:27 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #456 -: Ноември 24, 2010, 18:42:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #458 -: Ноември 24, 2010, 18:51:04 » |
Нагоре
|
Нали трябваше да мине месец от последното публикуване http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=90232&cat=favИли всъщност тази обява я има в 2 категории, това позволено ли е?Нека мамата не ми се сърди, аз дори имах запитване към обявата, много е красиво космонафтчето. Ето и втората обява: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=92619&cat=108
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
mira
new user
Неактивен
Публикации: 194
|
|
« Отговор #459 -: Ноември 24, 2010, 18:57:54 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
За всички обяви: предварително плащане; пощенските за сметка на купувача, освен ако не сме уговорили друго; наложен платеж - след уговорка; Пращам МПП по БП; Предпочитам превод по сметка; Не мога да пращам всеки ден: кварталната ми поща е в ремонт, затова трябва да ходя до друга, а съм с 2 деца; Много ви моля, пишете оценки!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #460 -: Ноември 24, 2010, 19:11:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #462 -: Ноември 24, 2010, 19:58:39 » |
Нагоре
|
Дублирани са -изтрих едната
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #463 -: Ноември 24, 2010, 23:04:25 » |
Нагоре
|
махнала съм едната Да, ама сега пак гледам се мъдри на първа страница/ако не ме лъжат очите/ и пак има и в двата раздела...Забелязавам, зашото имах обявата в "наблюдавани" и датата на публикуване беше 20-ти ноември.Как се случва така че 4 дена по-късно бива ПРЕ-публикувана и освен това публикувана и в друг раздел?
|
|
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #464 -: Ноември 24, 2010, 23:14:03 » |
Нагоре
|
Цитат на: skoki81 в Днес в 19:56:20 Цитат на: springflower в Днес в 18:51:04 Нали трябваше да мине месец от последното публикуване http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=90232&cat=favИли всъщност тази обява я има в 2 категории, това позволено ли е?Нека мамата не ми се сърди, аз дори имах запитване към обявата, много е красиво космонафтчето. Ето и втората обява: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=92619&cat=108махнала съм едната Smiley SmileyДа, ама сега пак гледам се мъдри на първа страница/ако не ме лъжат очите/ и пак има и в двата раздела...Забелязавам, зашото имах обявата в "наблюдавани" и датата на публикуване беше 20-ти ноември.Как се случва така че 4 дена по-късно бива ПРЕ-публикувана и освен това публикувана и в друг раздел? Не те лъжат очите,мацката току що си я публикува пак!Скоки е изтрила едната,но наглоста граници няма!Явно жената си плаче за БАН
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|