KakaDu
new user
Неактивен
Публикации: 168
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #615 -: Декември 08, 2010, 18:35:00 » |
Нагоре
|
.
|
|
« Последна редакция: Януари 11, 2011, 14:23:45 от KakaDu »
|
Активен
|
Моите обяви вижте тукКупувачи на две или повече от обявите ми са с абсолютно предимство! Не пазя ред повече от един ден. Пощенските са за сметка на получателя, освен ако нямаме друга уговорка. Изпращам и получавам с Български пощи.
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #616 -: Декември 08, 2010, 21:23:27 » |
Нагоре
|
Такова е! Сега ще го забраня. А това беше 5000-ния потребител Много се чудих дали да съобщя за обявите. Жалко, че потребителят е с такава символика
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
birliban
slavex5213
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #617 -: Декември 09, 2010, 09:13:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #618 -: Декември 09, 2010, 09:32:05 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velisa75
new user
Неактивен
Публикации: 50
|
|
« Отговор #619 -: Декември 09, 2010, 12:16:06 » |
Нагоре
|
Такова е! Сега ще го забраня. А това беше 5000-ния потребител Много се чудих дали да съобщя за обявите. Жалко, че потребителят е с такава символика Здравейте, тъй като аз препоръчах сайта ви на потребителя,искам да кажа че часовниците са от затворен магазин.От официален вносител са.Не е невъзможно да ги има по-евтини в нета,макар че ги е пуснал с доста проценти под цената им в магазина.За това е сложил и каталожен номер,за да може който иска да си ги търси цените. Той избра Вашият сайт с надеждата ако случайно продаде нещо( скъпичка е стоката и е малко вероятно) с паричките да купи коледният подарък на сина си. Но вие сте си шефове все пак и си решавате. Хубав ден!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #620 -: Декември 09, 2010, 12:44:47 » |
Нагоре
|
Такова е! Сега ще го забраня. А това беше 5000-ния потребител Много се чудих дали да съобщя за обявите. Жалко, че потребителят е с такава символика Здравейте, тъй като аз препоръчах сайта ви на потребителя,искам да кажа че часовниците са от затворен магазин.От официален вносител са.Не е невъзможно да ги има по-евтини в нета,макар че ги е пуснал с доста проценти под цената им в магазина.За това е сложил и каталожен номер,за да може който иска да си ги търси цените. Той избра Вашият сайт с надеждата ако случайно продаде нещо( скъпичка е стоката и е малко вероятно) с паричките да купи коледният подарък на сина си. Но вие сте си шефове все пак и си решавате. Хубав ден! http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=3900А може ли някой да обясни все пак,защо обявата с часовниците я няма ,а тази стои! Каква е разликата,защото и аз искам да пусна такава обява! Благодаря!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #621 -: Декември 09, 2010, 12:49:09 » |
Нагоре
|
Такова е! Сега ще го забраня. А това беше 5000-ния потребител Много се чудих дали да съобщя за обявите. Жалко, че потребителят е с такава символика Здравейте, тъй като аз препоръчах сайта ви на потребителя,искам да кажа че часовниците са от затворен магазин.От официален вносител са.Не е невъзможно да ги има по-евтини в нета,макар че ги е пуснал с доста проценти под цената им в магазина.За това е сложил и каталожен номер,за да може който иска да си ги търси цените. Той избра Вашият сайт с надеждата ако случайно продаде нещо( скъпичка е стоката и е малко вероятно) с паричките да купи коледният подарък на сина си. Но вие сте си шефове все пак и си решавате. Хубав ден! Веднага ти отговаря. Обявите и на двамата потребители са в разрез с правилата на сайта. Същите ще бъдат премахнати, но няма да им се блокират профилите. Моля, всички да четат правилата на сайта преди да публикуват обяви.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #622 -: Декември 09, 2010, 12:52:12 » |
Нагоре
|
Такова е! Сега ще го забраня. А това беше 5000-ния потребител Много се чудих дали да съобщя за обявите. Жалко, че потребителят е с такава символика Здравейте, тъй като аз препоръчах сайта ви на потребителя,искам да кажа че часовниците са от затворен магазин.От официален вносител са.Не е невъзможно да ги има по-евтини в нета,макар че ги е пуснал с доста проценти под цената им в магазина.За това е сложил и каталожен номер,за да може който иска да си ги търси цените. Той избра Вашият сайт с надеждата ако случайно продаде нещо( скъпичка е стоката и е малко вероятно) с паричките да купи коледният подарък на сина си. Но вие сте си шефове все пак и си решавате. Хубав ден! Веднага ти отговаря. Обявите и на двамата потребители са в разрез с правилата на сайта. Същите ще бъдат премахнати, но няма да им се блокират профилите. Моля, всички да четат правилата на сайта преди да публикуват обяви. Благодаря за отговора!Весел празник!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #623 -: Декември 09, 2010, 14:15:04 » |
Нагоре
|
И....хайде на цветятааааааааа..... http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=5381Търговия, а може би грешна категория?!
|
|
« Последна редакция: Декември 09, 2010, 16:27:54 от mimoza7710 »
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #625 -: Декември 09, 2010, 17:25:16 » |
Нагоре
|
Не е ли разумно да се допускат продажби на собствени произведения? Познавам мами, които това правят, докато си гледат децата. Те нямат възможност да напуснат дома си, за да ходят на работа, защото няма къде и кой да им гледа децата. Какво лошо има от морална гледна точка да им се позволи да продават тук красотите, които правят? Давам веднага пример с плетени терлички - убедена съм, че много мами плетат, аз не мога, бабите ни също са "модерни" и не плетат, в един момент се наложи да поръчам през 5 човека на една леля да ни изплете за зимата. Преди това се разрових тук и не намерих такива обяви, може би ако се разрешат плетива и ръчно шити неща, това ще се промени и ще е от полза за двете страни.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #626 -: Декември 09, 2010, 18:16:09 » |
Нагоре
|
Не е ли разумно да се допускат продажби на собствени произведения? Познавам мами, които това правят, докато си гледат децата. Те нямат възможност да напуснат дома си, за да ходят на работа, защото няма къде и кой да им гледа децата. Какво лошо има от морална гледна точка да им се позволи да продават тук красотите, които правят? Давам веднага пример с плетени терлички - убедена съм, че много мами плетат, аз не мога, бабите ни също са "модерни" и не плетат, в един момент се наложи да поръчам през 5 човека на една леля да ни изплете за зимата. Преди това се разрових тук и не намерих такива обяви, може би ако се разрешат плетива и ръчно шити неща, това ще се промени и ще е от полза за двете страни.
Може да пимисля по въпроса. Наистина ще е добре да има такъв раздел.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #627 -: Декември 09, 2010, 20:44:44 » |
Нагоре
|
Може да пимисля по въпроса. Наистина ще е добре да има такъв раздел. да ще е хубаво ,но наистина само на домашни произведения. ние примерно всяка година правим мартеници,но миналата 10 дни преди пусковата дата се каза ,че ще има търгове за местата и т.н и от 500 бяха само 100 . за да участваш в търга трябваше да платиш 200лв (дали не беше нагласено всичко предварително) и цяла година работа отиде на вятъра ,а колко пари се дадоха за материали
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #628 -: Декември 10, 2010, 00:42:26 » |
Нагоре
|
Може да пимисля по въпроса. Наистина ще е добре да има такъв раздел. И на мене много ми допада идеята да има ръчно изработени неща от мамите в отделен раздел.Подкрепям Барбарона.Поздравления за добрата идея
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #629 -: Декември 10, 2010, 20:14:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
|
|