Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #15 -: Юли 11, 2010, 19:53:28 » |
Нагоре
|
Здравейте, не мога да намеря правилата на сайта, явно не търся където трябва. Въпроса ми е тук разрешено ли е за търговци защото попаднах на няколко очевадни ? Много обяви за момиченца и момченца и избор на размери ?!? Не е чесно ако пак има двойни правила ...
Моля те да ми пратиш на лични имената им!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #17 -: Юли 16, 2010, 12:30:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
|
|
« Отговор #19 -: Юли 25, 2010, 16:21:19 » |
Нагоре
|
Днес имах повечко свободно време и се поразрових. Попаднах на поне 20 обяви, без посочени размери и то ,10 на една потребителка. Като го видя това..." при интерес ще дам размери" направо умирам > > >
|
|
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 17:01:53 от VIPS4E_73 »
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Юли 25, 2010, 16:36:49 » |
Нагоре
|
Днес имах повечко свободно време и се поразрових. Попаднах на поне 20 обяви, без посочени размери и то ,0 на една потребителка. Като го видя това..." при интерес ще дам размери" направо умирам > > > Прати ми на ЛС!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #21 -: Юли 26, 2010, 21:22:05 » |
Нагоре
|
Ами не знам дали е некоректно ,но ще пиша. Значи размених с едно момиче чудесни ботушки,които тя попринцип продаваше за 18лв (това става в комшиите),тук (и там) виждам същите обаче сиви за 30 лв Линк: http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=9453&cat=84
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #24 -: Юли 26, 2010, 23:10:03 » |
Нагоре
|
мерси мила,там вече са взети мерки Може да подавате сигнали и на ЛС,ако някой се притеснява да изкаже съмненията си публично във форума!!!
|
|
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 08:09:05 от daiido »
|
Активен
|
|
|
|
Горгона
КрИв ФаСоН:)
new user
Неактивен
Публикации: 187
|
|
« Отговор #25 -: Юли 27, 2010, 09:51:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам само с пощенската услуга на Еконт! Плащането е или чрез Еконт паричен превод или като наложен платеж на пощенската пратка. Всичките ми обяви са за продажба, не разменям!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Юли 27, 2010, 09:58:28 » |
Нагоре
|
Предупреден е. Ако не ги оправи до довечера ще му бъде наложена забрана.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Горгона
КрИв ФаСоН:)
new user
Неактивен
Публикации: 187
|
|
« Отговор #27 -: Юли 27, 2010, 17:06:56 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изпращам само с пощенската услуга на Еконт! Плащането е или чрез Еконт паричен превод или като наложен платеж на пощенската пратка. Всичките ми обяви са за продажба, не разменям!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #28 -: Юли 27, 2010, 19:06:39 » |
Нагоре
|
мерси!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
6u6i
new user
Неактивен
Публикации: 274
|
|
« Отговор #29 -: Юли 27, 2010, 22:35:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Държа на точността и коректността! С предимство са купувачите на 2 и повече обяви. Пощенските за сметка на купувача. За нови и непознати потребители - предварително запис! Поставяйте оценки - и аз го правя!
|
|
|
|
|