|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #31 -: Август 01, 2010, 09:30:40 » |
Нагоре
|
Защо продължават да се допускат обяви без добавени размери и да се чака с дни,продавача да благоволи да отговори?
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #32 -: Август 01, 2010, 09:38:23 » |
Нагоре
|
Защо продължават да се допускат обяви без добавени размери и да се чака с дни,продавача да благоволи да отговори?
Мила качват се едновременно много обяви не на всякъде може да ги проверим ,сега ще пратя масово до всички с предупреждение,че ще има изтриване на обяви ако не отговарят на правилата
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #33 -: Август 01, 2010, 09:42:48 » |
Нагоре
|
Благодаря за разбирането. Не е етично към нас купувачите и е дразнещо"при интерес ще кача размери" Хубав ден
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #34 -: Август 01, 2010, 09:46:35 » |
Нагоре
|
давайте линк в тази тема или на някой от нас на ЛС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #35 -: Август 01, 2010, 10:05:33 » |
Нагоре
|
Благодаря за разбирането. Не е етично към нас купувачите и е дразнещо"при интерес ще кача размери" Хубав ден Изпратила съм съобщение до всички да им напомним и от утре има ли такава обява се трие,компромис се прави при потребител който не е бил онлайн тези 24 часа
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
|
|
« Отговор #36 -: Август 01, 2010, 10:52:25 » |
Нагоре
|
Страхотно дано помогне, че вече ми писва > Някои хора продължават да се правят на тарикати и да пускат без размери. Аз вече два дена чакам размери на риза и сако. Не знам защо, но някои си мислят, че така ще има по-голям интерес към обявата им, това е тъпо Когато има размери всичко става много по-бързо и лесно.
|
|
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #37 -: Август 01, 2010, 13:43:07 » |
Нагоре
|
На мен пък ми писна да чакам за реални снимки тук! А може би и на всички записали се в същата обява. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=14479&cat=69На 23.07.2010г. е публикувала коментар, че след малко качва снимки Такива до момента НЯМА Представате си какво ще значи " ще ги изпратя утре " А може би чакаме да "кацнат" от някой чуждестранен сайт?! ;D Дамата продължи да публикува обяви, като въобще не обърна внимание на запитванията в гореспоменатата нейна обява Просто нямам думи и сложно да е пак нямам думи
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Август 01, 2010, 16:23:36 » |
Нагоре
|
изчаквам я на следващото влизане,ако не даде я изтривам Не съм я изтрила само и единствено,защото има интерес към нея!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Август 01, 2010, 17:03:29 » |
Нагоре
|
изчаквам я на следващото влизане,ако не даде я изтривам Не съм я изтрила само и единствено,защото има интерес към нея!
След като толкова време не слага реална снимка, а публикува обяви, оставам с впечатление, че проявения интерес е към нещо, което не съществува и има за цел да обърне внимание към своите обяви! Какъв е смисъла такава обява да остане и записалите се постоянно да влизат и да проверяват дали има отговор по техните запитвания?! Благодаря все пак за вниманието.
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Август 01, 2010, 18:02:21 » |
Нагоре
|
щом вашето решение е такова-изтривам!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Август 01, 2010, 19:33:28 » |
Нагоре
|
щом вашето решение е такова-изтривам! Това е моето лично мнение, за другите записани.....не мога да кажа какво мислят по въпроса.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #44 -: Август 05, 2010, 13:28:14 » |
Нагоре
|
е,щом има такава темичка ще пусна нещичко и от мен Прилагам шотове и вижте сами... ето я моята обява заради,която бях наказана:а ето,една от обявките на госпожа модератор ,заедно с глобалния модератор по обявите:иска ми се,тук да няма церберско отношение,към потребителите...малко се злоупотребява с ранга в сайта ви,поздрави Поли п.с.и да попитам,ще има ли наказания за двете модераторки,както аз си изтърпях своето?
|
|
« Последна редакция: Август 05, 2010, 14:53:29 от Поли »
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|