Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Октомври 01, 2010, 13:36:35 » |
Нагоре
|
Ако става въпрос за размера на стелката има я в обявата.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #122 -: Октомври 01, 2010, 18:41:07 » |
Нагоре
|
не се карайте.Тази обява съм я видяла.Ботушите също съм ги видяла в Евроланд-в Хит-а Искам да ви кажа,че ние също сме хора и ходим по левчета,по ИЛИЕНЦИ,по Ибей и Ларедут! Ние сме солидарни с вас и си мълчим.Не злоупотребявайте!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #123 -: Октомври 01, 2010, 19:18:14 » |
Нагоре
|
Ботушките се продават в магазин за левче на Женският пазар. И тези стоки се продават само там. Понеже потребителката ме обвини, че имам завишена обява за сако от Ларедут, обяснявам: поръчвала съм го чрез потребител в БГ-МАМА, клъдето имаше тема за общи поръчки и се плащаше по 5 лв за такава. Деси знае много добре, защото тя пък редовно пишеше в темата за ибей. Аз имам чиста съвест и мога да си задържа сакото за моето дете, още и е голямо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #124 -: Октомври 01, 2010, 21:18:30 » |
Нагоре
|
да кажа и аз за ботушките, не са по 6лв, по 5 са в магазина на Евроланд на Оряхово-отдавна наблудавам препродажбата на няколко потребителки от този магазин-то не бяха гумени ботушки, то не бяха пантофки и няма как да е съвпадение, просто се продават по няколко артикула от същия магазин та на който му трябват ботушки-да ми пише-ще му дам подробни координата на магазинада си вземе ботушките за 5лв
|
|
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 21:20:23 от galia2007 »
|
Активен
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #125 -: Октомври 02, 2010, 16:02:02 » |
Нагоре
|
Здравейте.От скоро са нашумели едни магазини за евтини обувки (и чанти).Казват се *Топ 10*.Та тук виждам те ботушки (които са хубаво моделче в прочем),за 20 лева. http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=52069&cat=84В магазина до Кауфланд (близо до търговията и Илиенци) струват 15лв. Не знам дали трябва да се приеме за търговия,вие решете.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
desipetrova1981
new user
Неактивен
Публикации: 268
моите съкровища-каката и близнаците-тя и той
|
|
« Отговор #126 -: Октомври 02, 2010, 16:22:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #128 -: Октомври 03, 2010, 20:08:18 » |
Нагоре
|
да кажа и аз за ботушките, не са по 6лв, по 5 са в магазина на Евроланд на Оряхово-отдавна наблудавам препродажбата на няколко потребителки от този магазин-то не бяха гумени ботушки, то не бяха пантофки и няма как да е съвпадение, просто се продават по няколко артикула от същия магазин та на който му трябват ботушки-да ми пише-ще му дам подробни координата на магазинада си вземе ботушките за 5лв
Точно и аз влизах там преди известно време, и всичко беше на 50% намалено, а вътре лудница......и на следващият ден ,същите пуснати тук- предупредих две три майчета да имат в предвид.
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #129 -: Октомври 04, 2010, 06:00:35 » |