Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« -: Август 25, 2010, 08:32:36 » |
Нагоре
|
Здравейте, Със тази анкета искам да си създам представа за аудиторията която посещава сайта. Целта ми е да наблегна на иновации които ще бъдат подходящи за всички вас. Проучването е напълно анонимно. Ще съм Ви благодарен ако попълните анкетата.
С уважение Михаил
|
|
« Последна редакция: Август 25, 2010, 09:03:09 от administrator »
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Август 25, 2010, 12:11:00 » |
Нагоре
|
Не виждам въпроса,нито отговорите
|
|
« Последна редакция: Август 25, 2010, 12:13:30 от Мама Ели »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Август 25, 2010, 12:13:09 » |
Нагоре
|
Не виждам въпроса Въпросите са преди постовете. Ако не ги виждате пробвайте да смените браузъра. Вече около 100 потребителя са участвали в проучването Благодаря !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #3 -: Август 25, 2010, 12:57:32 » |
Нагоре
|
Нито постове виждам. Само вашите и моите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama na sofia ot sofia
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #4 -: Август 25, 2010, 13:32:04 » |
Нагоре
|
Справих се с анкетата:) Би било чудесно да се правят често такива проучвания и след това разбира се да се работи по тях.Това е чудесен начин да си "свериш часовника" Дерзайте!!!
|
|
|
Активен
|
Плащам по банков път и предпочитам такова плащане. ЦКБ-BG49 CECB 9790 1073 8766 01 Мразя пазърлъци,особено за лев и два! Не подсещам след "запис". Пзая ред,в рамките на деня! Винаги пиша оценки,моля правете го и вие! Ходя до пощата два пъти седмично. Не продавам боклуци и връщам такива! оценките ми: http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=54056&profile_type=feedback
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #5 -: Август 25, 2010, 13:36:51 » |
Нагоре
|
Нито постове виждам. Само вашите и моите. Над тях! Скролни най-горе.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #6 -: Август 25, 2010, 13:39:20 » |
Нагоре
|
Разбрах от какво е!Бях с друг облик на сайта,ония мечета. И не се виждаха въпросите и отговорите ,само анкета пишете,смених си облика и се видяха!Попълних я!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
anna-mariq
Мис Паника (от Админ)
power user
Неактивен
Публикации: 1786
на мама съкровишето
|
|
« Отговор #7 -: Август 25, 2010, 13:47:19 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
milkata83
power user
Неактивен
Публикации: 842
|
|
« Отговор #8 -: Август 25, 2010, 13:49:15 » |
Нагоре
|
Аз да питам, за търсачката. Като копирам на някой никът му и като го поставя и в едната и в другата търсачка, никога не ме отвежда до потребителя? Защо се получава така и дали скоро ще бъде оправено? Благодаря за отговора.
|
|
|
Активен
|
При записване в моя обява давам на първия дал адрес и име на лични! Имам доста положителни оценки тук и в другия сайт, толерантна съм към всеки и се надявам на същото отношение.Не пращам с опция да се види, защото обикновенно обратните пътни не се поемат по-уговорка и си ходя прецакана! Моля Ви се не ме прецаквайте имам поредица от здравословни проблеми затова съм упряла до тук. Приемам и размяна!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Август 25, 2010, 14:12:02 » |
Нагоре
|
Аз да питам, за търсачката. Като копирам на някой никът му и като го поставя и в едната и в другата търсачка, никога не ме отвежда до потребителя? Защо се получава така и дали скоро ще бъде оправено? Благодаря за отговора. Ще отговоря на въпроса Ви, макар че мястото му е в друга категория. Когато търсите потребител, натиснете меню потребители (във форума горе), след което линка "Търси потребител". Впишете името там и ще го намерите Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alexok
new user
Неактивен
Публикации: 282
|
|
« Отговор #10 -: Август 25, 2010, 16:24:18 » |
Нагоре
|
и аз попълних анкетата. Имам предложение- когато на някоя обява има коментар, да се изтегля по- напред/както е в ПРОДАВАЛНИКА/ И да е безсрочно публ. на обявите. УСПЕШЕН СТАРТ НА САЙТА!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
missZ
new user
Неактивен
Публикации: 308
профила mi e zakrit, v momenta ne turguvam
|
|
« Отговор #12 -: Август 25, 2010, 16:36:24 » |
Нагоре
|
Аз също ще се радвам ако подобни анкети се правят периодично, мисля че ще има голяма полза от това за всички ни
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително заплащане пощенските за сметка на купувача не плащам за пликове и кутии не пазя ред не разменям
Варна закривам профила си i ne turguvam v momenta
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #13 -: Август 25, 2010, 18:58:48 » |
Нагоре
|
Имам предложение- когато на някоя обява има коментар, да се изтегля по- напред/както е в ПРОДАВАЛНИКА/
Подкрепям! Това е единственото нещо, което ми липсва тук!
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
lennyh
new user
Неактивен
Публикации: 237
Бъди добър, каквото и да ти струва!
|
|
« Отговор #14 -: Август 25, 2010, 21:17:54 » |
Нагоре
|
И аз имам предложение - да можем да ъпдейтваме по някакъв начин обявите си. Тоест ако да речем не е имало интерес към нея половин месец ( може просто да не е пусната в подходящ сезон да речем) да можем да сложим коментар, усмивчица или нещо такова и това да я придвижи напред - определено има смисъл.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|