Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #15 -: Август 25, 2010, 21:23:20 » |
Нагоре
|
Хей момичета! Има тема "Предложения за развитие". Пишете там. Тази тема е за "Проучване на аудиторията"!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
indich
indich
new user
Неактивен
Публикации: 169
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Август 26, 2010, 07:14:45 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
гугутка
new user
Неактивен
Публикации: 141
|
|
« Отговор #19 -: Август 26, 2010, 16:57:36 » |
Нагоре
|
Страхотна идея за проучване на аудиторията приветствам ви най- вече и поради факта че се вслушвате в предложенията на потребителите.Желая Ви успех и занапред.
|
|
|
Активен
|
Изпращам след предварително плащане.Коректна сьм и бьрза очаквам сьщото и от Вас. ВРЬЩАМ стоки не отговарящи на описанията.Поставям оценки правете го и вие.
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #20 -: Август 26, 2010, 19:15:44 » |
Нагоре
|
И аз имам предложение - да можем да ъпдейтваме по някакъв начин обявите си. Тоест ако да речем не е имало интерес към нея половин месец ( може просто да не е пусната в подходящ сезон да речем) да можем да сложим коментар, усмивчица или нещо такова и това да я придвижи напред - определено има смисъл.
Подкрепям!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Август 26, 2010, 19:19:18 » |
Нагоре
|
И аз имам предложение - да можем да ъпдейтваме по някакъв начин обявите си. Тоест ако да речем не е имало интерес към нея половин месец ( може просто да не е пусната в подходящ сезон да речем) да можем да сложим коментар, усмивчица или нещо такова и това да я придвижи напред - определено има смисъл.
Подкрепям! Момичета секцията за предложения е другаде. Тук е анкета за проучване на аудиторията! Моля Ви!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
veselina_s_p
new user
Неактивен
Публикации: 77
Имам си две сладки девойки :)
|
|
« Отговор #22 -: Август 26, 2010, 22:19:20 » |
Нагоре
|
Момичета секцията за предложения е другаде. Тук е анкета за проучване на аудиторията! Моля Ви!
Не си хаби клавиатурата Такива винаги ще има...какво да се прави - не можеш да се отървеш от "стадният" принцип 100% Аз също попълних анкетата. Само не разбирам разликата между интерфейс на сайта и облик : Но отбелязах и двете, за да няма пропуск
|
|
|
Активен
|
До пощата ходя 1-2 пъти седмично, защото не ми е близо. Моля за търпение и разбиране. Благодаря! Предпочитам плащане по електронен път - банка или ePay! Аз винаги пиша оценки, пишете и вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Август 26, 2010, 23:05:36 » |
Нагоре
|
Момичета секцията за предложения е другаде. Тук е анкета за проучване на аудиторията! Моля Ви!
Не си хаби клавиатурата Такива винаги ще има...какво да се прави - не можеш да се отървеш от "стадният" принцип 100% Аз също попълних анкетата. Само не разбирам разликата между интерфейс на сайта и облик : Но отбелязах и двете, за да няма пропуск Облика включва главно графичния дизайн и оформлението на сайта. Интерфейса включва функции за работа със сайта - примерно добавяне на сортиране по коментари.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viviqn1980
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #24 -: Септември 03, 2010, 13:03:40 » |
Нагоре
|
И аз се разписах
|
|
|
Активен
|
За потребители с под 10 положителни оценки и/или суми над 15лв. - заплащането желая да е предварително или с наложен платеж! 1. Предпочитам по банков път (ПроКредитБанк) 2. Коректна съм и очаквам същото! 3. Пазя ред, но след като сме се разбрали на лични!!! 4. Пощенските за сметка на купувача! 5. Моля поставяйте оценки!!! 6.На потребители без оценки паричките предварително!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #25 -: Септември 12, 2010, 22:41:51 » |
Нагоре
|
На 7 вьпрос можеше да има като отговор Нищо! Той ме затрудни!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #26 -: Септември 12, 2010, 22:51:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Alekss
new user
Неактивен
Публикации: 10
|
|
« Отговор #27 -: Септември 13, 2010, 16:28:45 » |
Нагоре
|
Имате и моите отговори.
|
|
|
Активен
|
1. Изпращам с Еконт, като се ползват 20% отстъпка от цената на доставката. Възможно е изпращане и с Български пощи, след предварително заплащане на артикула + 2лв. за пощенски разходи. 2. НE пазя ред. Изпращам на първия, изявил желание да купи. 3.Не изпращам за проба. Ако имате въпроси, моля, задайте ги предварително. 4.Предимство за повече от 1 артикул + Безплатна доставка по пощата. 5.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 6.Коректна съм, очаквам същото и от вас.
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #28 -: Септември 13, 2010, 18:12:13 » |
Нагоре
|
попълних анкетата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
SuNnY SkY
new user
Неактивен
Публикации: 23
|
|
« Отговор #29 -: Септември 16, 2010, 10:54:00 » |
Нагоре
|
На 7 вьпрос можеше да има като отговор Нищо! Той ме затрудни! И аз така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|