dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Август 27, 2010, 18:09:59 » |
Нагоре
|
Може би, с тази тема ще си навлека гнева на доста потребителки,но мисля,че отношението им към мен,а в някои случаи- нас е некоректно. Става въпрос за потребителки,които пускат обяви ,след което дори и да влизат в сайта,не си правят труда да отговорят на въпросите към тях.Защо тогава изобщо ги публикуват?Искам да поясня,че съм писала дори и на лични(освен в самата обява).Предполагам на повечето от Вас им се е случвало!!! p.s:Не целя скандали,а коректност!!!http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=24157&cat=favhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=9948&cat=favhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=10091&cat=favВсеки може да види,кога съм писала и кога потребителките са били активни(дори и днес )!
|
|
« Последна редакция: Август 27, 2010, 18:52:48 от dacetoooooooo »
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #1 -: Август 27, 2010, 18:34:34 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #2 -: Август 27, 2010, 19:02:03 » |
Нагоре
|
Тедке,че ти голямо търпение имаш Аз повече от 3-4 дена не чакам,а и мисля,че това много добре говори колко е сериозен човека отсреща
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #3 -: Август 27, 2010, 19:26:25 » |
Нагоре
|
Може би, с тази тема ще си навлека гнева на доста потребителки,но мисля,че отношението им към мен,а в някои случаи- нас е некоректно. Става въпрос за потребителки,които пускат обяви ,след което дори и да влизат в сайта,не си правят труда да отговорят на въпросите към тях.Защо тогава изобщо ги публикуват?Искам да поясня,че съм писала дори и на лични(освен в самата обява).Предполагам на повечето от Вас им се е случвало!!! p.s:Не целя скандали,а коректност!!!http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=24157&cat=favhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=9948&cat=favhttp://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=10091&cat=favВсеки може да види,кога съм писала и кога потребителките са били активни(дори и днес )! Дацето, що се отнася до първия линк-обявата за козметиката.. Е как да ти отговори дамата, като в старанието да си спести обяснението за продуктите в обявата, за да може да ги пише под формата на коментари, тя направо се е оплела в обясненията си
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #4 -: Август 27, 2010, 19:28:03 » |
Нагоре
|
Не чакам повече от 2, максимум 3 дни. Щом за един отговор ще чакам толкова, представям си какво ще е ако ще чакам да ми изпрати нещо. Това за мен говори колко е сериозен човека отсреща. ...въпреки, че и аз веднъж "изчезнах" така на почивка и едно момиче ме беще засипало с лични съобщения за една обява :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #5 -: Август 27, 2010, 19:33:43 » |
Нагоре
|
На всеки се случва да няма време или достъп до нет,тогава о.к.Но да влизаш и да виждаш,че са ти писали и да си траеш.....е това не мога да си го обясня!Защо?Какво печелят така?Това не мога да си обясня!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
|
|
« Отговор #6 -: Септември 10, 2010, 18:48:01 » |
Нагоре
|
и аз това не го разбирам,ако ви кажа,че чакам в една обява за отговор ве4е СЕДЕМ дни ......,но вече не се интересувам от артикула,просто защото за мен общуването е от голямо значение.За мен този сайт е все едно си отворил свой магазин,в които клиентите влизат ежедневно,но....продавача го няма . който не иска да продава да не публикува,защото просто няма смисъл
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
|
|
« Отговор #7 -: Септември 17, 2010, 19:40:45 » |
Нагоре
|
незная дали тук точно в тази тема е мястото ,но в доста обяви срещам следното: "ще кача размери по-късно"или"при интерес ще дам размери".Това по-късно,в някой от случайте са дни,седмици Аз лично,пък и мисля си че и повечето купуват или се записват за нещо което им е харесало в момента,спонтанно,как да се запиша или купя нещо,ако трябва да чакам за най-простите мерки,понякога чакането трае с дни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #8 -: Септември 17, 2010, 19:42:35 » |
Нагоре
|
незная дали тук точно в тази тема е мястото ,но в доста обяви срещам следното: "ще кача размери по-късно"или"при интерес ще дам размери".Това по-късно,в някой от случайте са дни,седмици Аз лично,пък и мисля си че и повечето купуват или се записват за нещо което им е харесало в момента,спонтанно,как да се запиша или купя нещо,ако трябва да чакам за най-простите мерки,понякога чакането трае с дни. Когато видиш такива обяви - прати ми линковете!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #9 -: Септември 17, 2010, 19:49:04 » |
Нагоре
|
и аз това не го разбирам,ако ви кажа,че чакам в една обява за отговор ве4е СЕДЕМ дни ......,но вече не се интересувам от артикула,просто защото за мен общуването е от голямо значение.За мен този сайт е все едно си отворил свой магазин,в които клиентите влизат ежедневно,но....продавача го няма . който не иска да продава да не публикува,защото просто няма смисъл Понякога може да е заради невъзможност на продавача да ползва интернет. На мен ми се случва понякога да остана без компютър за няколко дена и тогава няма как да следя обявите. Ако продавача не е влизал в сайта, значи най-вероятно има причина за това.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
|
|
« Отговор #11 -: Октомври 02, 2010, 19:31:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #12 -: Октомври 02, 2010, 19:39:08 » |
Нагоре
|
незная дали тук точно в тази тема е мястото ,но в доста обяви срещам следното: "ще кача размери по-късно"или"при интерес ще дам размери".Това по-късно,в някой от случайте са дни,седмици Аз лично,пък и мисля си че и повечето купуват или се записват за нещо което им е харесало в момента,спонтанно,как да се запиша или купя нещо,ако трябва да чакам за най-простите мерки,понякога чакането трае с дни. Понякога никога
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #13 -: Октомври 02, 2010, 21:13:08 » |
Нагоре
|
Мила,жената си е написала под аватара,че няма да я има явно,изчакай Аз тук не съм попадала на такива потребители,но в съседите чаках сигурно 2 месеца за размер на едно палто и то времето се стопли,докато се сетят
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #14 -: Октомври 09, 2010, 13:34:39 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
|
|